Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...115116117118119120121...146
Dolů
Téma: Nesnáším to, ale nedokážu přestat
*
Re: Nesnáším to, ale nedokážu přestat Před 13 rok, 6 měsíce  
Ivana

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Ivi,co to????
Nemrač se a koukej se zas usmát Asi takhle,ale můžeš i víc....Tak to zkus.
Nebo je to fakt tak hustý???
Bludička

S alkoholem jsem si zažila své. V poslední době mám zažívací potíže a vyšlo mi z testů, že mám zvýšený výskyt enzymů ve slinivce a celkově se cítím vyčerpaně. Ještě mě pošlou na další vyšetření. Ale docela se bojím, vím, že na nádory slinivky umírají lidi do jednoho roku. Říkám si, co bych během toho roku dělala. Ve svých 25 letech. Usmířila se s rodiči? Objala lidi kolem sebe, i když jsem to dřív nedělala? Řekla světu, co vlastně stojí za to, a co ne? Už nepila? Vím, že to nemusí tak dopadnout. Je to extrém. Ale bojím se své vlastní smrtelnosti. Kdo ne?
paramanu

Každý jednou umřeme, tak si užij život střízlivá, co?
Liba

Myslím, že potřebuji pomoct, věc se má tak, že i když si plně uvědomuji, že jsem alkoholik, a samozřejmě nesnáším ty rána, mám ráda své kamarády, a ty z hospody nevytáhnu. Problém je, že když jsem tam, tak se nedokážu kontrolovat, ještě k tomu bydlím na koleji, takže mě všichni uklidňují, že je to úplně v pořádku a že oni přece pijí taky. Mám ale takové tušení, že když s tím něco rychle neudělám, tak to ohrozí moje studium. Poraďte prosím nějaký osvědčený trik na mozek aby jsem dokázala jít ven a nepít i když ostatní budou, moc všem děkuji.
Aredhel

Trik žádný není, zajdi na AA, jistě jsou někde poblíž, a pochopíš, s čím si zahráváš, pak se rozhodneš, jak dál!Normální jistě není být pořád v lihu, sama už něco tušíš, je dobře, že chceš dodělat školu, a hledáš pomoc.Trochu odvahy, chuť do života, uvidíš, zvládneš to.
Liba

Líbo,
Vaše snaha pomoci ostatním je fain, věřím že i AA jsou dobrá cesta, ale tato část odpověďi "zajdi na AA, jistě jsou někde poblíž" je dosti zavádějící. Osobně bych na AA i zašel, ale nejbližší jsou v Praze a to mám 150km. Ne ve všech krajských městech jsou AA.
Petr
Petr N
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Muž Narozeniny: 07/16

Peťo, jistě máš AA někde blíž, kde bydlíš, pošlu Ti skupiny k Tobě nejblíže!Nevěřím, že v okruhu 50 km od Tebe neexistují.
Liba

Líbo, bydlím v okrese Náchod.
Petr N
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Muž Narozeniny: 07/16

Tak Peťo,máš celkem pravdu , ve Vašem okolí jsou áčka nejblíže ve Svitavách, v Hlinsku, a ve Žďáru.Ale nejblíže bydlí Martin, přezdívkou Prášek, klidně mu zavolej, domluvíte se, telefon na něj je-725 457 852.U Vás je Klus, ne?
Liba

Stránka: 1...115116117118119120121...146
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter