Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...120121122123124125126...146
Dolů
Téma: Nesnáším to, ale nedokážu přestat
*
Re: Nesnáším to, ale nedokážu přestat Před 12 rok, 9 měsíce  
776 914 812
Standa
Gold Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
standa_t.
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

jano dík, že píšete..mluvila jsme před chvílí s libou...a ano je to pomoc velká.když je zle..je zle...no ..vy o tom víte své...nevím co bych tak psala jen že hnusná, hnusná alkoholická nemoc to je...a ...ještě k tomu se člověk bičuje..protože tohle by přece neměl dělat...mě to vždy přijde, jako bych byla úplně něko jiný když piju..jiná žena...divná...fuj...no nic
petrata

stando tvoje číslo nefunguje...a věř že bych ráda mluvila s kýmkoliv...jen pro ten pocit, že na to nejsem sama..
petrata

Petrato,hledej především od druhých podporu v to,aby jsi DOOPRAVDY UDĚLALA VŠECHNO,ABY JSI KONEČNĚ K TOMU SEBRALA VEŠKEROU SÍLU A ODHODLÁNÍ!MY VŠICHNI KOLEM TEBE JSME OPRAVDU BEZMOCNÍ-DOKUD TY SAMA NEPŘIZNÁŠ,ŽE JSI BEZMOCNÁ NAD ALKOHOLEM,DOKUD SI NEPŘIZNÁŠ,ŽE TĚ POKAŽDÉ PORAZÍ,ŽE TĚ DOSTÁVÁ NAPROSTO JINAM,NEŽ TY SAMA CHCEŠ!Máš pravdu v tom,že jsi naprosto někdo jiný,když se napiješ!A bude tomu stále dokud budeš pokračovat.Z tohoto zešílíš nejen ty,ale všichni lidé,kterým na tobě ještě záleží!
Jana Mertosová

Věř mi,že toto jsou teprve začátky,které ted´prožíváš!Průběh pokud budeš pokračovat bude horší a horší!
Jana Mertosová

Promiň píšu to na kole. 775 914 812
Standa
Gold Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
standa_t.

ja to jano vím, že jsem vůčí alkoholu bezmocná...vím to vždycky dost dlouho..a pak měsíce nepiju a je mi dobře a pak najedenou zapomenu..a začnu si myslet, že když si dám přece skleničku nic se neděje..a ano děje..teď mám ten stav...kocovina, nebo absťák...nebo nevím...sedím tu přilepená na compu a klepu se...no nic moc..a zase pár měsíců nebudu pít a pak zas? tohle je nejděsivější představa...že to nemá konec...
petrata

Petrato,ty to bez léčebny nedáš!Není to tvoje ostuda!Jednoduše to vezmi jako svoji zkušenost,kterou děláš stále dokola,je ti hůř a hůř-ALE NECHCEŠ SE Z NÍ POUČIT!Potřebuješ doopravdy léčebnu-rozumíš mi?
Jana Mertosová

a možná že jo...sama to nedám a léčebna mi minimálně dá 3 měsíce klidu a času..na sebe...a pro sebe...ale ve mě se to furt pere....léčebna...hm...takhle bych přeci neměla dopadnout:), no pyšná a egocentrická alkoholička jsem já...
petrata

Petrato,
takoví jsou asi všichni alkoholici a alkoholičky.

Překousni negativní pocity a zkus tu léčebnu. Jak píšeš dá ti to čas a klid. A to je přesně to, co teď potřebuješ. Čím později se odhodláš to řešit, tím hůře. Hlavní je udělat první krok.

Držím ti pěsti!
bender

Stránka: 1...120121122123124125126...146
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter