Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...110111112113114115116...146
Dolů
Téma: Nesnáším to, ale nedokážu přestat
*
Re: Nesnáším to, ale nedokážu přestat Před 13 rok, 7 měsíce  
Ahojky všem!
Píšu sem podruhé,ale tyto stránky znám už přes rok,to jsem sem chodila si vypočítat za jak dlouho člověk vystřízliví.
Z Vašich článků jsme si uvědomila,že mám problém..ničím si zdraví a duši,i když jsem si myslela,že si pitím ulevím -opak je pravdou...
Je mi 34 let,jsem rozvedená,mám problémový vztah s nechápající matkou, starám se o predskolaka a mam narocnou praci jak psych.i fyzicky..
Poprvé jsem ochutnala alkohol v 16 ti ,byla to cola S RUMEM,pivo me moc nejelo
Jenže mi tato kombinace nesedla a pozvracela jsem se cestou domu,na schodech v baraku..nikdo me ale diky Bohu nevidel..takze mladická nerozvážnost,dá se rict...chodily jsme s holkama a pak i klukama skoro kazdej pátek,moji mame to bylo celkem jedno,jen jsem musela prijit do rana..a nepozvracet se..vyzkoušela jsem i pervitin na hiouse party,to byl tenkrát hit,ale dojezdy me vydesily,hystericky zachvaty jsem mela dom adva,musela prijet záchranka,matka myslela že mam nervy z maturity...nic jsem ji nerekla,jen muj deda neco poznal,ale nic jsem mu nerekla taky...
CCa do mých 29 let jsem byla takový konzument alkoholu,vse jsem si pamatovala,nepila kazdej vikend.,.co jsem se rozvedla,byla doma s ditetem,trpela manipulace moji matky,vecery jsem si chtela ulevit...zprvu jsem si kupovala vino,lahev...ne kazdy den...bylo to jen tak jednou týdne...poslednich pulroku mi pribyly problemy s pritelem,rekla bych frustrace jako bejk...take jsem chodila s kamoskou na tahy,hlavne patky...okna,ruzne odreniny,ztráty veci..jednou jsem vzteky rozkopala vstupni dvere od baraku,protože jsem v opilosti nemohla vyhrabat kliče,i kdyz jsem je tam mela!!!hruza,jako hovado jsem se chovala..dvere jsem musela zaplatit,byla to ostuda jako bejk...nekdy jsem si dala i ferneta...to mipak bylo blbe cely den...proto jsem si pred 3 dny rekla,takhle to opravdu nejde dal..koncim,stejn eposledni týden jsem se nedokazala opit,jakoby to svedomi bylo porad citit a já vnimala i po lahvi ferneta vse!!!rekla jsem si STOP!!!proč se ničíš když už to nefunguje,konči,mej se rada a odpust si taky sama sobe,nejen tem druhým..lidi,je to tak,nejhorsi je smirit se sama se sebou...fandim vám tady vsem a pripojuji se k tem co s alkoholem josu rozodnuti skoncit doopravdy i pres nejake ty karamboly.
S pozdravem vseho nejlepsiho,Annyka
Annyka

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

aha anyko, ahoj...no tak drzim ti moc palce a opatrne naslapuj krok za krokem a klidne se pridej k nam, liba ma furu zkusenosti...a poradi nejlepe, alkoholiky zna jako svoje boty, ze jo libi, tak at ti rozhodnuti vydrzi, se strizlivou hlavou jde vse lepe..a pis pokud pomuze, vzdy tu nekdo je..
petrata

Dekuji,Petratko...je to príma,kdyz tu vzdy nekdo je,pozoruji to už delsi dobu :)Na vino chut nemám,vim,ze se to asi brzy objevi,ale ja se uz modlim ted abych obstala..mam ted prace nad hlavu a hlavne me to bavi,opatrujte se..
Zdravím tímto i Libušku,jejiž příběh jsem si přečetla asi stokrát,..je to síla...zázrak a obrovský zlom v životě člověka..klobouk dolu a hodne sil -nejvic sil z vas,Libuško asi tahame my,drzte se a nenechte se stahnout na zem
Annyka

Zdravím Annyko,
souhlasím s Péťou,pojď do toho...A Libuška je opravdu naše bílá holubice co dokáže povzbudit,poradit a sestřelit když si to zasloužíme .Prožila si to co prožíváme my a ví co je pro nás nejlepší
Takže ti držím palečky jako sobě a všem ostatním tady a měj se dobře.
A též zdravím všechny mé......,dnes už známé lidičky P(muž).P(žena),L,I,M,G a podobně...však víme.Mějte se fajn.
Bludička

tak si to tady pročítám s pivem v ruce a úplně mi přestalo chutnat. už o abstinenci přemýšlím dlouho. ale jsem taky hodně mladá a nejvíc tu sympatizuju s barčou. jenže takovým způsobem by ten chlast zvládli jen a pouze normální zdraví lidé, a to my fakt nejsme, jak říká líba...ani nevim proč jsem sem napsala. piju už hodně let a jsem mladá, asi chci někde v nitru přestat ale zároveň se toho strašně moc nechci vzdát. všem vám moc přeju ať je vám bez pití dobře ať vám nechybí.
Týna

Bludičko,dííííííííííkys take preju moc uspechu!!!
Týna: haha,to mi připomíná mě,minulý pátek,pročítala jsem si zdejší forum s fernetem v ruce a pěkně mi zhořkl,ble že jsme ho ani nedopila...což se mi driv nestavalo..
A to byl začátek procesu abstinence v mé HLAVĚ- cvak,cvak...neurony přeposlaly info id do mé ruky držící sklenku
Annyka

Zdravím Týno,
přestalo ti chutnat???A přemýšlíš o tom,že jsi mladá????
Máš tedy stejný problém????
Tak až budeš chtít,tak napiš víc.
Měj se fajn.
Bludička

mě bohužel neurony nic nesdělily. já bych prostě strašně chtěla chtít. vím že si tím škodím, že mám život před sebou, ale alkohol je prostě tak strašně prožranej do mého života, že vážně není jednoduchý ho jen tak vytěsnit..Holky, strašně vám všem co abstinujete už navždy, i barče, která je ještě pořád na hraně, závidím. ten první krok podle mě musí následovat nějaký pád na držku. něco kvůli chlastu zmrvíte, přijdete o práci, chlapa, nebo se ozve zdraví...ale co když já nic z toho nezažívám? jakou já mám mít motivaci?
Týna

Týno neblbni!!!
Já taky neměla nůž na krku....,ale chtěla a chci to kvůli sobě.
Viděla jsem jak chátrám a kolik věcí mi utíká,protože jsem si je nepamatovala.Ty musíš chtít hlavně kvůli sobě,copak chceš jednou skončit jako....člověk bez minulosti?????
Nechceš už znát svou budoucnost?
Stále píšeš,že jsi mladá...,tak kolik ti asi tak je?
Moc ti přej ať máš zas normální život.
Bludička

jenže já si jen užívám pěkné večery, všechno si pamatuju a ztrácím jen pár hodin kdy mám zkreslenou vidinu reality.. jednou to příjde, ale teď ještě asi ne. rozhodně ne ve formě úplné abstinence, to říkala už Barča, že v našem věku to nejde. (je mi 21)jsou tu různé akce a já jsem taky dost nesmělá a alkohol mi pomáhá se seznámit. dá se říct, že teď z něj doluju prostě jen to nejlepší...otázkou je,jestli poznám pak ten zlom, kdy už mi to začne víc brát než dávat:-/
Týna

Stránka: 1...110111112113114115116...146
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter