Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...117118119120121122123...146
Dolů
Téma: Nesnáším to, ale nedokážu přestat
*
Re: Nesnáším to, ale nedokážu přestat Před 12 rok, 9 měsíce  
Dobrý den Petro,
i já jsem kdysi před léty byla úspěšná podnikatelka(nyní jsem už v důchodu),nosila značkové oblečení a stejně jsem měla problém s alkoholem.Ten si nevybírá,jestli máte hodinky Dolce-Gabana,nebo od Vietnamců.
Naštěstí asi na rozdíl od Vás jsem měla a do dneška mám vynikající obvodní lékařku,která mi moc pomohla-díky ní jsem nepotřebovala ani léčebnu,ani žádná antidepresiva, ani žádná AA.A víte proč?Protože jsem jí bezmezně důvěřovala.Taky mi původně nevěřila,že bych já byla alkoholička-ovládám několik jazyků a tak jsem jí jako průvodkyně vozila věci ze svých cest
a musela jsem jí já(a moje vynikající rodina)přesvědčit,že opravdu problém s alkoholem mám.
Přesvědčily jí hlavně krevní testy-především špatné jaterní.Už jsem to tady psala,že jsem jí slíbila,že už se alkoholu ani nedotknu-bylo to před několika léty na Zelený čtvrtek před Velikonocema-ona si to červeně napsala do karty a já jsem se od té doby nenapila alkoholu.
Takže i tak se dá abstinovat!!!
Přeji Vám hodně síly!
Helena

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Helo i tak to jde v případě,že se dokáže člověk rozhodnout v pravý čas.Když prošvihne tuto dobu?Daří se nepít hůř a hůř-(to už musí každý vyhledat odbornou pomoc,potřebuje léčebnu,léky i kontakt s jinými alkoholiky)-až to nejde vůbec a upije se.Právě,že alkoholismus je progresivní nemoc a má své specifické fáze progresivity.Vy jste jedna z těch,které měli to štěstí a zachytila pravý problém včas.Bohužel pro všechny kategorie alkoholismu platí-nikdy neříkej nikdy.
Jana Mertosová

nojo děvčata, já mám hodinky od armaniho a chlastala jsem taky první ligu
Hanka

Petro, už je lépe?Jez!!!Jdi ven!!A zajdi na AA, tam Ti poradí, který psychiatr, psycholog je nejlepší ve Tvém bydlišti.A zítra uháněj pro antabus, musíš mít udělané jaterní testy, pak Ti ho dají.Nic neodkládej.
Liba

Petro,ta psycholožka šla přímo k věci.K tvému problému.PROČ vlastně vznikl.Toto je tvůj úkol zpracovat pro sebe.Věř mi,že žádný alkoholik se nastal alkoholikem z vlastní vůle a už vůbec ne jen tak.Každý v něm našel něco,co neměl,co si sám neumněl dopřát.Byla to otázka pro Tebe proto,aby ses pohnula z místa.Nebyl v tom její soud,či pochybnosti,které jsi v té otázce hledala Ty.Ta Tvoje psycholožka šla přímo k jádru! Té se drž a nevzdávej to.
Jana Mertosová

Není mi jasné, jak někdo může chlastat a nejíst. Fujtabl. Kdzž jsem přišel domů z putyky, tak jsem vždycky vymetl co bylo v lednici.
Petr N
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Muž Narozeniny: 07/16

Přepitý, překouřený, otrávený žaludek jídlo nebere.Já nejedla třeba 5 dní nic, jen alkohol.
Liba

Anet, jj, jsem to já....jak se držíš Ty?

Tak dnes už je mi konečně jakžtakž dobře, spánek sice ještě na moc dlouho nepřišel, ale kromě zkaženého žaludku a únavy už nezůstalo nic, zašla jsem si konečně nakoupit nějaké jídlo, vzala si nějaké vitamíny, minerály, koupila si v lékárně něco na žaludek a je zase dobře, asi to byla až nějaká otrava, vůbec nechci alkohol ani vidět, je mi jasné, že jakmile trochu zapomenu na tento zážitek, tak budu muset bojovat, vždycky když se takhle zničím, tak pak třeba měsíc pít nedokážu, prostě klasický kvartální alkoholik .... přítel má prý nějakou psycholožku vyhlédnutou, chce do léčby jít se mnou, něco se dozvědět o této nemoci, ujistil mě, že mě nepřestane mít rád, protože ten problém mám, uvědomuju si jaké mám štěstí se od něj mám tu podporu a taky se mi strašně ulevilo, že to ví, on to teda ví už prý tak 3 měsíce, snažil se mě navést k tomu abych mu to řekla, já ale o tom nikdy nechtěla mluvit a smetla jsem to ze stolu, styděla jsem se....i jemu se dost ulevilo, že jsem mu o tom řekla(i s ošklivým detaily) a taky že už nemusí předstírat, že nic neví

je teď v zahraničí na pár dní, ale píše mi, píše že mi věří....já si taky věřím, ale to jsem věřila už několikrát...mluvila jsem o tom i s pár přáteli, nastal prostě takový coming out, všichni mi drží pěsti a věří mi, přece je nezklamu(hlavně přítele)

dala jsem mu i odkaz na toto forum, docela ho šokovalo, jak hrozné jak, jak velký problém to je, sám téměř nepije(což vidím taky jako výhodu)

četla jsem v knížce od Nešpora, že MOTIVACE je důležitější než vůle.....mám tu motivaci teď strašně silnou
Petra

přesně tak Líbo, otrávený žaludek jídlo nebere, nejhorší je, že ani vodu, snažila jsem se ji v sobě alespoň na chvíli udržet, moc to nešlo
Petra

Vítej mezi živými!
Jana Mertosová

Stránka: 1...117118119120121122123...146
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter