Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...125126127128129130131...146
Dolů
Téma: Nesnáším to, ale nedokážu přestat
*
Re: Nesnáším to, ale nedokážu přestat Před 12 rok, 9 měsíce  
Víš Petrato,ono není až tak důležité co komu pomohlo.V tomto se názory každého rozcházejí.Co je na tom důležíté,že všichni si přiznali,že pomoc opravdu potřebují.Tam kde je pokora(já sám nezvádnu)tam se účinná pomoc vždycky najde.Alkoholik nerad skloní svoji hlavu-a už vůbec neumí být pokorný.Proto to je smrtelná nemoc.
Jana Mertosová

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

víš jano mě je dneska fakt moc zle a volám teda na všechny strany...a vím že to je jenom o mě a dobŕe že můžu aspoň sem psát...stejně já budu abstinovat....budu zas mít pocit...že alkohol přece není můj problém...a tak..dokola a dokola474
p

Nehledáš pomoc,kterou jsem myslela.Jen porozumnění!V tom je veliký rozdíl!
Jana Mertosová

tak porozumění je začátek jano....prostě to mám tak...nevím si s tím rady...a jsem na to sama a je dobré tady s váma o tom vůbec mluvit..
petrata

Pro alkoholiky platí jedno heslo-BÝT VČAS NA TOM SPRÁVNÉM MÍSTĚ.K tomu aby se tak stalo musí každý alkoholik zvednout svůj zadek,odložit svůj stud a pocit hanby a vyjít ze své ulity!K tomu aby tak učinil se musí umět rozhodnout.Zatím vidím tápání,přešlapování a hledání výmluv a jeden veliký kolotoč!
Jana Mertosová

tak jo jano..dík za podporu,,,hned jak dobliju..zadek zvednu:)---dobrou noc
petrata

Tak není tak zle-chceš ještě pokračovat v pití.Ale jen tak,aby to už nebolelo!No ono to přestane bolet jen ve dvou případech.Ten první znáš a bojíš se ho.Ten druhý-až se upiješ už tě také nic bolet nebude-tak hodně štěstí!O rozumu už hovořit nemůžu.
Jana Mertosová

nevím teda jano....ty jsi zapoměla jaké to je? jasná věc, že už nechci pít...jen musím překonat ten absťák..to je teď nejdůležitéjší...víš...trošku i smutno z těch tvých zpráv ale chápu....paní moudrá radí...no a já jdu spát..
petrata

Petrato,měla jsem recidivu před 2měsíci téměř po jednom roku.Mám ji stále před sebou.Bylo to šílenství a už vůbec ne o pití.Lítala jsem po uši ve sračkách,které NEŠLY ZASTAVIT.BYLY TO SRAČKY,KTERÉ SI VŮBEC NEDOVEDEŠ PŘEDSTAVIT!ABSTINENČNÍ PŘÍZNAKY JSOU PROTI NIM PROCHÁZKA RAJSKOU ZAHRADOU
Jana Mertosová

No, Jano, promiňte, ale dost drsné psaní od Vás. Proč Vy jste vše nepochopila na první pokus, zaplatila jste, pokud vím dost krutou daň. teď jste "vítěz", ale k tomu jste došla přes několik léčeben. Váš styl příspěvku k petratě..no, nevím....
Aneta

Stránka: 1...125126127128129130131...146
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter