Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...113114115116117118119...146
Dolů
Téma: Nesnáším to, ale nedokážu přestat
*
Re: Nesnáším to, ale nedokážu přestat Před 13 rok, 7 měsíce  
a teď seš na tom jak?
já stále piju, jediný pokrok je, že jsem to trochu omezila..asi tak půl flašky vína jednou za 2 dny, a nebo pár piv...slyšela jsem i o týhle metodě, pít nejdřív jednou za 2 dny(protože to se dá snadno vydržet, protože si můžete říkat"do zejtra to vydržim"), pak jednou za 3 dny, za 4, za týden...ale chce to pomalu zvyšovat ty rozestupy...prej je to dobrý právě pro takový případy jako jsem já. No vyzkoušim to a dám vědět:)
jinak k tomu pijanovi vs. alkoholik, myslim, že je to fuk, je jedno proč piješ, ubližuje to přece stejně..
Týna

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Teď nepiju...myslím na to, ale spíš více jím sladké...a zvláštní je to, že mi ani kouřit moc nechutná...Jen si představ, když bys přestala ze dne na den, jak se bude tvé okolí divit a koukat na tvojí proměnu...kolik ušetříš peněz a nevím jak jsi na tom s váhou, ale nejspí i zhubneš! Alkohol má dost kalorií a ještě já jsem ten případ, že po alkoholu sním co vidím
Jonesová

A jinak fandím Líbě, tu ženskou bych si přála potkat osobně Asi budu muset zaskočit na disco do AA
Jonesová

Jonesová, klidně zaskoč, ale nezatancujeme si, netančím, jistě pokecáme.Týno, návod máš moc špatný, přestaň úplně a hned, jsou to kecy, oddalovat konec s pitím, však to nevydržíš, doženeš nepití, z půlitru bude litr, dva.......
Liba

Ahoj ahoj,
tak jsem zas po nějaké době zde, zas to tu pročítám a zas NEpiju. Už přes měsíc? považuju to u sebe za úspěch, protože to, co se dělo od února cca do června, to je nepopsatelnej kolotoč chlastu
ale naštěstí se u mě zas něco zvrtlo, alkohol se mi zhnusil, ta chuť, vůně, zvedá se mi z toho žaludek. nebo když pomyslím na kocovinu, nebo vidím někoho opilího, udělá se mi zle.
opět jsem dostala nové léky, ale tentokrát jsem se rozhodla jim dát šanci a poctivě je beru.
tak jsem zvědavá, jak dlouho mi to nepití vydrží, minule to bylo přes půl roku, tak tentokrát to snad bude ještě dýl!!
Mova
Expert Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Žena Místo: Plzeň

tak v tom zase lítám:( je to fakt, nezvládám to. po 3 měsících jsem jednou zhřešila a jedu v tom zase jako předtím. Vážně jsem myslela, že to byla jen jednorázovka, jenže pak jsem doma narazila na láhev nedopitého vína...další den pak na 2 Frisca, pak piva...no a pak jsem vypila i lahev vina, ktera nebyla moje...a pak dalsi...no a najednou jsem zase stala u pokladny v obchode a v kosiku mela piva. Ted uz opravdu konecne ze svy vlastni zkusenosti vim, ze jedine reseni je absolutní abstinence. Musím se teď zase vzchopit a začít znova. Měli jste pravdu, je to nemoc a je to nadoživotí:(
Barča

Týno, tohle Ti poradil nějaký hlupák, alkoholik musí přestat pít hned, ani nealko pivo by neměl pít, nějaké kontrolované pití neexistuje.Jednou za čas uškodí moc.
Liba

Dobre odpoledne,rada bych take vstoupila do diskuze...mam problem s alkoholem asi posledni rok a pul..ziji v zahranici,mam vse,co bych si prala - auto,dum,partnera - a mozna tim vsim to u me zacalo.pracuji v partnerove firme,takze moje pracovni doba je neomezena,muzu odejit kdykoliv se mi zachce...ve chvili,kdy prijdu domu,tak se nudim...divam se na nejaky film a otevru si flasku vina..ale neskoncim jen u jedne..nekdy kdyz uklizim,tak si rikam:ted uklidim obyvak,dam si sklenku,pak kuchyn,dam si dalsi..jako za zasluhy..je to des..posledni dobou to jiz na me pozoruje partner i ostatni a ja se zacinam stydet a pozdeji nenavidet ..ztracim kontrolu nad tim,kolik vypiju..a kdyz to prezenu,tak to stoji za to.musi byt jednoznacne po mem,pokud neni,tak hystericky vyvadim,rozbijim co mi prijde pod ruku..rano pak prijdou vycitky a sebeobvinovani..co mi pomaha prestat jsou homeopatika - avena sativa ( leci zavislost na drogach ) a kombinuji s nux vomica ( uklidnuje pocuchane nervy )..je to vzdy par dnu dobre,jen lehky neklid projeveny tresem a chuti na alkohol,ale pak vzdy uklouznu a opiju se jak hovado..nasleduje dva dny zvraceni a zacinam znova..hruza
Maria

Mario, jsi alkoholička.Jdi hned na AA u Vás, jistě nemáš jazykovou barieru, tam pochopíš, najdeš pomoc, cestu dál!!!!!!
Liba

Libo,dekuji Vam za nazor..AA ani nevim jestli tady existuji,tady je alkac kazdy....pred dvemi mesicemi jsem navstivila psychologa a prave ten mi doporucil tyto homeopatika..jake mate na ne nazor?momentalne jsem 17 den bez alkoholu,chute jen obcasne a staci si mi jen pricuchnout a je mi na zvraceni..ale mam obrovskou chut na tureckou kavu,prestoze jsem predtim kavu temer vubec nepila ( cca 1x za mesic )..muzete mi prosim Vas poradit proc a cim ty chute zahnat?dekuju
Maria

Stránka: 1...113114115116117118119...146
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter