Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...74757677787980...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: První dny bez alkoholu Před 8 rok, 11 měsíce  
Šantal. Je mi absolutne jasne...čo dalej.Prehral som ..musim do liečebne.Potom mam šancu na dôstojny život bez chlastu.No strašne ma trapi jedna vec.Zlyhal som!!!!!Chladt je demon.Dufam,že o rok napišem sem: som abstinent a je mi dobre.V Pezinku som bol na PAL...niečo da na mňa nalepilo.Šantalka,zavidim Ti...v dobrom.Maš rodinu...pracu...chut na život..fandim Ti...
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Zdendo zase si to moc nemaluj, taky mam krize, nutkani a blby nalady, rodina nerodina, ve finale jsme na to kazdej sam. Denne si to musim v hlave pošolichat, proc ne
Co byse zas delo, a ze to zato nestoji... a "vsichni" kolem muzou a nemaj problem... Ale oni ho trebamaj taky, napr.kamarad minule cestou z hospody "ztratil" kolo, peknyho horaka. Druhy den nasel v krovi, ale totalne ocesany, bez kol, jen rám. Doma pruser, kolo v pr..,pohoda se nejak vytratila. Tak si rikam: stalo mu to za to, ta"sranda"? No sli pit zase, jak dopadli nevim, ale nelitiju...
Zdendo jednej, bude to asi tezsi nez sis myslel.
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 11 měsíce  
Stopka boduje, dobra plechovka
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

Zdravím všechny,
čtu vás pravidelně, ale hlásím se po dlouhé době... nechtěla jsem dříve, než se budu mít čím chlubit... a popravdě, nemám ... vydržela jsem to tak den, dva...
Ale teď už jsem opravdu pevně rozhodnutá! ... doma mám sucho a do školky jedu s mamkou, takže nebudu mít jak se tajně stavit pro flašku... a ani nechci...
Dala jsem výpověď v práci, která mě poslední dobou ubíjela a prvního mám nastoupit do nové, lépe placené a doufám, že mi tam bude i mnohem líp psychicky... jsem natěšená a snad mě psychiatr pustí z nemocenské... jak to máte vy? léčíte se pouze ambulantně při práci?
Manžel jel dnes na 10denní prac.turnus, takže budeme doma s prckem sami... pustila jsem se do výroby domácích bylinkových sirupů/šťáv - zatím mám meduňkový (mňamka) a založeno na mátový... a dál uvidím... taky jsem se hecla a chystám se postupně vygruntovat dům... je neuvěřitelné jaký má člověk doma "bordel", když uklízí s flaškou a jen to co je nutné...
Takže cíl mám a držte mi pěsti, ať to dám ... Hodně síly všem a krásný sluníčkový den přeji...
JanaG
Fresh Boarder
graphgraph

Ahoj Zdendo, kamaráde

Co stalo se už nevrátíš, proto tě žádám pokus se tím už netrápit a popojdeme o kousek dál.
Kluku, v jedné léčebně jsi už byl, a odešel z nějakého důvodu. Nevadí třeba ti to tam nesedlo.
Léčeben je více, na internetu si vyhledej nějaké v SK nebo klidně i v ČR a začni obvolávat telefonem. Moc si nevybírej, stejně je to všude obdobné. Vezmi tu, kde by tě vzali co nejdříve. Samozřejmě počítej s tím, že půjdeš přes detox, tak se nelekni. Je to výborná příprava před nástupem do režimu (vlastní zkušenost – výborná ) Držím ti palce, Ty do dáš a zvládneš. Všichni tu jsme s tebou. Netrap se a začni konat – volat …. Má žádost.
Měl jsem v léčbě také kluka ze Slovenska, takže žádný stres.

Díky za přečtení a moc už nepij

ladis
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 11 měsíce  
Stpka
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Zdeno, píšeš:
...Je mi absolútne jasné...čo ďalej. Prehral som ..musím do liečebne. Potom mám šancu na dôstojný život bez chľastu.

...Dúfam, že o rok napíšem sem: som abstinent a je mi dobre.

Zdeno,

ak Ti je absolútne jasné, čo ďalej, tak neváhaj a urob TO!

Inak budeš o rok, ešte stále, ale už vôbec nie dôstojne - *chľastať* ďalej!
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Ahoj Zdendo bez háčku, myslím na tebe a pevně věřím, že vše zvládneš.
Uvědomil jsem si, jak Tě oslovil můj příběh.
Díky vám všem začínám poznávat, že naprostá většina našich zážitků je jako zrcadlo.
Démon nás nesmí dostat. Nas nedogoňat.
Zdendo, zvedni hlavu a věř si, jsi přece jednička.
Zdeněk s háčkem
Zdeněk
Senior Boarder
graphgraph

Zdeno a kurva, co asi Ti můžu napsat? Ty to dobře víš, co je nejlepší teď. Nech se prostě zavřít do bezpečí.
Pak se uklidníš, odpočineš a uvidíš dál.
Potřebuješ čas.
Já ti každopádně slibuju, že si na Tebe každej den vzpomenu.
A budu držet pěsti.
Bude líp, uvidíš.
Sochař
Platinum Boarder
graphgraph

Ďakujem za reakcie.Zajtra začinam od nuly...život je jedinečny..tie slova mojej psychiatričky mi stale rezonuju v hlave.Ma pravdu Katka- psychiatrička.Je fakt krasna,preto k nej chodim Musim sa zbavit tych extrementov...menom zavislost.Je to len na mne.Rozhodnutie som urobil.Teraz to zrealizovat.Strašne na mrzi ta praca...po tyždni skrat.No nič...musim to riešit a budem.Teraz sa len spovedam...možno som nudny,no preživam peklo.Je mi zle...opakujem si v hlave..Zdeno nesmieš!pit..a aj tak si kupim to hnusne pivo.Urobim so sebou kratky proces.Budem posluchat na slovo doktorov a hlavne ludi v AA.Mam ešte v živote ciele.Tužim spoznat ženu..no alkoholika žiadna nechce.Dôvod na abstinenciu.Chcem zasadit strom...v mojej zahrade.Strom života.Chcem dieta..asi preto pijem...som neštastny..chyba mi rodina.Niee,toto nie je racionalizacia pitia.nie.Su to moje pocity.pocity smutneho muža.Včera som pozoroval hviezdy..
miliony hviezd.Tento svet je jedinečny napriek problemom.Ja si to kazim chlastom.Je to tak- chyba mi rodina.Som sam a len chlastam.Mal som priatelku/?!/ no odopierala mi sex,ponižovala ma...volala stale mojej mame..no psycho! No necham si to pre psychologičku...moje interne problemy.dakujem všetkym za podporu..zo srdca- potrebujem to.Budem silny a vratim podporu.Važim si vas...Zdendo...
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...74757677787980...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter