Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...99100101102103104105...146
Dolů
Téma: Nesnáším to, ale nedokážu přestat
*
Re: Nesnáším to, ale nedokážu přestat Před 13 rok, 10 měsíce  
Tak ti Barčo držím palce ať ti vše vyjde.
A z vlastní zkušenosti můžu říct,že pár kilo ztratíš během měsíce bez vínka.Já přestala též s vínem a mám 6kg dole.
Měj se pěkně a držím palečky.
Bludička

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Barčo, to není nevraživost na Vás. To je nevraživost na alkohol a Vašeho pohledu na celou věc.Jste mladší, než moje dcera. Teď jsem četla Vaši minulost a málem mi vypadly oči z důlku. Po tom vše, co máte za sebou, píšete, jak máte konzumaci striktně časově rozdělenou. Jak jste se z nějhoršího dostala.
Promiňte, ale na tuto diskuzi nemám. Viděla jsem umírat hodně lidí na to, abych chápala..
Tak se mějte moc prima.
Radka1
Gold Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Mášo zdravím.
A Vy jste alkoholička,bývalá alkoholička,nebo máte alkoholika v rodině a nebo jste abstinent?
Děkuji za odpověď.
Bludička

Bude to dobrý, mám se svým životem ještě velký plány Tak děkuju, že jsem to ze sebe dostala a udělala si v tom jasno a díky vám všem co jste se z toho úspěšně dostali a teď pomáháte nám co v tom ještě lítáme.
Dobrou noc:)
Barča

Tak jo...
a dej o sobě vědět jak pokračuješ.
Měj se a dobrou.
Bludička

Radko, co přesně je na tom mém chování tak špatného? Já to asi totiž nevidím, protože mám pocit že jsem se "zlepšila", v tom smyslu, že jsem začínala opravdu nezřízeně a teď už jsou ty dávky menší a organizované. Nebývá ten vývoj přesně opačný?
Barča

Přijde na to, milá Barčo. Jak správně píšete slovo "zlepšila" v uvozovkách. Osobně bych řekla, že jste se nezlepšila, já bych řekla, že to je taková ta střední fáze závislosti, to zná asi každý tady.
Začínáme pít, je nám blbě, máme kocoviny, dělámě větší či menší průsery, pak si naše tělo na ten chlast zvykne, celé se to jakoby zklidní, ustálí, chvíli +- pár let je klid..a pak..když to budete nejméně čekat, z ničeho nic závislost udeří ve formě psychických problémů, depresí - vypěstovanou z alkoholu (a z chlastu jsou depky jako blázen) pak schízy, děsy, nutnost zvyšovat dávky. Každý to má dřív či později stejné... poptejte se jiných..
Já Vám nevysvětlím, co je na Vašem chování špatného. Protože to vysvětlit neumím. To neumí nikdo na celým světě - vysvětlit někomu, kdo to nemůže pochopit a pochopíme Barčo až v momentě, jakmile zažijeme na vlastní kůži. A tak to je se vším. Vysvětlete dítěti, že se o kamna bolestivě spálí. Pokuste se o to. To dítě Vám uvěří jen tehdy, jestliže se jich dotkne a spálí se. Jinak si bude myslet, že kecáte..
Nemám Vám Barčo co říct. Jen to, že když budete pokračovat, brzy zemřete. Tečka. je mi to líto. jdu spát.
Radka1
Gold Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Radko, jak píšete o těch psychických problémech....
Momentálně nepiju, teď to je peklo.. Jsem v totální pasti.. Kdybych pila, musela bych si rozbít hlavu o zeď..
Je to nepopsatelně šílený...
Jsem ráda, že nepiju..
Dobrou..
Ivana

Gratuluju Ivanko, jak dlouho už nepijete?
Barča

Ivano, drž se, vše se vyřeší, věř,hlavně nešáhni po láhvi.A Barčo, najdi si práci bleskově, dost náročnou, chlapa taky co nejdřív, třeba se probereš.Vydržíš bez problémů nepít měsíc?Proč jsem vůbec píšeš, když myslíš, jak držíš své pití pevně v ruce?Něco už není tak v pořádku?Bolí Tě játra?To už je vážné.Ty Tvé hloupé řeči o kontrolovaném pití dostaly do kolen daleko silnější, chytřejší lidi, než jsi Ty.
Liba

Stránka: 1...99100101102103104105...146
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter