Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...24252627282930...86
Dolů
Téma: Tak jsem zvědavá, jestli to zvládnu
**
Re: Tak jsem zvědavá, jestli to zvládnu Před 8 rok, 6 měsíce  
Tak se zase po nějaké době "hlásím". Teď jsem střízlivá 2 měsíce, takže jsem tak daleko (nebo "daleko"), jako jsem byla při posledním relapsu. Dostávám se tedy na neznámou půdu a jsem zvědavá (nebo spíš mám strach), co nového na mě vlastní mozek chystá, aby mi podtrhl nohy.
Nějaké rady?
Alhena
Expert Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Zdeno je to choroba. S tým súhlasím. Ale ty si práve tým, že je to choroba tak trochu ospravedlňuješ tie svoje úlety. Na túto chorobu je najlacnejší liek, nepiť. Bol si na liečení 2x(aj keď nie do konca) a určite si tam počul niečo také ako doliečovanie po ukončení liečenia. Že je to to najdôležitejšie. Keby si mal napísať, čo si urobil preto, aby sa ti darilo(okrem práce), tak čo by to bolo?

Mirka, bola si na tom AA? Som zvedavý na Tvoje dojmy. Ja na AA nechodím, len na klasické A-kuby, tak preto.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph
Narozeniny: 11/10

Sorry, nie Mirka. Janka.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph

Krtek...odpoveđ je:žena.láska a vzťah.Teraz som v defenzíve...post alko syndróm.To musím dať do poriadku a potom idem na lov ináč život nemá zmysel..osamote
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

OK Zdeno. Píšeš, čo chceš. To rešpektujem a chápem. Som na tom podobne. Ale ja som sa pýtal, čo si pre to robil posledné 3 týždne(od toho Kauflandu), aby sa Ti darilo dlhodobo abstinovať. Mal som na mysli napr. kluby a pod. Vieš veľmi dobre, že sám to nedáš. Snažiť sa teraz o vzťah by bola blbosť. To by nedopadlo dobre.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph

Nachytal si ma na hruškách.Ale som Ti odpovedal predsa.hm..mám depky a následne chlastám..medicína/blbá/...Aj psychiatrička mi povedala- zaľúbte sa...a fest.Alkohol potom nemá šancu.Aký zmysel má abstinovať bez cieľu? Hovadina.Asi som sa stratil...no chcem život taký normálny.
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

Ale v tom prípade asi Tvoja psychiatrička o alkoholizme veľa nevie. Má pravdu, že vzťah by Ti mohol pomôcť, ale určite nie teraz. Najprv sa daj dohromady po psychickej stránke(depky) a potom po pár mesiacoch môžeš niečo riešiť. Vzťah nie je len láska a vodenie za ručičku. Aj ten je na psychiku náročný. A ak nebudeš psychicky OK, pokazí sa to. Alebo si myslíš, že zamilovaný ľudia nepijú? Ak pozveš ženu na rande do baru, myslíš, že zvládneš nevypiť? Okrem toho, musíš byť psychický silný na to zvládnuť aj odmietnutie. A vieš si prestaviť ako by si to teraz zvládol bez alkoholu?
krtko
Platinum Boarder
graphgraph

Zdeno, píšeš Krtkovi:
"Nachytal si ma na hruškách".

Zdeno,

Ty si na hruškách stále a nachytávaš sa iba Ty-sám.
Rád si hračka na diaľkové ovládanie, aby si si tak "zdôvodňoval" svoje opíjanie sa?
Raz má ovládač v rukách psychologička Katka, potom alkohol alebo depresia alebo, čo je práve naporúdzi.
Radí Ti tu kde-kto ale kedy už začneš používať svoj vlastný rozum a ovládneš sa Ty-sám.

Chceš byť "hračka" alebo triezvejúci chlap?
(S ovládaním alebo aj bez!)

"Buď už konečne chlap bez výhovoriek a pusti sa mamkinej sukne! Aj zadoček a noštek sa nauč utierať si sám! Ide TO, ver mi!"
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Ahoj Alheno! Drz se Fandim Ti, vsem holkam, co se drzej. I klukum. Hezky den.
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

Alhena, byt neustale ve strehu a sledovat pripadne zmeny sveho chovani, navyku, jestli z neceho nezacinas vybocovat, sklouzavat do neceho, co znal clovek v casech piti (treba nereseni nekterych veci/problemu). Coz se deje u me a vim, ze to musim opet otocit, kde to bylo pred par tydny, jinak to za par tydnu, mesicu skonci u alkoholu.

Jak tu bylo receno, mit pripraveny "krizovy" plan na nenadale situace, ktere by te mohly rozhodit.
MichalB
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...24252627282930...86
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter