Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...27282930313233...86
Dolů
Téma: Tak jsem zvědavá, jestli to zvládnu
**
Re: Tak jsem zvědavá, jestli to zvládnu Před 8 rok, 5 měsíce  
Angie napsal:
Já jen podcenila jak hnusne se dokazi chovat moji blizci. Nikdy se nesmi dozvědět ze se napiju. Pobyt v léčebně byl to nejhorší co mě potkalo.

Pít budu ale do toho hnusu už nejdu. Do léčebny. já, normální člověk, a rodiče to dovolili ???

Angie,

...sebaľútosť Ťa zahubí - odcudzuješ sa sama sebe!
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Ukázali mi, že mají na to mi udělat ten podraz, odvézt mě tam. Je to věc, která se nedá odpustit. Nicméně je mám natolik ráda, že jim to odpouštím. Jsem normální holka a skončila jsem mezi feťačkama.
Nehnevaj sa, ale čo im akože odpúšťaš? Že ti chceli pomôcť, zachrániť život?
Nemalo ba to byť skôr naopak? Poďakovať im, že im na Tebe, na Tvojom živote záleží, že majú o Teba strach, obavy?

Takže teď piju. Někde na akci, nebo když dlouho akce není tak doma.Už nikdy nepůjdu opilá do práce nebo za našima. To jsem si odnesla. Radši trpět kocovinu než se napít v práci nebo doma¨- aby mě zas vezli do nějakého hnusu...
Neboj, ono Ťa to dobehne. Zabudni na také niečo, že si zázrak prírody, ktorý takéto niečo dlhodobo zvládne.

Nikdy se nesmi dozvědět ze se napiju.
Tomu ani sama nemôžeš veriť, že sa to dá.

P.S. Aby si si nemyslela niečo zlé. Budem rád, ak sa ti to podarí ukočírovať. Ale osobne tomu neverím.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph
Narozeniny: 11/10

Já nevím Angie,chtěli ti pomoct,neviděli lepší způsob,domlouvání nezabralo,Amgie nekaž si život závislostí ma chlastu a nebo drogách,jsi chytrá holka,nevidíš kam to vede?Opět jsi plná nenávisti a toto způsobuje chlast.Piješ teď?
Maris
Platinum Boarder
graphgraph

Angie napsal:
Do léčebny. já, normální člověk, a rodiče to dovolili ???

Precti si co jsi tady psala pred pul rokem - napr. na str. 9. Smutne ze ani takova lekce nestacila a smerujes k jejimu opakovani.

Muzu Ti jen drzet palce a prat Ti aby Te to tentokrat nestalo vsechno co mas...
Gennosuke
Platinum Boarder
graphgraph

Gennosuke máš pravdu,taky si to myslím.
Maris
Platinum Boarder
graphgraph

Maris napsal:
Gennosuke máš pravdu,taky si to myslím.

Angie má v sebe chaos a zmätok a zvádza vnútorný boj s vlastnou podstatou.

Vyrovnanosť a harmónia nie sú na povel ale sú v každom z nás.

Kto ich hľadá, tak ich nájde!

Ale musí sa snažiť nie fetovať a chľastať!
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Angie, aj ja som si myslela a aj ini tu na fore ze to dokazeme ukocirovat a nikto sa nedozvie ze pijem. to je omyl a velky. postupne do too spadnes a ani nebudes vediet ako. jasne das poharik a nic sa nestane ale casom sa to plizivo k tebe bude plazit a nakoniec ta celu ovladne chlast. minuly rok som nepila pol roka citila som sa silna a tiez po tyzdni prace som si dala frtana a este jedneho a potom to islo ako z kopca. bola som na tom horsie ako predtym a tie stavy a abstaky to bolo nieco hrozne. a to som uz potom pila celych 24 hodin teda s vynimkou spania. ked to tu pisem tak sa normalne hanbim co som dovadzala,ale snad to niekomu pomoze. vrat sa par stran dozadu a precitaj si v akom stave ta nasli rodicia a aj tvoj priatel. drzim palce a hadam budes prva z nas co to dokazu ukocirovat. mne sa to nepodarilo, radsej sivyberam zivot bez chlastu a budem sa snazit to co najdlhsie ukocirovat v tejto rovine. je pre mna bezpecnejsia.
katarina
Platinum Boarder
graphgraph

Ahojky Katko,když jsem měla malé děti tak,jsem nikdy takle nepila,že bych 24 hodin pila a pak spala,ještě jsem nebyla tak závislá,to jsem si dovolila až později když,jsem zůstala sama a propila jsem někulik dní v kuse třeba i 10 dní jsem chlemtala pivo,nemohla jsem přestat,i když jsem chtěla,bylo to strašné,plakala jsem ,zvracela a prosila Boha ať ta chuť přejde.Pak když jsem se dopila to přestalo.
Po měsíci dvou to začlo znova.Přepila jsem i Antabus.Tehdy jsem měla jít do léčebny,ale nevím jestli by mi tehdy pomohla.Hledala jsem vchlastu útěchu ,když mě bolela duše z podrazů co mi ti nejbližší dokázali udělat.Trvalo to dlouhé roky.Až teprve teď po 10letech chci přestat úplně,jako by se mi ulevilo na duši,jako by nastala další etapa.Nevím jestli se nikdy nenapiju,ale dnes to nebude.Bohužel ta bolest v duši zůstala.Menší,ale je tam a někdy vykoukne celkem silně.
Maris
Platinum Boarder
graphgraph

Maris ahoj tak ja som pila a dosť a asi ma veľa ľudí odsúdi ale čo sa stalo sa neodstane ale som teraz šťastná že som to dokázala zvrátiť a kazdy večer ďakujem Bohu že som sa dnes nenapila.nikto nepomôže pomôžem si len ty sám.u mňa to bola bezmocnosť nad životom nezvladala som to a myslím si že problémy z detstva a dospievania som riešila týmto spôsobom.teraz sa dokazem nad to povzniesť a problémy riesit a dnes mám konecne ten pocit že zijem.bude to dlhá cesta ale teším sa
katarina
Platinum Boarder
graphgraph

Katarínko.
Já Tě neodsuzuji,nemám na to právo nechodila jsem v Tvých botách,obdivuji Tě, žes to zvládla a přeji Ti šťastný život ve Tvé šťastné rodině.
Já neměla štěstí na partnery,nu což přitáhla jsem si je do svého života sama i když nevědomky.Byla to moje špatná volba partnerů,moje nízké sebevědomí.Každý chlastal,tak jsem chlastala i já.
A taky dlouho,nevěděla jsem ,že už jsem závislá.
Maris
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...27282930313233...86
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter