Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...105106107108109110111...146
Dolů
Téma: Nesnáším to, ale nedokážu přestat
*
Re: Nesnáším to, ale nedokážu přestat Před 13 rok, 9 měsíce  
Pro Ondřeje: Máš sakra dobře našlápnto, chlape... drž se a dotáhni to až do léčebny. Vzhledem k tomu, co píšeš, co jsi pro to vše udělal, a jak bojuješ, tak Ti věřím. Jsi už jen krůček...
A ztráta dokladů a starosti kolem toho Ti budiž jen poučením, že takhle to zkrátka už nejde.
Strašně moc Ti držím palce, Ondro. Doufám, že dáš vědět, jak Ti to jde. Ať už tak, nebo jinak...
Petule

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Ahoj. Zatím se držím, musím zařídit spoustu věcí a hlavně jestli to nevyjde teď tak už nikdy.Za tři týdny bych měl nastoupit do Bohnic.Doufám že to do té doby zvládnu. Hledám ještě něco jiného kde by byla šance začít dřív tak uvidím.Dneska už je mi o trochu lépe ale je to teprve začátek.....
Ondřej

Ondro, vydrž.Jde ti o Tvůj život, záleží jen na Tobě.Uvidíš, že bude dobře, určitě, najdeš klid, budeš se smát a radovat , 100%.
Liba

Elen, vítám Tě tady. Jak dlouho už takhle piješ? A co? Já jsem na tom byla podobně, taky když jsem měla druhý den nějaké důležité povinnosti, většinou to moje pití limitovalo, ale teď už jsem nějaký čas bez práce a to bylo potom opravdu těžké, když víš že ráno nemusíš vstávat a celý den Tě vůbec nic nečeká..ale zvládla jsem to, nepiju 28 dní a chci pokračovat.
Barča

Báro gratuluju.I když tady někdy spekuluješ o tom,že se pití nechceš vzdát úplnš navždy.Uvědom si,jaká je to na jednu stranu pohoda těch 28 dní a pak ten život s alkoholem co jsi znala a který tady popisuje Elen.Je to pořád o jednom,duď a nebo.
Anna

to máš Ani pravdu, těch 28 dní byla fakt pohoda, baví mě nepít a nemám vůbec ani chuť, zítra a pozítří příjde zkouška v podobě prvních dvou velkých párty, ale myslím, že abstinence není ohrožena, už se mi zbíhaj sliny na nějaký dobrý džus a nebo tonic:)
Barča

Tak to je fajn,že to takhle cítíš.Víš,já jsem tomu moc dobře rozuměla,jak ti bylo "smutno"že už si nedáš dobré víno.Jenže my to prostě už neumíme,si dát jen jednu.Teda já v tom jasno,jedna,mozek přecvakne a všchno špatně.Proto mě nevadí to přecvaknutí na nealko.Zázvorový tonik je naprosto úžasný.Jenom je to kolikrát dražší než alko.A teď je dost rozšířená kofola a naprosto úžasná malinovka za 14Kč půl litru.Barunko,čím víc takových akcí zvládneš,tím budeš jistejší.Ale zase si nemůžeme být jistý až moc.Tak si to užij a hezky se ohlaš,měj se !
Anna

Je to v háji, nejsem schopen bez toho vydržet ani den, ale doufám, že se mi to povede, stejně jako se to povede i Vám
tomáš

Není důvod,proč by se ti nemohlo podařit,ale je potřeba,pro to něco udělat.Jestli piješ teď každý den,tak už piješ jen na zahnání absťáku.Takže chvíli trpět a myslet na to,že bude líp.
Anna

Tak poprví za ten měsíc mám trochu krizi. Ty akce bez toho prostě nejdou, bylo to sice taky fajn, bavila jsem se, tancovala, ale tolik mě to nebavilo. Bylo tam asi tisíc lidí a já jediná střízlivá. Užuž jsem o nějakým tom drinčíku uvažovala, vím že by to byly klasicky 2 piva a pak bych mohla v té abstinenci zase pokračovat, ale neudělala jsem to, asi jsem chtěla dotáhnout ten měsíc. Jen jsem si uvědomila, že opravdu ještě nejsem v takové pozici abych mohla přestat úplně. na takovýhle akce sice chodím tak jednou za měsíc, někdy ani to ne, a je to hlavně kvůli tomu abych se seznámila s nějakým chlapem, kterýho už dlouho hledám. Nechci být sama a opravdu bych teď někoho moc potřebovala. No a když jsem nepila, nebylo to ono, tolik jsem si to neužívala, neměla jsem takovou náladu, byla jsem dřív unavená a nebyla jsem tak uvolněná. Já se nikdy neopíjím do němoty, piju prostě 2-3 piva a úplně to do nálady stačí. Asi tohle ještě prostě měnit nechci. Co chci změnit, je to popíjení osamotě doma, to je zbytečný a nepotřebuji to, a za pár let, až už na tyhle akce budu moc stará a budu mít ustálenější sociální život, tak bych ráda přestala úplně. Vím, že psát sem tohle asi není úplně vhodný, ale jen jsem chtěla říct co se mi honí hlavou a jak na tom aktuálně přesně po měsíci jsem.
Barča

Stránka: 1...105106107108109110111...146
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter