Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...72737475767778...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: První dny bez alkoholu Před 8 rok, 11 měsíce  
Zdravím všechny. Nemám teď moc čas psát, ale čtu pravidelně Už nevím, jak dlouho to mám "bez". Abych pravdu řekla, mám tak děsný fofry - osázet zahradu, v práci taky, že se vracím domů večer totál mrtvá a říkám si,jak by mne ta placka vodky nakopla. Ale taky si ještě vzpomínám, jak je to druhý den.. a že se v noci nevyspím. Ještě pořád nemám tu euforii a klid a smíření jako Šantalka (seš fakt dobrá, já nemám ani ty lákadla, mí přátelé jaksi nepijí - jsem si toho všimla až teď - že jsem vždycky vyžadovala chlast kdekoli jen já). Vlastně si tu vodku ani už večer nemám kde koupit a přes den mne to nenapadne.. a poslední dobou vlastně ani večer Únavu řeším čajema, vanou, cigárama. S těma tedy bude taky boj.. chci toho nechat taky. Teď už vlastně pití neřeším - tudy cesta nevede, spíš jak se zbavit těch cigár..
Hodně sil všem. Úžasný je Ladislav, který po šíleným relapsu je už 14 dní čistej. Abych pravdu řekla, nevěřila jsem tomu, že to zvládne. Vypadalo to děsivě, obzvláště co umístil pití do sklepa. No vida! Paráda.
JanaK
Gold Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Zdravim vsechny a Jani Tebe taky
Tak dneska mam tak divnej den, ze presto jak je hezky jsem radsi doma. Jistota je v pr. Cele dopoledne me i manzelovi volali alkokamosi a lakali, na projizdku do hospody, na kulabr atd. No byla jsem jak na jehlach. Manzel jel nakonec sam, ja jsem si otevrela okno dokoran, abych z toho neco mela a koukam na TV.Je mi spis zas blbe Zni to hrozne,ale tesim se na pondeli a do prace. Cp vy?
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

Co vy?
Šantalko,
já dneska asistovala při generálním uklízení domku na nářadí a u toho se dost spálila na sluníčku, jak jsem před kůlnou postávala)))
Manžel dělal úklid a já mu asistovala, teda víceméně poslouchala, jak se ukládají barvy, tmely..No a že vždycky mrsknu cokoliv co patří do nářadí nepřehledně do kůlny. Hmoždínky, mezi matky, hřebíky , mezi šrouby a podobně. Já totiž vždycky, když manžel něco doma kutí a zbyde na zemi nějaký hřebíček, cokoli, tak to pak chytnu a někde položím do té kůlny)))a on tam má na to speciální šuplíčky, ale já to tam jenom dám do prvního, který vidím. ..Tak jsem dostala opět školení ,ale v dobrém , že je lepší se nejdřívě zeptat kam to tam mám uložit.
Čekala jsem, že si ještě zajdeme na kafe, ale nestíhá se to. Zrovna jsem na chvilku odběhla , že teda udělám kafé doma a šla jsem sem na web se podívat jak se Vám daří.
Držme se a přeji hezký zbytek neděle všem.
Josef
Platinum Boarder
graphgraph

Šantalko.. klid,mám to dnes taky tak. I dcera, která problémy s pitím neměla a nemá. Prostě navzdory plánům ležíme u TV, sem tam něco uklidím.. línej blbej den. Jsou takový dny prostě,i kdyby bylo venku sebelíp. Nemá to nic společnýho s pitím.Jen nám alkoholikům prostě automaticky naskočí - jak by ten blbej den byl lepší s panákama .. veselejší žejo. Já mám možnost srovnání s mým alkomozkem a s dceřiným normálním. Fakt přemýšlím jinak - ji ani nenapadne si dát panáka,kdežto pro mne by to bylo dnes "nejlepší" řešení. Ona si jde prostě jen schrupnout a pak do fitka, i když se jí nechce. A přesně tohle je můj cíl ... myslet jinak. A ne jak dnes vyloženě i po víc jak měsíci abstinence při nákupu v Bille nehodit tu flašku vodky do košíku, ale jen se smířit ... s blbým dnem .. ale střízlivým A dalo mi to fušku teda
JanaK
Gold Boarder
graphgraph

No jo, skoda dne, ale nemela jsem naladu na nikoho a na nic. U rybnikase prej lidi opalovali na dekach a nekteri se i koupali. Ja bych to dneska nedala, tak priste. Dalo se dnes i behat, ale nevykopala jsem se. Uklizeni veci na sve misto- to je nas celorodinny problem Stopko, z nas by se Tvij muz asi neradoval Jani, tak jsme to teda mely podobne, ale ja se uz techto divnejch pocitu boj, radsi budu "privazana u toho radiatoru".
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Šantalko,neboj .. nemusíš bejt u radiátoru . Blbý dny jsou prostě součást života. Víš,jak jsem já nasraná? Na dnes jsem měla tolik plánů ...a nic, válím se u TV naprosto bez nálady a vím,že dnešní prodrbanej den budu muset nahradit .. ale s vodkou to bylo dnů víc ..
Den první - ožrat se co nejrychleji z jakýhokoli důvodu (půllitr během dvou hodin)
Den druhý - jasně, nevyspala jsem se,je mi blbě - dokrmit, ale vopatrně - půllitr během dne
Den třetí - tak takhle to nepůjde .. musím se z toho dostat .. tři placky vodky během dne .. a ta první v nonstopu v pět ráno. ¨
Den čtvrtý -kašlu na to,musím to utnout, vyklepat se doma a žádná vodka!!
Takže tejden pryč.. jeden blbý den je proti tomu malina
JanaK
Gold Boarder
graphgraph

To je fakt. Jen jsem sluncomil, takze me to fakt mrzelo, ale zas jsem zkoukla nekolik filmu Tak hezkej zbytek nedele a v tydnu snad bude lip
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Dámy,

ono to asi bude tým, že včera o 23:16,37 hod. SEČ nastal spln mesiaca. Vtedy bývajú aj slapové sily aktívnejšie. V človeku pracujú rovnaké minislapy až do troch dní po splne.

Tiež som celý deň iba: ..."muchy - žerte (si) ma!"
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 11 měsíce  
Zdravím a přeji všem krásné ráno.
Poslední dobou piji více kávy, máte to taky tak? Nicméně jsem zde na webu četla ten článek o kávě, že neškodí, když je srdce ok.
Ráno jsem se opět nadopovala vitamínama, pořád beru magnézko, zinek,vápnik vit E a céčko sypané, prý je to lepší. Na večer lžičku medu.
Někdo tady psal, myslím Včelař, že i draslík je dobrý.
Mám ho taky, ale neužívám, tak asi začnu. K čemu pomůže?
K té kávě ještě. Koupila jsem si zelenou kávu, nemletou, ale nevím jak na ní. Jestli ji umlít a zalít?? Někde jsem ji i pila tak, že se nechala zrnka v celku namočené celý den pouze ve vodě a ten macerát, nebo jak to nazvat se popíjí. Byo to v celku takové bez chutí, ale chlazené a osvěžující, tak nevím.
Takže slunečný den Vám přeji a vše dobré a držme se!
Josef
Platinum Boarder
graphgraph

Zdravim pri pondelku
Ja, neco na tom asi bude. Dnes je ale lip, opet zatim krasne, nalada o neco lepsi a radost ze strizlivosti... Mam ranni, tak by dnes mohl dopadnout ten beh, nebo cteni na lavicce, pokud jesze bude slunce. A kdyby ne, mam dost prace doma diky vikendovemu lenoseni a flakani.
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...72737475767778...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter