Re: Tak jsem zvědavá, jestli to zvládnu Před 6 rok, 6 měsíce
|
|
Ahoj. Tak dneska je to půl roku, co jsem přestala pít, vlastně ani nechapu, proč to najednou jde, když to predtim tolikrát nešlo. Ale asi je to tak, jak píšete, že už taky nechci zit mezi polovinou a opilosti, ani mi není líto, že nemůžu pít, je mi tak najednou dobře. Život se uklidnil, mám víc sil, když mě nevysava každodenní pití. A už mám pro sebe a dceru zaplacenou dovolenou u moře a novou sedačku, peníze najednou jsou... A deset kilo dole a chuť ke sportu a aktivitám....
A díky i vám tady, píšu málo, ale čtu vás často a přemýšlím o vašich příspěvcích a i to mj pomáhá delat si jasno ve vlastnim životě...
|
|
Allie
Platinum Boarder
|
|
|
|
|
Ahojda  gratuluju a přeju ti to. Dovolená atd. Paráda pro obě, jsi šikulka.
|
|
|
|
|
|
|
Aliie,tohle se fakt dobře čte,jde to,super.
|
|
Maris
Platinum Boarder
|
|
|
|
|
Diky, zatim to jde.. Je to tak, že je to čím dál víc v pohodě, hlavně už mě moc nenapadaji důvody proč pít... Dřív to bylo cokoliv, je hnusně, tak co jinýho, je hezky, tak si dám, dneska byl těžký den, musí se to zapít, dnes se dařilo, tak taky.... Dvacettisic pseudo důvodů.... A najednou to jde bez toho a dokonce lip....
|
|
Allie
Platinum Boarder
|
|
|
|
|
To píše více lidí. Na to se upřímně těším  . Užívej si to
|
|
|
|
|
|
|
Jj, dokonce se těším na léto, to bylo dřív utrpení, opilá jsem slunko blbě snášela...
A verim, že to taky zlomite... Vzdycky mě mrzí, když tady čtu, že nekdo z vás škobrtnul, není to jednoduché, ale stojí to za to...
|
|
Allie
Platinum Boarder
|
|
|
|
|
Allie: mám z tebe upřímnou radost a samozřejmě, nejen z tebe. Ze všech, kteří to zvládají  Jste důkazem toho, že to jde a to je pro mě velká motivace.
Moc dík za vás všechny
Hezký den všem
|
|
|
|
|
|
|
Angie...co ti píšou zde jsou hovadiny.Si dospelá..tak viš co je k máni.Som alkoholik Zdeno.Chlast mi dal mooc..ale zobral mi dušu.komplet  tak asi tak koťĕ
|
|
zdenek
Platinum Boarder
|
|
|
|
|
Zobral ti hlavne rozum. Si schopný písať tu niekedy triezvy? Pretože ani teraz nie si. A úprimne, pochybujem, že toho 1.6. do tej práce nastúpiš. Angie aspoň napíše, že chce piť. Ty len nadávaš na alkohol a zároveň držíš fľašu v ruke. Nie si ochotný pre abstinovanie nič spraviť.
|
|
|
|
|
|
|
Zdeno a co nie je hovadina?ty nemas rozum a schopnost triezvo uvazovat.
Angie je uprimna ale ty iba stale o niecom filozofujes a mam taky pocit ze si v tom riadne zamotany
|
|
katarina
Platinum Boarder
|
|
|
|