Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...123124125126127128129...146
Dolů
Téma: Nesnáším to, ale nedokážu přestat
*
Re: Nesnáším to, ale nedokážu přestat Před 12 rok, 9 měsíce  
Anetě:
No ,něco na tom rozdílu mezi chlapy a ženskýma bude
My jsme dispozičně dané být více citlivější na emoce a klukům se od malička masíruje mozek,že kluci NIKDY nebrečííííí,
tož pak ty zadržované emoce dusí v sobě jak v papiňáku,bo NIKDY nebrečí a pak asi ta depka a závislost jdou věrně ruku v ruce to je jen můj názor,který jsem si tak nějak vytvořila
Yfča

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Právě,že jsem se tolikrát léčila.Podlehla jsem sama svému tvrzení,že už jsem vyléčená.Rozpila jsem se na Antabus,když mi můj bývalý partner do čaje nalil svůj rum,neumněla jsem si odpustit vůbec nic!Tenkrát,když jsem opravdu hledala pomoc nebyl internet-já to,co se druzí mají možnost dozvědět tímto a pod.fory?Se vším jsem musela udělat svoji vlastní zkušenost.Mé léčby souhrnem pro mne měly nesmírnou cenu-i když jsem se chytla až na té před 11lety.Díky veškerým předcházejícím léčbám a svém debaklu?Jsem si přiznala svoji konečnou fázi alkoholismu.To už mi najednou bylo jasné že jestli nepřestanu jdu prdět do hlíny a šupem!
Jana Mertosová

Benderovi:
tak si myslím,že ten životní kvalt,který jsi nasadil,nemusí dost vyhovovat partnerce-pokud žije stebou.
Před 6ti lety jsem měla vztah s workholikem,věčně aktivní pro druhé,bez myšlenky na společnou dofču,večer total.vycuclý,tak místo kina apod.jsme seděli v kuchyni na židli on aby usnul tak
klopil jedno pifko za druhým Takže bez mozkové hygieny v podobě relaxu, to moc nejde
Yfča

bender...nedotknul ani neurazil, to stará známá pravda, to pití potajnu doma.já špatně pochopila, co tím příspěvkem myslíte , třeba něco, co ještě neznám..... Já taky pila sama doma, a jenom víno, a jenom svoje znaky. Tvrdého chlastu jsem se nikdy nedotkla, ač je ho doma mraky /většinou manželovy úplatky. Ale dobré a kvalitní bílé, to bylo moje. Ani červené jsem nepila.
Aneta

no vida vida...jak uprimna debata..ja jsem spala a blbe je mi furt....taky chlastam o samote...to jsem nevedela ze je to zensky alkoholismus...myslim ze je jedno jak to clovek ma...ja jsem vazne vzdy dlouho nepila a nevadilo mi to...a pak se neco stalo a uz to jelo...bojim se moc...ze to nezastavim a ze se upiju...o samote...a ted babo rad...
petrata

Petrato, a co tedy alespoň zkusit ambulantní léčbu nebo psychiatra / psychologa /. Mně tedy psychiatr pomohl zásadně, v léčení příčiny...panická porucha.
Aneta

Yfčo,
dělám v IT a pokud chci být dobrý tak se musím pořád učit, takže místo válení u televize raději čumím do PC a čtu. S partnerkou spolu bydlíme už cca rok, takže se snažím to mírnit a myslím že poslední dobou je to i lepší. Navíc už jsme se tak nějak sladili, ona bývá po práci unavená takže si jde zdřímnout a já můžu čumět do pc.

Do kina i na dovolené jezdíme, tak špatně na tom zas nejsem . Jsem ještě mladý takže energie mám pořád dostatek, spíš mi chybí využití a nudívám se.

Já bych klidně i relaxoval, ale potřeboval bych spíš nějaký aktivní relax. Jen tak ležet a nic nedělat ... to pro mě není.

Aneto,
už jsem se lekl, že ses urazila .
bender

anet pošli jde li kontakt...musim neco udelat takhle to nejde...dekuju
petrata

Petrato,
jestli je pro tebe léčebna fakt takový problém tak je ještě jedna možnost. Ta možnost se jmenuje Antabus, chodila by jsi na něj dvakrát týdně.

Nevýhoda je že léčba bude víceméně jen na tobě a Tvé vůli.

Výhodou je to, že Antabus ti zabrání v pití. Já zrovna na Antabusu jsem a když mi minulý týden ruplo v bedně a šel jsem na pivo, dal jsem si jen dvě. Polilo mě horko, zrudnul jsem a konec. Víc jsem si nedal protože bych se díky Antabusu pozvracel.

Každopádně to musíš řešit. Upřímně, vypisování jak se bojíš ti moc nepomůže. Musíš udělat první krok, zajít za lékařem. Bez toho to nepůjde, spadneš do toho zas a zas a zas. A časem to dojde do fáze, kdy už ti nebude pomoci.

Mysli na své děti, opravdu chceš aby se jednou musely dívat na trosku, která byla kdysi jejich matkou, jak umírá? To není tak vzdálená možnost jak si můžeš myslet. Přečti si tohle fórum, takových příběhů je tady moc...
bender

Mně picne:Před chvílkou mi kvůli Tvému pití málem praskl žlučník-a ty si usneš.No nic,asi jsi to potřebovala!Stejně jako já!
Jana Mertosová

Stránka: 1...123124125126127128129...146
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter