Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...58596061626364...86
Dolů
Téma: Tak jsem zvědavá, jestli to zvládnu
**
Re: Tak jsem zvědavá, jestli to zvládnu Před 8 rok, 1 měsíc  
ahojte,
tak já ne dobrý. Spíš asi nejhoší a nejstrašnější za dobu co sem chodim na forum, takže necelý tři roky. Lila sem do sebe helktolitry chlastu, abslotuně se i to vymklo z rukou. A je to tady. To co se dělo bylo strašný. Takže zpytuju alkoholický svědomí. Ted doufam mam nejhorší za sebou a už neumřu... Tak mi držte pěsti! Prosím hlavně mě tu nemoralizujte, od toho si vystačim sama. Jdu jen s kůží na trh. R
Rachel
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Bojuj rachel. Ať je ti brzo líp...
Allie
Platinum Boarder
graphgraph

allie díky moc:) budu se snažit.
Rachel
Platinum Boarder
graphgraph

S kožou na trh, ale úplne anonymne, to je veľké hrdinstvo. Ja o tom niečo viem, tiež to robím. :-p
Žilinčan
triezvy od 23.3.2016
Gold Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž Místo: Žilina Narozeniny: 02/07

Rachel napsal:
ahojte,
tak já ne dobrý. Spíš asi nejhoší a nejstrašnější za dobu co sem chodim na forum, takže necelý tři roky. Lila sem do sebe helktolitry chlastu, abslotuně se i to vymklo z rukou. A je to tady. To co se dělo bylo strašný. Takže zpytuju alkoholický svědomí. "Ted doufam mam nejhorší za sebou a už neumřu... Tak mi držte pěsti! Prosím hlavně mě tu nemoralizujte, od toho si vystačim sama. Jdu jen s kůží na trh. R

"Najefektívnejšie je si všetky príznaky vyskúšať a prežiť → lepšie sa tak zapamätávajú!"
Iným stačí "iba" prečítať a nechať sa viesť...
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Rachel napsal:
To co se dělo bylo strašný.

Budu ted asi hnusnej a cynickej - ale to je jenom dobre! Ono to neuskodi kdyz si clovek spadne co nejbliz ke dnu a uvedomi si ze tamto v dalce co vidi na obzoru je definitivni konec.

V kazdem pripade Ti drzim palce aby ta "lekce" mela svuj smysl a pomohla Ti odhodlat se to resit.
Gennosuke
Platinum Boarder
graphgraph

gennnosuke, hnusnej fakt nejsi a cynickej už vubec ne. Jen pravdivej. Je to tak.

A s kůží na trh veřejně jsem šla při pitce..i když vitruální svět mě taky ovlivnuje. Z toho vašeho psaní cítim i vaše osobnosti, pomáhá mi to.
Díky všem R
Rachel
Platinum Boarder
graphgraph
Poslední úprava: 29/03/2017 17:59 Provedl: Suzanne.

Ještě takovej citát: Esence velikosti člověka je schopnost vybrat si naplnění za okolností, kde si ostatní vybírají šílenství.
)Tak to jdu zkusit
Rachel
Platinum Boarder
graphgraph

Rachel napsal:
...Tak to jdu zkusit
...a "nezabudni sa vrátiť medzi triezvejúcich ľudí!"
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Já se mám fajn. Od soboty jsem nepila.
Měla jsem ale nepříjemné stavy. Těmi trpím dlouho (roky), jen jsem to sem asi nepsala. Jsem hrozně nejistá, když cítím nebo i jen tuším, že se na mě někdo dívá (třeba v MHD). Úplně ztuhnu, dostanu křeč snad do celého těla, neodvážím se zvednout ani jen oči, abych se přesvědčila, jestli to je pravda nebo ne. Pořád si říkám, že ti lidi mají svých potíží dost a já je nezajímám. Nepomáhá to. Nepomáhá ani zhluboka dýchat. Chodím k psychiatričce už pár let s tímhle. Předepisuje mi hořčík, nejslabší Neurol a tak... Antidepresiva ne, ty jsem brala pár let, zlepšilo se to, pak jsem je přestala brát, zůstalo to ok. Ne kritické, ale občas mám tyhle stavy. Pomůže mi ten Neurol, nebo samozřejmě alkohol.
Když si dám dvě piva, všechno ze mě spadne. Vím, jak vypadám, ale jen po těch dvou pivech si to dokážu uvědomit. Většinou se jen choulím v koutě vozu metra a doufám, že se na mě nikdo nedívá, protože cítím vnitřní třes a kdyby se na mě někdo podíval, začala bych se třást docela. Když si dám dvě piva nebo 0,5 Neurolu, jsem uvolněná, jak je podle mě každý normální člověk.
Mám problém s tělesným třesem. Nemyslím absťák nebo tak. Jen třeba v situaci, kdy musíte třeba ve strnulé pozici psát iniciály klienta a on na vás přitom čuměl. Kouká vám pod prsty. To nesnáším.
Ještě jedna věc - horší se to po kouření. Kouření považuje většina alkoholiků za nějakou berličku. No, když piju a kouřím, stoupá to do hlavy rychleji. Ale třeba já, i když mám malou kocovinu a kouřím, začne mi ten třes a klepání se, jak píšu.
Zajímalo by mě, jestli to někdo tak má.
Mě nejvíc štve, že se třesu před lidma. Zná to někdo, nebo jsem jediná?
Angie
Expert Boarder
graphgraph

Stránka: 1...58596061626364...86
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter