Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...21222324252627...86
Dolů
Téma: Tak jsem zvědavá, jestli to zvládnu
**
Re: Tak jsem zvědavá, jestli to zvládnu Před 8 rok, 7 měsíce  
Je fakt, ze u žen je to rychlejsi. Ja jsem vypozorovala ty zvraty, najednou tu byly a nenadelas nic! Ale i zastrizliva! Vypadky slov, deje (napr. udelala jsem to, nebo ne? Rekla jsem to ja, nebo jsem to slysela? Byli tady dneska, nebo vcera?), lekani se vseho, neprimerene reakce... je toho vic
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Žena Místo: ČR
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Jak k tématu poznamenala umělkyně Jesica Seran: "Nemít své místo, mít hnijící duši a nemít jiskru. Už nic neudělat."
Sochař
Platinum Boarder
graphgraph

Šantalka napsal:
Je fakt, ze u žen je to rychlejsi. Ja jsem vypozorovala ty zvraty, najednou tu byly a nenadelas nic! Ale i zastrizliva! Vypadky slov, deje (napr. udelala jsem to, nebo ne? Rekla jsem to ja, nebo jsem to slysela? Byli tady dneska, nebo vcera?), lekani se vseho, neprimerene reakce... je toho vic

..."tiež som sa s tým stretol."

...vraj je to krátka cesta do demencie.

"A tak som radšej "zaradil spiatočku!"
...vraj, z kratšej cesty som skôr doma!
(podarilo sa...)
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Přesně, nemít jiskru. Vyhasínat, hnít, hloupnout a ztrácet sám sebe. pravda je že ženský to huntuje ještě mnohem víc, i když taky jsem viděla strašný držáky...nechápu co to tělo vydrží. Krásnou noc do novýho tejdne, je se na co těšit!!!
Rachel
Platinum Boarder
graphgraph

Ahoj všichni. Držím se. Pokud bych měla jmenovat hlavní věc co mě drží, jsou to rodiče. Už nikdy jim nechci přidělat starosti, aby nevěděli co se mnou je, dojeli za mnou, donutili mě jet s nimi na pohotovost a pak třeba do léčebny. Nikdy jim to už nechci udělat.
Přiznávám, že neabstinuju. Zajdu čas od času někam. Třeba s kolegy, kámoškou, přítelem. Ale už nikdy se nechci napít ráno, nedejbože v práci. Já fakt nechápu, jak jsem mohla být tak dementní a napít se než jsem šla do práce, nebo si tam vzít dokonce pití a "dokrmovat" přes den. To už snad musela být alkoholová demence. Pocit, že mi to projde, že to nikdo nepozná - no, totální kráva.
Teď jsem měnila pár věcí ve svém životě - rozchod, stěhování. Stres byl, ale vyplatilo se to - ve smyslu, že jsem víc v pohodě. Mnohem víc. Vrhnu se na péči o sebe. Teď jsem v práci přebírala pozici odcházející kolegyně, takže přesčasy, zaučování, atd, ale už se to zklidnilo.
Budu chodit pravidelně do fitka, abych si zpevnila postavu, kterou mám už teď fakt pěknou. Shodila jsem přes 10 kilo. Bohužel pomocí těch tahů, kdy jeden den byl jedno kilo (ale od léčebny si váhu držím). Čímž probůh nechci nikomu jít příkladem. Organismus dostal zabrat a že nemám zničená játra nebo ledviny, to je zázrak. Kdybych dala dolů dalších 5, nebudu se zlobit. Zajdu si ke kadeřníkovi, a bude ze mě snad zase ta prvotřídní kočka jako jsem byla vždycky (jsem furt ). Už sice stařenka (30), ale co už .
Pochopím, když mě odsoudíte nebo mi vynadáte, že tu nemám co dělat. Ale bude mě to mrzet a fakt jsem chtěla jen napsat, jak se mi vede. Nějaký čas jsme tu spolu strávili.
Angie
Expert Boarder
graphgraph

Ahoj Angie
To co si psala že sis brala pití do práce i já sem to tak dělala a popíjeli jsme s kolegyní ale teť toho taky lituji není to k ničemu,i když zkouším taky přestat,mám strašný stres a nevím jak sním zatočit ale tobě to přeji a bude z tebe prvotřídní kočka a že máš 30 to nejsi žádná stařena.Drž se moc ti to přeju
Mirka
Gold Boarder
graphgraph

Angie, ve 30ti starenka?
Je fajn, ze se ti dari a at to jde i nadale dobre.
Jenom jak pises, ze nebstinujes. Ja bych tohle na sobe zkouset nemohl. Vim presne jak by to dopadlo.
MichalB
Platinum Boarder
graphgraph

Re: Tak jsem zvědavá, jestli to zvládnu Před 8 rok, 6 měsíce  
Ahoj Angie-kočko
Jak se dari? Zvladas? Plany vychazeji? Ozvi se
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Asi to nezvládne úplně nepít,dnes sem si dala pivo nic víc,stejně si toho nikdo doma nevšiml že sem nepila asi tak třetí víkend
Mirka
Gold Boarder
graphgraph

Ahoj Mirko.
A kde sis ho dala?
No ono nejde o ně, ale o tebe. Ty jsi pak smutna .
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...21222324252627...86
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter