Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...9899100101102103104...146
Dolů
Téma: Nesnáším to, ale nedokážu přestat
*
Re: Nesnáším to, ale nedokážu přestat Před 13 rok, 10 měsíce  
Barčo, jaký podnět máte na mysli? Máte na mysli těžké postižení? Nějakou smrtelnou chorobu? Nebo snad úraz v opilosti?
Anebo čekáte že se z nebes snese ruka s nožem, který Vám bude přiložen na krk?
Nene, děvče zlaté. Každý svého štěstí strůjcem a jak říká klasik: "Všechno, co chceš, budeš mít, člověče nešťastná".
Barčo, proč to řešíte, když chcete pít a chutná Vám to a nemáte s tím problémy?
Tím prvním podnětem by měla (ale evidentně není) obava o vlastní zdraví. Vnitřně cítíte, že něco není v pořádku, ale jako každý začínající kariérista v oboru alkoholickém, si nějaké závažnější potíže nepřipouštíte. A tak jsme to měli všichni.
Nic, buďte v klidu, časem to přijde samo. Víno stačit nebude, přejdete na tvrdý, pak levný tvrdý, pak budete mít okna, každý Vámi bude opovrhovat, budete páchnout, budete ošklivá, protože se přestanete o sebe starat, nikdo Vás nezaměstná, pokud budete ještě nějak vypadat, tak Vás v opilosti občas někdo znásilní, pak Vás třeba zmlátí. Možná vám "kamarádi" tajně dají nějakou drogu, pak budete mít našlápnuto na kariéru "feťák s praxí", budete žebrat o pětikorunu a pak časem zemřete uválená, pomočená, pokálená, špinavá někde v křoví, tak Vám "vystrojí" pohřeb na náklady státu a popel vysypou do hromadného hrobu a ani pes po Vás neštěkne a nikdo na tomto krásném světě nebude vědět, že jste tu byla, jen pár lidí si oddychne, že je o jednu "socku" žebravou míň..Paráda.
To už je dosela slušný podnět, ne? Nebo ne? Jasně, říkáte si, co mě se může stát...Mě se tohle stát prostě n.e.m.ů.ž.e.!!!
Možná jo, možná ne, ale spíš jo, když budete hodně chtít pít. Protože Barčo, nejsme nezranitelní a nejsme nesmrtelní..
Barčo Barčo...
Radka1
Gold Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Radko, Barča si z nás dělá srand.Jinak to není možné.
Liba

Klidně mi tykejte, je to takový osobnější
Já jsem si těhle nejhorších scénářů vědoma, ale mám pevné zásady, které naprosto striktně dodržuju. Nikdy nepiju před 18 hodinou, nikdy víc než 3 piva nebo láhev vína, nikdy tvrdý alkohol, nikdy nemíchám víc druhů, vždycky se pak pořádně najím a piju hodně vody. Nikdy nemám kocoviny ani žádné jiné následky.Jen jsem ty večery prostě zamilovala.Nejradši bych si je nechala alespoň třeba jednou týdně. Nemám problém pít třeba ob den, nebo delší dobu ne, ale nikdy to není z vlastní vůle. K takovéto abstinenci mě vždycky donutí buď nedostatek prostředků nebo času, jestli chápete jak to myslím. Jinak jsem stále sama doma a to tomu popíjení prostě nahrává. Chci přestat, pobolívají mě játra, nic hrozného ale prostě je cítím a vím že pití není jen o játrech, mám v rodině rakovinu a pitím si riziko vzniku zvyšuju dvojnásobně...Vážně je to jen o zdraví, jiný důvod přestat nemám...Já jen prostě nevím jak:-/
Barča

Ahoj Barčo.
Tak jsem si přečetla tvé příspěvky.....
No holka,jsi na dobré cestě si pokálit celý život
Vím,vím ty večery jsou prima,ale než se nadáš,tak zjistíš,že nejen večery,ale i dny musíš mít prima a pak už nebudeš vědět co je den a co je večer a stále to bude prima.
Jednoho dne se probudíš a zjistíš,že to prima není prima,ale závislost.Vím,teď tomu nevěříš,ani já tomu nevěřila a teď když se ohlédnu zpátky,vím jaká já byla najivní blbka.Nebuď též blbka a vybodni se na to dřív než bude pozdě.Nepodělej si život kvůli zasranýmu chlastu!!!!
Přemýšlej nad tím trochu,kdyby jsem jen plácala,tak nás tu není tolik.
Snad to pochopíš dřív než jsem to pochopila já.
Měj se.
Bludička

Jistě Barčo, máte pevné zásady. Koukám, že jste zásadová a zásadně nemíníte měnit svůj životní styl. Jste závislá na večerech s vínem..ve Vašem věku?? bych raději byla závislá na večerech s nějakým milým protějškem, ale proti gustu, Jo, játra tak v zásadě pobolívaj, když už jsou zásadně tak trochu v pr..li, protože játra, jsou orgán, který jen tak ze srandy nebolí...Koukám, že to Vaše chlastání máte do puntíku zorganizované..Před 18. po 18. před jídlem a po jídle...
Jasně Barčo, je to JEN (jak inteligentně píšete) o zdraví,..čili jde o hovno a Liba má stoprocentní pravdu, že si z nás někdo dělá srandu. Myslím si, že jste někdo úplně jiný, než jak se tu snaží prezentovat.
P.S. omlouvám se, ale s nikým si zásadně netykám. To je zase moje zásada. Lidé si pak k sobě příliš nedovolují a jsou k sobě slušnější.
P.S.S. Barčo, co vlastně chcete? Po nás. Pokec o víně o páté?
Radka1
Gold Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

ale je to přece už 6 let a nejdu po tý typický křivce směrem dolů. Já vím kde mám meze a necítím potřebu zvyšovat dávky nebo frekvenci. Nikdy bych nepila přes den, z toho už jsem vyléčená. To jsem vlastně opomněla říct, že už mám jednu léčbu za sebou. Bylo to v době kdy jsem alkohol teprve poznávala a neznala absolutně míru. To jsem opravdu koncila s obrovskýma kocovinama, pila jsem přes den, pila jsem v práci, ráno než jsem šla do školy, kradla jsem alkohol rodičům a vypila opravdu všechno. Ale z toho jsem se dostala, to už se nebude nikdy opakovat, nikdy už nedopustím aby mi bylo tak zle. Nějakou dobu jsem pak nepila než jsem nastartovala tenhle svůj rituál, který je striktně vázán mýma zásadama a nikdy se nestalo a nestane aby je nedodržela. Je to prostě něco jako si dát kafe. Kafe miluju a těším se na něj a je mi po něm skvěle, to samé pro mě znamená večerní vínko.Třeba dneska nepiju, popíjím si tady Kofolu a nemám s tím žádný problém, ale jsou prostě večery kdy si nad tím vínkem ráda popřemýšlím a udělám si prostě pohodu.
Barča

Radko, já z Vás nevím proč cítím nějakou nevraživost. Já jsem tady hledala jen pochopení a podporu, protože jsem na to úplně sama a nemám komu říct, že mě to trápí.
Asi tady nemám co dělat protože nejsem odhodlaná přestat a nechci. jen vím že musím, ale je to asi málo:-(
Barča

Já nejsem nevraživá....,tak proč nenapíšeš mě jak to je?
Bludička

Ja ťa chápem aj podporujem v tom,čo máš rada,ak to tak chceš ty.Ak to nechceš,tak to nerob.jednoduché.
máša

Už jsem napsala všechno, asi jsem to ze sebe potřebovala poprvi dostat. Je mi líp. Chci se teď zaměřit hodně na sebe, najít práci, chlapa, třeba schodit pár kil a něco novýho se naučit. Já mám hodně silnou vůli a vím, že až začnu jednou opravdu chtít, zase to půjde přestat. Nejdřív si musím ten svůj nový život zorganizovat
Barča

Stránka: 1...9899100101102103104...146
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter