Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...104105106107108109110...146
Dolů
Téma: Nesnáším to, ale nedokážu přestat
*
Re: Nesnáším to, ale nedokážu přestat Před 13 rok, 9 měsíce  
Andreo, jen číháte na má slova, jasně Vám vadím, nebylo by lepší si mně nevšímat úplně?
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

zdravim vsechny.mam takovy problem a rad bych se obratil k vam o radu.pres vsechno jsi konecne priznal ze jsem alkoholik.nepiju sice denne ale alespon jednou za ctrnact dni vyrazim a tri dny se devastuju pitivem vseho druhu.prisel jsem kvuli tomu o praci,nasekal nejake dluhy a vsechno vyvrcholilo extempore pred dvema dny kdy jsem usnul opily v parku (nebot jsem tri mesice nezaplatil najem,protoze kdyz piju tak rad hraju) a vzbudil se bez dokladu,veci atd... jedina mozna cesta mi prisla vse definitivne ukoncit ale po telefonatu s mou sestrou jsem prijel k rodicum a dostal jsem zaslouzene "nuz na krk". lecba nebo se ode mne odvrati i oni kteri jsou jedini co mi jeste zbyli.Lecit se jit chci,problem je v tom ze novy OP budu mit az za tri tydny a jiny doklad nemam.O vse jsem prisel.u rodicu zustat nemuzu,maximalne do zitra a potom nevim co bude,nemam kam jit,kamarady jsem "uspesne propil".bez dokladu me nejspis na zadnou lecbu neprijmou a ja se bojim ze opet selzu a skoncim nekde ve skarpe zpity pod obraz.je nejaka sance nastoupit nastoupit lecbu? dekuji za radu. ondrej
Ondrej

Když jsi nahlásil ztrátu Op, dali Ti papír , ne?A zeptej se přímo někde v léčebně, jak máš postupovat!!!!Zavolej tam!
Liba

V sobotu jsem prisel prave o ten papir. Zkusim neco obvolat. Dekuji
Ondrej

Už jsi to měl nahlásit, modli se, aby už někdo na Tvůj OP nevzal půjčku, nespal na hotelu, vše zaplatíš!
Liba

To jsem nastesti udelal. Ted musim zacit resit to piti.
Ondrej

Ondřeji,i když ti tvá situace připadá bezvýchodná,tak je dobře,že přemýšlíš o léčbě.A rovnou přiznej své dvě závislosti,alkoholismus i gemblerství.Ono prohrávat a rád hrát se moc neslučuje,ale to ty víš.Nevím odkud jsi,ale pokud by by jsi nemohl nastoupit co nejdřív,je možnost nastoupit přímo na psychiatrickou kliniku,odkud by jsi mohl jet rovnou jet do léčebny.Určitě by jsi musel být střízlivý,jinak tě nepřijmout.Zkus se zeptat i na tuto možnost.Nebo možná,když tví rodiče uvidí,že konečně chceš svou situaci řešit,tak by tě u sebe tu dobu do léčby nechali.Na policii to asi nebude příjemný,ale nový papír ti určitě dají znovu.Hlavně už vydrž se nenapít.
Anna

Moc dekuji za rady a podporu.Od onoho probuzeni jsem nemel ani kapku a hodlam tak pokracovat.Samozrejme ze vim ze se jdu prat s alkoholem i gamblerstvi.Hledam ted kde by me mohli co nejdrive prijmout na leceni a kdyz budu muset cekat tak napad s klinikou zni dobre. Doma zustat nemuzu, tohle byla pro rodice posledni kapky a ja to respektuji. Jsem z Prahy tak jsem dnes obvolaval Bohnice,Apolinare,vyrizoval nezbytnosti a zitra budu pokracovat. Dneska je mi navic dost zle jak na tele tak na dusi.Povidal jsem si dnes o vsem s rodinou a to byl krok ktereho jsem se desil.
Ondrej

Ondřeji,asi právě prožíváš to pomyslné dno a je na jednu stranu úžané,ži e sám,ty sám s tím chceš něco dělat.To je totiž vždycky začítek,přiznat si závislost a chuť s tím něco dělat.Zatím jsi na dobré cestě.Tak ať ti léčebna vyjde co nejdřív a hezky si to protrp ten absťák,hezky si ho pamatuj,kdyby tě to zase někdy napadlo.Řekni si je to dno a teď už to bude lepší a lepší.Já jsem na konci léčby říkala,že nás měli vyfotit,v jakém stavu jsem tam šli,jak hrozně jsme vypadali a stačilo pár měsíců a byli jsme úplně jiní.Teď jsem tam pomohla kamarádce a to bys koukal po 2 měsících jaká je to změna,jak najednou mluví úplně jinak a i vypadá.Drž se,bude líp,věř mi !
Anna

Nazev vystihuje to, co citim z delsi dobu. Chi prestat tak, ze to az boli, ale nevydrzela jsem to dele, nez tyden, a to jeste musely prijit opravdu ´omezujici´okolnosti. Na druhou stranu se neopijim kazdy den, nemohu si to dovolit, vzhledem k rodine a zamestnani. Ale uz jsem se bohuzel dostala do sfery mysleni, ze premyslim, kdy si mohu prihnout a kdy bych nemela...
Priklad: Zitra rano mam poradu - musim byt v poradku= nenapiju se vubec nebo si dam 1-2 sklenky vina (piji pouze vecer) a jdu spat a rano to nijak nepocitim. Ale nekdy to neukociruji a pak to vypada takto:

Druha varianta - musim vstavat do prace, ale nic extra duleziteho naplanovaneho nemam, a tudiz si mohu dat vic, a druhy den to preziju...

Horsi varianta - vim, ze si nesmim dat, neb mam druhy den neco duleziteho - ale nedokazu odolat.... a pak to zvladam opravdu na hrane - ale jeste stale zvladam!!!!

Posledni a nejhorsi stav: Nezvladla jsem ten vecer piti tak, abych druhy den fungovala, aniz by na me nekdo neco poznal a nemelo to vliv na me pracovni vysledky.... (to se mi ´nastesti´stane max. jednou za 2 mesice)... to si pak musim vzit pul dne dovolene nebo navstivit lekare...

Ale to neni to nejhorsi.... to prijde az potom: vycitky, hnus sama nad sebou, vedomi promarnenho casu, penez, a nakonec i strach o zdravi. Ale to nejhorsi je vedomi vlastni slabosti a zavislosti.
elena P.

Stránka: 1...104105106107108109110...146
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter