Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...116117118119120121122...146
Dolů
Téma: Nesnáším to, ale nedokážu přestat
*
Re: Nesnáším to, ale nedokážu přestat Před 13 rok, 6 měsíce  
Děkuji, za poslední týdny je to už mnohem lepší, a zjistila jsem že AA ani nepotřebuješ, když máš ty správný lidi kolem sebe, kterí tě podpoří. I v alkoholickém okolí se jistě najde někdo kdo tak prudce nepije takže to je začátek. Zkušenosti s alkoholem má každý, takže není problém si o tom s někým promluvit. A co taky zabírá je evidentně hodně práce, ani jsem nevěděla kolik se toho dá za den stihnout a pak večer už jsem tak k.o., že hospoda nepřichází v úvahu....
Aredhel

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

campral Před 12 rok, 10 měsíce  
Ahoj, jsem Dominik jsem na své třetí léčbě není to nic příjemného ale bylo to už nutné antabus jsem běžne přepíjel a jednou jsem se pokusil i o sebevraždu přepitím antabusu konkrétně půl litrem rumu, nic méně jsem to přežil i když jsem upadl do bezvědmí a pak mě luxusně okradlii, no prostě jsem to totalně pohnojil ale čím dál tím víc zvažuji užívaní jiné podpory než je anťák, chci se proto zeptat jak vlastně funguje Campral docela mě zaujal článek p. Nešpóra alkohol-alkoholismus.cz/zustat-strizlivy-prim-mudr-karel-nespor-csc/craving-bazeni-zustat-strizlivy-prim-mudr-karel-nespor-csc
konkrétně jeho nápad užívat lék Campral jen v případě silného creawingu nebo při rizikové situaci, nejdéle jsem abstinoval po první léčbě cca 7 měsíců a byla to nadhera ale pak jsem to nedal ( rozchod s partnerkou ) pk po druhé léčbě 3 měsíce ( přišlo mi že se snažím a nikdo to neocení ) a teď má třetí lečba a po pravdě když jsem znova zrecnul chtěl jsem si hodit už mašlu ale nakonec zdravý rozum zvítězil a jsem znovu na léčení, pokud máte někdo zkušenosti jak dobře bojovat s chutí rád si o tom promluvím jinak jsem Pesimista a depresivní člověk ale jsem hodně extrovert, dělám i takovy sport pokud se tomu dá tak říkat je to boj s Katanou tak že je to spíš takové o sebe disciplině ale to bohužel často při práci nejde dělat ani jítsi zaběhat.... taksnad se nějaká rada najde zatím čauves máme kontrolu pokojů.
Dominik

Re: campral Před 12 rok, 10 měsíce  
Ahoj. Vzpomínám si na své období, když jsem opravdu makal na tom abych přestal chlastat.V životě jsem nesportoval tak jsem začal. Jezdil jsem na kole, dělal jsem fitbox, spining, volejbal, běhal jsem. V jediném roce jsem uběhl půlmaraton a maraton a byl jsem přesvědčený, že jsem na to přišel...
Opil jsem se druhý večer po maratonu. Co jsem si však začal uvědomovat bylo to, že na to sám nemám. Vzdal jsem to a chlastal ještě asi rok a půl. Potají, protože jsem se styděl. Bylo mi hůř a hůř. A pak jsem poprosil o pomoc AA. Dozvěděl jsem se, že jsem nevyléčitelně nemocný a neexistuje lék, který by mně uzdravil. Svobodně jsem se mohl rozhodnout, zda budu dělat to, co se naučili oni, nebo můžu hledat dál vlastní cestu. Všechny moje cesty selhaly tak jsem přistoupil na program uzdravení AA. Stal se opravdový zázrak a já od té doby nepiju. Funguje to a já nejsem pouhý abstinent, ale velmi šťastný střízlivý alkoholik!!!
Přeji krásné dny. Standa, alkoholik s úsměvem..
Standa
Gold Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
standa_t.

Re: Nesnáším to, ale nedokážu přestat Před 12 rok, 10 měsíce  
Přikláním se k Standovi.Potřebuješ kolem sebe lïdi se stejnou motivací stejně jako myslet na doléčovací a udržovací proces střízlivého života.Sám člověk mnohé podcení a je v maléru ani neví jak a proč.Běžíš maraton-ale na celý život.Campral jako lék zamezuje chuti na alkohol.Je vhodný právě pro ty,kteří s chutí neustále bojují.Jinak cena se pohybuje kolem 1000kč za balení-s tím počítej.Zamezí se JENOM NUTKAVÁ CHUT.Fyzická a psychická potřeba zůstává-s tou si už musíš poradit.
Jana Mertosová

Re: Nesnáším to, ale nedokážu přestat Před 12 rok, 9 měsíce  
ahoj, tady Petra, pamatujete? no tak v tom stále lítám, přemýšlím o léčebně, sama to vůbec nezvládám...byla jsem u psycholožky, kam jsem se nechala poslat od své obvoďačky, obvodní mi řekla: vy? alkoholička? s tak krásným oblečením a s hodinkami Dolce&Gabbaba? a psycholožka mi řekla: jste krásná, mladá, inteligentní, pracujete v bance, proč vy máte problémy?

mám fakt pocit, že když se zrovna neválíte u toho tesca jako totální špína, tak pro spoustu lidí nevypadáte jako alkoholik, přitom takových úspěšných lidí na tuhle nemoc umřelo

můj muž mi naštěstí našel dobrého psychologa, budeme k němu chodit spolu, budu chodit i do denního stacionáře tady v Praze, pokud to bude podle psychologa nutné, tak jsem i pro ústavní léčbu....hlavně to chci konečně vyřešit
Petra

obrovské štěstí je, že jsem našla muže, který to chce se mnou řešit, dva se se mnou kvůli tomu rozešli, nynější muž je fakt chlap, má alkohol v rodině a rozhodl se mě zachránit a já ho nechci zklamat
Petra

Já myslím,že jsi vzpomínám...řešili jsme tebe a Petratu?
Trochu jsme si vás pletli.
Je to super a jen tak dál,dej vědět jak jste to s tvým mužem zvládli.Držím pěsti.
Bludička

Peťulko, jdi do léčebny, jen Ti pomůžou, budeš mít čas, klid , izolovaná od alkoholu, uděláš si v hlavě pořádek, jak na to, pochopíš víc o své nemoci, půjde to.Jen to neodkládej a neboj se!Je to děsivé, názory lékařů na Tebe, nejsou jediní, bohužel.
Liba

děkuji moc za podporu holky
dnes je to šílenost, druhý den absťáku, beze spánku, bez jídla, neudržím v sobě ani vodu, lítá to ze mě horem dolem, zvracím jen tu vodu, ale nějak mi to pomáhá psychicky, vlastně je to paradoxně jediné, co mě dnes baví, vyloženě se těším na každý doušek vody, nechám to v sobě natrávit a vyzvracím, je to asi ujeté, že mi zrovna tohle psychicky pomáhá, ale je to tak

ale jsem fakt vyčerpaná, je to záhul,snad to dnes skončí, ráda bych se vyspala a zavolala k sobě svého chlapa(respektuje, že v tomhle stavu chci být sama, já bych nikoho teď u sebe ani psychicky nezvládla

na alkohol rozhodně chuť nemám, to nechápu, že v absťáku někdo chuť má, mě je při představě že se napiju alkoholu vyloženě na zvracení ještě víc

ale nejhorší je ta psychika, bojím se podívat svému chlapovi do očí(nic mi nevyčítá, ví, že si to přiznávám a ví, že s tím chci něco dělat,napsala jsem mu všechno, ještě před týdnem jsem o tom zaboha nechtěla mluvit, nazývali jsme můj alkoholismu "ten můj problém", věděli jsme to oba, ale nechtěl mě ponižovat tím, že bych o tom měla mluvit....a já jsem ráda, že jsme to otevřeli, s kým jiným bych o tom měla mluvit, než s tím, koho miluju...riskovala jsem, že mě opustí, ale neudělal to a chce mi pomoct, je to přece nemoc

matka to řešila jen příkazem: Petro, nechlastej! a tím to pro ni bylo hotové, to je fakt pomoc:/to alkáč nepotřebuje, myslím si, že alkoholici jsou většinou takoví citliví, rozjitření lidi

s tou léčebnou uvidím, nejdřív bych zkusila psychologa, antabus,možná AD....a chodila někam o tom mluvit ...AA
Petra

Petro, jsi to Ty, jak jsme si tu asi před rokem psali ???????Jestli si ještě pamatuješ ????
Aneta

Stránka: 1...116117118119120121122...146
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter