Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...29303132333435...86
Dolů
Téma: Tak jsem zvědavá, jestli to zvládnu
**
Re: Tak jsem zvědavá, jestli to zvládnu Před 8 rok, 5 měsíce  
Michale ,četla jsem dost o nadřazeném chování a ne zrovna dobrém jednání.Možná to je všude jinakJá pokud bych už padala na dno tak tam pujdu,i kdyby mě ponižovali,nic jiného by mi nezbylo pokud chci žít jak normální člověk a ne jako ovládaný alkoholem.
Maris
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Michale, nevím kde jsi byl, navíc třeba "u nás" měli kluci mnohem víc výhod. Hudba celý den, kuřárna, posilka v suterénu. My to měly nalajnované opravdu od šesti ráno do půl osmé (půl deváté, když byla večerní skupina). Kolikrát se něco protáhlo a nestihly jsme ani utíkat s umytým hrnkem do prvního patra (na pokoj), abychom si tam daly svoji kávu, a včas ji daly zas dolů do kuchyně na zalití. (káva zalitá teplou vodou z kohoutku byla přísně zakázaná - a i hnusná, jak jsem mnohokrát ochutnala).
Pro některé chlapy to může připomínat vojnu. Dá se to přežít, ale člověk se neztotožní s řádem, pořád bereš, že tam musíš přežít - jsou tam nějaká jejich pravidla a ty je musíš zvládnout, ačkoliv víš, že je to blbost.
Stojím si za tím, že stejný efekt jako ten pobyt by měla i jen ta vážně míněná výhrůžka tam jít.

Maris: něco mi to dalo, já mám názor, že každá věc, kterou člověk zažije, mu něco dá, nějak ho formuje. Mám zkušenost, kterou má málo lidí.
Angie
Expert Boarder
graphgraph

Angie,vypadáš dnes ,že jsi v pohodě,nebylas se bavit?
Maris
Platinum Boarder
graphgraph

Angie,
> jsou tam nějaká jejich pravidla a ty je musíš zvládnout, ačkoliv víš, že je to blbost.

V zivote jsou pravidla vsude a muzou ti prijit jako blbost a prece te potkavaji denne. Jak je zvladas?

Byl jsem v Bohnicich. Sestry vyborne. Alespon ja s nimi nemel problem.

> Stojím si za tím, že stejný efekt jako ten pobyt by měla i jen ta vážně míněná výhrůžka tam jít.

To si nemyslim, ale treba se mylim.

M.
MichalB
Platinum Boarder
graphgraph

Blbá pravidla jsem ochoten akceptovat maximálně na úrovni zákonů. I těch si radši vybírám možnosti, které mě nejméně omezují.
Ostatní nesmyslná pravidla jsem ochoten akceptovat pouze omezenou dobu.
Petr N
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž Narozeniny: 07/16

Angie...musím do lágru..chlastám.zastavia to.Budem nesvojprávny..aj kafe zatrhne primarka..i kafe no pijem.som chory ...ale človek
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

Re: Tak jsem zvědavá, jestli to zvládnu Před 8 rok, 3 měsíce  
Ahoj všichni. Začala jsem pít zase víc. Za nějakou dobu budu mít novou práci (víc vyhovuje mojí kvalifikaci a zkušenostem - tu současnou opouštím především kvůli neprosto neprofesionálnímu přístupu vedení, odcházíme rovnou dvě kvůli tomu. Díkybohu mě nevyhazujou kvůli pití jako ve 3 minulých pracech - odcházím sama). Jsem nespokojená s životem který žiju. Každý pátek se těším, jak si vymažu hlavu. Pak sobota i neděle, někdy i pondělí. Potřebovala bych dát životu nějaký směr. Abych se mohla těšit na něco jiného než se opít (= aspoň na jeden večer se "smáznout").
Trpím příšernýma kocovinama. V nové práci si to nebudu moct dovolit. Doufám, že ta práce mě bude motivovat a nebudu se muset "vylejt". Vadí mi to, ale je mi skoro jasné, že když najdu něco, co mě bude naplňovat, mělo by to být ok. Teď zas sahám po flašce. Omezuje mě to, třeba v tom, že nemůžu o víkendu jít cvičit (je mi blbě). S přítelem trávím max jeden den ve víkendu - jeden den si nechávám na opití se. Už jsem se v práci vymluvila na střevní chřipku, když jsem se příšerně opila

Musí v tom být moje nespokojenost s životem. Jak moc bych chtěla být spokojená a nemuset pít...
Angie
Expert Boarder
graphgraph

Angie,

zkus si najít jiný způsob relaxace a důvody proč přestat pít.
Dá se to i bez chlastu.
Petr N
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž Narozeniny: 07/16

Angie:
Sekni s tim. Myslim s chlastem. Pijes proto ze jsi zavisla. Spatny smer zivota, nedostatecny pocit naplnenosti, mala motivace v praci... to jsou jen pocity skrze ktere s Tebou manipuluje Tvuj vlastni mozek aby se dostal ke sve davce chlastu.

Vydrz nekolik mesicu nepit a sama uvidis jak se veci zacnou menit k lepsimu. A nebo pij dal. A budes se do toho propadat vic a vic. Prace, pritel, zajmy... to vsechno postupne ztratis a bude Ti to uplne jedno protoze jedine co pro Tebe bude mit smysl bude chlast. Jiste, ne hned, mozna si budes jeste nejaky cas naivne myslet ze to mas pod kontrolou... muzes takhle klidne fungovat jeste rok a nebo nekolik let ale s kazdym mesicem bude cesta ven obtiznejsi.

Zacni tahat za zachrannou brzdu dokud muzes! To Ti fakt ta lecebna jednou nestacila? Nebo chces dopadnout jako nekteri tady na foru holka nestastna ?
Gennosuke
Platinum Boarder
graphgraph

Či chceš alebo nie, si alkoholička. Ak si myslíš, že nová práca ťa zachráni, si na omyle. 3 krát ťa vyrazili z práce kvôli chlastu. Teraz si tiež nešla do práce, vyhovorila si sa na chorobu. Čo myslíš, že bude v novej práci iné ako predtým? Nič. Alkohol nemá s prácou nič spoločné. Alkohol ťa prevalcuje, aj keby si mala tú najlepšiu, vysnívanú prácu. Musíš si v prvom rade zrovnať v hlave, čo vlastne chceš. Piť alebo nepiť. Bez ohľadu na prácu. Myslíš, že keď pi, so, ne a niekedy aj pondelok piješ, tak priateľ nič nevie? Musel by byť totálne vymletý idiot, aby to nevedel.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph
Narozeniny: 11/10

Stránka: 1...29303132333435...86
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter