Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...124125126127128129130...146
Dolů
Téma: Nesnáším to, ale nedokážu přestat
*
Re: Nesnáším to, ale nedokážu přestat Před 12 rok, 9 měsíce  
Petrato, pokud budeš chtít, ozvi se mi můj mail, Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript
Aneta

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

víš bender..teorie mám nastudované...a je mi jasné že musím něco dělat...kvůli sobě a kvůli děckám taky...prosté je mi dneska hnusně kocovinově a jsem moc ráda, že aspoň zde jsem upřímná a nehraju si na tu uspéšnou a tu co vše zvládá...mě ten alkohol ješté nic nevzal....ale je to špatné...protože on šéfuje...uf...už bych chtěla být za tím..bez kocoviny, bez divokých emocí...a tak...
petrata

dík anet..až tohle kocovina peklo přejde napíšu..
petrata

To je dobře, že jsi upřímná. Hlavně to prosímtě začni řešit co nejdříve, já jsem si raději šel pro Antabus ještě v absťáku. Protože jestli to odložíš, tak se vyrojí myšlenky typu "však to není tak hrozné", "já to nějak zvládnu bez pomoci", "příště už se mi to nestane" a podobně. Ale to je blbost, ty potřebuješ pomoc a to hned!

A jen pro info, to co prožíváš pravděpodobně není kocovina ale abstinenční příznaky. Tělo šílí, protože nemá alkohol.
bender

Petrato, až ti bude lépe a budeš mít chuť mi napsat, budu ráda. A i kdyby jsi si to rozmyslela, tak ti držím moc palce, a třeba se setkáme i tady, zase někdy.Hezký večer všem, k nám už se zase blíží šílená bouřka, jedna taková nám včera rozbila, co mohla !!!! Tak zdravím z jihu Čech !
Aneta

anet napíšu...u nás taky před deštěm, dusno a blujno...hodní jste...pomáhá to ..vážně že jo...si nepřipadám tak sama na tu hnusnou alkoholickou....
petrata

Poslední roky chlastani jsem pil potajmu. Můj den vypadal asi tak že jsem vstal v pět ráno do práce. Odpoledne jsem buď běhal nebo jel na kole. Večer jsem šel na volejbal a po tréninku zašel do jediné hospody, kde mne nikdo neznal. Do půl noci jsem popíjel. Ještě jsem si nechal načepovat sebou. Doma na půdě jsem se dorazil.Když byla zavřená putyka ,koupil jsem kořalku cestou z práce...
Nejvíc mne neunavoval chlast, ale to utajování, lhaní a přetvářka. Ná jednu stranu výborný procent, výborný manžel, táta a skutečnost..nervák ná kolegy, ženu a děti, arogantní sebestredny sobec ..a pořád dokola do zblbnutí. Nejtěžší byla skutečnost, že nevidím lepší budoucnost...
A dnes? To se prostě nedá srovnat. Ani ve snu se mi nezdálo o dnešním životě. Ani ve snu...
Standa, uzdravující se alkoholik s úsměvem..
Standa
Gold Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
standa_t.

ono se to ani nedá s nikým řešit, jednak to pochopit nemůžou, a mně by to nikdo ani nevěřil, že jsem na tom tak byla. jednou jsem to naznačila, ale vysmáli se mi.nikdo mě nikdy v tom stavu neviděl, v práci dochvilná, precizní a upravená, na oslavách většinou abstinující. Kdo by čekal, že mám problém ?
Aneta

máš pravdu stando..jsou to takové lži...tak třeba se mi to taky povede...furt věřím...co taky zbývá...kdo ti pomoh? aa?
petrata

no anet ano....já jsem taky velmi seriozni a nikdo to vlastne neví...o to horsí ta temna stranka moje...napisu ti..
petrata

Stránka: 1...124125126127128129130...146
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter