Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...26272829303132...86
Dolů
Téma: Tak jsem zvědavá, jestli to zvládnu
**
Re: Tak jsem zvědavá, jestli to zvládnu Před 8 rok, 6 měsíce  
My sa stretávame v dopredu stanovený deň a čas, takže stačí len prísť, žiadne objednávanie. Každý je vítaný.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Narozeniny: 11/10
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Krtek napsal:
My sa stretávame v dopredu stanovený deň a čas, takže stačí len prísť, žiadne objednávanie. Každý je vítaný.

Aj v našom klube abstinentov to presne takto funguje.
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Krtek, obcas zajdu na AA v Praze, pred 1, 2 roky jsem tam chodil pravidelne. Clovek se tam objednavat nemusel a jedine pravidlo bylo: pokud chces hovorit, nesmis v poslednich 24 hodinach uzit alkohol. Zadna jina pravidla.
MichalB
Platinum Boarder
graphgraph

OK, zle som to napísal. Mal som na mysli to, že na AA sa držia tých 12 krokov, modrej knihy. My to neberieme podľa krokov. Len voľne rozprávame, predávame si skúsenosti.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph

Ale vieš čo by ma zaujímalo? Či AA robia aj nejaké akcie. My budeme mať vianočný večierok a o chvíľu začnú niektoré kluby robiť plesy. Proste tí ľudia sa stretávajú aj mimo klubu a iných oficiálnych stretnutí.
A ešte prečo sa to volá anonymní alkoholici? To sa navzájom nepoznajú? Len krstné mená?
krtko
Platinum Boarder
graphgraph

> A ešte prečo sa to volá anonymní alkoholici?

Jsem si vzpomnel na Bohnice, kde se doktorka ptala: "a vite, proc se jmenuji AA"?
pacient: "protoze chlastaji anonymne, aby je nikdo nevidel."

Ja vlastne ani nevim, proc anonymni. Asi ze muzes rict o sobe jen to, co chces(?) Ze informacee zustavaji uvnitr(?) (i kdyz to asi i na jinych forma klubu take)

Co vim zprostredkovane od lidi angazovanych v AA, spolecne akce poradaji - vylety, navstevy AA v jinych mestech, kulturni akce. Ja jsem introvertni povahy a spolecenske akce nevyhledavam, takze jsem informace ani nehledal/neptal se.
MichalB
Platinum Boarder
graphgraph

Re: Tak jsem zvědavá, jestli to zvládnu Před 8 rok, 5 měsíce  
Ahoj, chtěla bych jen přispět do svého tématu. Daří se mi dobře (skvěle nelze říct - asi když jsem si po léčebně vybírala práci a kývla na první "bereme Vás" tak jsem brala příliš brzy). Každopádně pracuju (mám po zkušebce), mám vlastní byt, kde jsem neskutečně šťastná.

Nebudu dobrý příklad pro lidi, co chtějí přestat úplně pít. Já nikdy nechtěla. Ta léčena mi dala jedno: UŽ NIKDY MĚ PŘÍTEL ANI RODIČE NENAJDOU V TAKOVÉM STAVU. Ukázali mi, že mají na to mi udělat ten podraz, odvézt mě tam. Je to věc, která se nedá odpustit. Nicméně je mám natolik ráda, že jim to odpouštím. Jsem normální holka a skončila jsem mezi feťačkama.

Takže teď piju. Někde na akci, nebo když dlouho akce není tak doma.Už nikdy nepůjdu opilá do práce nebo za našima. To jsem si odnesla. Radši trpět kocovinu než se napít v práci nebo doma¨- aby mě zas vezli do nějakého hnusu...

Já celý týden makám a pak se potřebuju hodit do nevědomí. Zatím mě bohužel čaj na uklidnění nesetnul namol jako alkohol.

Když jsem poprvé po léčebně šla pít, tak samozřejmě jsem šla ještě někam dál. Ale šílená věc byla, že jsem se snažila tam sehnat drogy. Na šňupání. Něco místo alkoholu. Co mě nakopne. Díkybohu mi to nedalo nic, asi nějaká divná směs. Ale je to děsivé, jen na to myslet. Na koks nemám peníze. Ale když si vylouhujete dva tři pytlíky čaje na uklidnění, mělo by to být ok. Fakt jsem chtěla přejít místo alkoholu na drogy, je to hrůza.
Angie
Expert Boarder
graphgraph

Angie,stojí Ti to za to?Takhle si ničit život?Proč se musíš zkárovat do němoty po týdnu práce?To já jdu do sauny a na bazén.Sakra nenič si život chlastem.
Maris
Platinum Boarder
graphgraph

Angie napsal:
Takže teď piju. Někde na akci, nebo když dlouho akce není tak doma.

Hrajes si s ohnem... zarazejici s ohledem na to jak moc jsi se uz driv popalila. To Ti to nestacilo? Delas strasnou ale opravdu strasnou pitomost.
Gennosuke
Platinum Boarder
graphgraph

Já jen podcenila jak hnusne se dokazi chovat moji blizci. Nikdy se nesmi dozvědět ze se napiju. Pobyt v léčebně byl to nejhorší co mě potkalo.

Pít budu ale do toho hnusu už nejdu. Do léčebny. já, normální člověk, a rodiče to dovolili ???
Angie
Expert Boarder
graphgraph

Stránka: 1...26272829303132...86
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter