Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...60616263646566...86
Dolů
Téma: Tak jsem zvědavá, jestli to zvládnu
**
Re: Tak jsem zvědavá, jestli to zvládnu Před 8 rok, 1 měsíc  
Všechny zdravim,
prosim vás lidi nechlastejte!!
Je to fakt hnus hnusnej, mam za sebou asi nejhorší týden. Vždycky mi to přijde nejhorší. Ale fakt hnus fialovej, víte o čem mluvim. Dopadlo to tragicky. Celej tejden v uplný tmě, nemohla sem jíst, jen pít čaj a vodu..
Dneska už je mi trochušku líp. Jsem alkoholik.
6 dní střízlivá.
miluju život a nechci si ho už dál ničit.
R
Rachel
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Šantal, a jak jsi se toho zbavila? Mívala jsi to v kocovině (když píšeš že to souviselo s chlastem)? Ale ty ses v tom asi tolik nebabrala jako já, viď... Já jsem se tím totiž začala moc zaobírat a tím jsem si to asi sama přivolala. Teď polévku (i třeba rýži) jíst můžu před lidma, ale hlídám si různé věci. Třeba kdyby mě někdo moc koukal do talíře a na ruce, převedla bych jeho pozornost jinam, a podobně. A s tou rýží mám vychytaný, že si kousek (třeba maso) napíchnu na vidličku a pak ji naložím rýží. Když by mi pak něco spadlo, nikdy nespadne to napíchnuté a není to pak tak trapné. (Trapná jsem ale asi hlavně já, že to tak řeším, co?? )
Angie
Expert Boarder
graphgraph

No, zbavila, to bych neřekla. Dosud se to vrací, když mě někdo při něčem pozoruje,.Je to děs. I u blízkých mě to štve. Ale až tak jako ty to nemám Asi by ses v tom fakt neměla tak "babrat"… ale tomu asi neporucis, co.
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

Rachel, úplně ti rozumím. Kolikrát jsem se takhle zaříkával v tom debilním tunelu chlastu, koukal na život vlastně jen průduchama a furt se odhodlával a furt se jen odhodlával. Teď rok a skoro čtvrt čistej, ale často si vzpomenu, jak to byl hnusný. I tak trochu násilím se nutím na to myslet, mozek to špatný zapomíná. Proto jsou dobrý třeba AA, tohle fórum.
Člověk se dokáže dochlastat na totálního červa, který si navíc uvědomuje, že tím červem je. Pak to může rupnout a začne mu to být jedno. Anebo to silnou osobní snahou a uvědoměním praskne na opačnou stranu a dostane se z toho. Ono to jde. Držím palce.
Sochař
Platinum Boarder
graphgraph

Tak co Rachel a ostatní?
Já tentokrát fakt bez potíží. Ne, že by bylo pořád pohádkově, ale i při nepohodě se držím a nenapadá mě to řešit chlastem. Ozvěte se, držím vám palce
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Ahoj,
no já se ted cca 10 dní nenapila nic. Už je mi líp, ale teda tohle bylo fakt hodně. Už mě to nebaví. Chci bejt ted hodně sama, vubec nechci mluvit. Uplně mě štvou lidi, jak má každej názor na něco. To vim sama že sem debil. Nejvíc mě štve, jak si někdo myslí, že ví proč se mi to děje. Jak to může vědět někdo jinej, když to nevim já sama? Vubec na to nemam náladu. Jsem doma, posloucham muziku. Je mi z toho chlastu zle. No, tak jsem zvědavá, jak dlouho mi tohle vydrží.....
Jinak já moc děkuju za tohle forum. Tak nějak se tu cejtim jako doma
Rachel
Platinum Boarder
graphgraph

Rachel. Mluvíš mi z duše! I teď jsem nejradši sama. Nebaví mě se bavit, nechci nic říkat ani slyšet atd. Chápu tě. Snad to časem přejde. Tady se "vykecám" a to asi dost a to mi stačí. Tak se drž a bude líp
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

já jsem marná....čistá něco přes měsíc....ale ta chuť vína mě posledních pár dnů provází na každém kroku. Dnes jsem měla namále Jak dlouho asi trvá..než to přejde...?!Mám to naopak...snažím se hlavně nebýt sama, ať se ne napiju...
rosnička
Gold Boarder
graphgraph

rosnička napsal:
já jsem marná....čistá něco přes měsíc....ale ta chuť vína mě posledních pár dnů provází na každém kroku. Dnes jsem měla namále "Jak dlouho asi trvá..než to přejde...?!"
...približne toľko, koľko Ti trvalo naučiť sa piť a stať sa závislou na droge/od alkoholu. Bohužiaľ...

Je to podobné ako keď sa batoľa učí chodiť...

(U každého rozdielne a individuálne.)
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

rosničko tak daleko jsem ještě nikdy nebyla
Večer, když jsem unavená a mam nervy a ještě musimněco dělat, tak bych si taky dala..
Ale ted momentálně je mi z chlastu na blití. Hnusí se mi, hnusí se mi ožralý lidi. hnusim se totiž sama sobě...fuj
Rachel
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...60616263646566...86
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter