Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...17181920212223...86
Dolů
Téma: Tak jsem zvědavá, jestli to zvládnu
**
Re: Tak jsem zvědavá, jestli to zvládnu Před 8 rok, 8 měsíce  
Ahoj Zdeno,
zacinam dnes od zacatku. Bazeni me dostalo a podlehla jsem. Stacil jeden den a jsem opet na zacatku, klepavka, strevni problemy a bolest tela. Drz se a myslim na Tebe:)). Pisu jen obcas bojuji s alkomozkem:((
Katka
Gold Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Zdeno nikomu nebude vadiť, ak budeš Katke písať hoci každých 5 minút. Ale Lemog sa Ťa niečo pýta.
jak se projevuji a jake praktikujes aktivity jako opatreni proti tve nemoci? .....nejak se nerozepisujes o svem aktivnim pristupu abys eliminoval bazeni, abys to zvladl bez lecebny.
Takže? Aj mňa by zaujímala odpoveď.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph
Narozeniny: 11/10

Ok.nie som blázon.hra je hra. si fajn stopka.../ ilúzia ma chytila/...no ideme ďalej...som nenapraviteľný...Zdeno
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

Zdeno, ano kazdy bojujem sam za sebe i kdyz Tobe verim, ze nebudes uz pit. Byla tu otazka co a jak delas proti sve nemoci? Ja sportuji, beham a posiluji az na ten ulet vcera. S manzelem mame plany koupit bungalov v Chorvatsku. Musim delat a spolecne setrit. Kdyz budu chlastat tak skoncim na ulici bez deti, muze a bydleni.((
Katka
Gold Boarder
graphgraph

zdenek napsal:
Andrea kolabovala a čooo ste urobli?HOVNO
Spravili maximum, čo mohli. Poskytli jej psychickú podporu. Nie je v nikoho (z tích, čo sme tu) schopnostiach ani možnostiach spraviť viac.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph
Narozeniny: 11/10

zdenek napsal:
źe PAL je láger?bol som tam.už nikdy!

V tom "lagru" se Ti pokouseli zachranit zdravi a zivot! To zdravi ktere si nicis a zivot ktery zahazujes.

A jen tak mimochodem, ti "zli lide" a "hyeny" kvuli kterym tady knucis se Ti taktez pokouseli pomoct a poradit Ti.

Chapu ze to nemas lehke, to nikdo tady asi nema, ale trocha sebereflexe by neuskodila...
Gennosuke
Platinum Boarder
graphgraph

Zdenku,

no ty jsi ale darecek. Ona ta abstinence ti spadne z nebe nebo by jsi radeji aby ti ji nekdo prinesl na zlatem podnose?
Pouzivat vulgarni slova tady umime vsichni......jen mam dojem, ze kdyz ti dochazeji argumenty, nastupuji HOVNA apod.....no to je uroven !!!!
Vsichni tady maji podobnou sanci se dozvedet rady od stejne nemocnych a napr. tebou zminovcana Andrea dnes bojuje a tesi se ze zitra bude lepe.

Vcelar, Sochar, Stopka a dalsi se snazi sdilet sve postupy, opatreni, uzivani vitaminu apod. dokonce i Eduard, se kterym jsem se sveho casu dostal do sporu, ma vecne a pro ostatni prinosne prispevky.
Tak si to tady zacni cist znovu, vezmi rady ostatnich a zarid se podle toho co na tebe nejlepe funguje, prestan brecet, nebo skoncis v blazinci nebo se uchlastas. Nikdo jiny nez ty sam tvuj boj s alkoholem nevybojuje, to by bylo moc jednoduche.
Lemog
Gold Boarder
graphgraph

Lemog ..vieš čo je úroveň?blvať krv a žlč...po 2-týždňovom.ťahu.Tie expresívne slovíčka si nevšímaj..nemám to vo zvyku.Mám blbé obdobie...svet ma zasype .Tak sa ospravedlñujem.Gamblerstvo ako funguje ?my alkáči to nechápeme až tak..teda ja je to len pocit z hry..no ja ,keď sa nadrbem ...som nepoužiteľný...hm
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

ahoj Zdeno, tak ako ? zítra robota ? i já čekal, že se více rozepíšeš co a jak si podnikl ve smyslu zase nepodlehnout lahvi borovičky a nic
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

LÁĎO...ja mám zajtra kontrolu u mudr.1.9. Na Slovensku je štátny sviatok,tak veget.apropó...nepijem borovičku....ale pil som pivo..No je to egál...chlast ako chlast.A Ty ako?Viem určite jednu vec. Prečo piješ..resp.pil to čo ja detto
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...17181920212223...86
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter