Re: Nesnáším to, ale nedokážu přestat Před 13 rok, 1 měsíc
|
|
no jano a tak asi víš, tušíš jak mi je...tohle fórum je právě tak léčívé..teda aspoń pro mě....že to lidi znají...to se krásné řekne..tak nepij...je mi líto žes musela tohle vše absolvovat...
ale tohle je asi ten alkoholismus...tak si probůh pomáhejme a ne škoďme...sem moc unavená..snad i usnu,,,,tak zítra...
|
|
petrata
|
|
|
|
|
Ano, AA. Řekli mi čím prošli co se stalo a jak dneska. Zahodil jsem lež a masku machra. Zahodil jsem iluzi, že já dokážu cokoliv, když k tomu budu mít podmínky. Začal jsem na sobě makat způsobem, který se mi často zajídal, ale měl naprosto ohromující účinky. Poznal jsem sám sebe. Našel jsem se! Funguje to! Jsem nejen střízlivý, ale i šťastný!
Jsem jeden z nejbohatších lidí a majetek nemám. A co je na tom super? Co mám a jak se cítím není moje zásluha, ale může to mít a cítit úplně každý!
|
|
|
|
|
|
|
Aneto-to není drsné-To JE BOHUŽEL REALITA-DRSNÁ A NESMLOUVAVÁ!Petra se v tom plácá hodně dlouho-a toto jí už hrozí-bohužel!
|
|
Jana Mertosová
|
|
|
|
|
Hezký večer, stále si stojím za tím, že je více způsobů, jak dojít k abstinenci, nelze nikomu poradit jeden jediný správný. Nicméně pokud konkrétní postup neustále opakovaně selhává, je hloupost a ztráta času se o něj pokoušet donekonečna. Jinými slovy, pokud Petro zjistíš, že říct si dost sama nedokážeš, je na místě zkusit další možné alternativy. Nabízí se jich tu ještě spousta. Urputnou snahou dokázat to sama jen plýtváš silami.
|
|
Hanka
|
|
|
|
|
Mně jste Jano po dnešku zklamala, brala jsem Vaše rady ...ale po dnešku nevím, asi se stáhnu.Všem přeji štěstí a střízlivost.
|
|
Aneta
|
|
|
|
|
anet nestahuj se....já mám moc ráda tvůj příběh...je to pro mne nadéje...hanko...ano....zkusím i jiné možnosti a jano....je to drsné co píšeš...ale vím moc dobře, že můžu dopadnout i takto....ale to nechci...
|
|
petrata
|
|
|
|
|
Aneto,chápu jaj se Petra cítí.Problém je v tom,že tyto stavy odezní a s nimi vyšumí i snaha hledat účinnou pomoc.Petře stačí jediná myšlenka zládla jsem to tak jak už bylo tolikrát!Včera u mně byla kamarádka.Nevěděla jsem,že její sestra je alkoholička.Prosila mne at´s ní jdu do jejího bytu,že se neozývá.Byt nám otevřela policie-našly jsme ji v kuchyni,stěny,všechno postříkané její krví-praskly jí varixy z pití.Vykrvácela!Bylo jí 32 byla vysokoškolská profesorka.Mám to před očima.Nemůžu sama z toho spát!
|
|
Jana Mertosová
|
|
|
|
|
Petrato, těch možností zase není tak moc.Psychiatr, psycholog-ovšem dobrý, ne ten, co tě ani neposlouchá, vyplázne 30 Kč, dostaneš recept a jdeš,bohužel.Anatabus, jak tu čteš, dá se přepíjet, léčebna je výborná, AA jsou doléčování, pomáhají,nějaké A kluby tu moc nejsou,a jak to zvládáš sama víš nejlépe Ty!
|
|
Liba
|
|
|
|
|
no moc to libo nezvladam..dalsi noc za mnou..tak trochu umiram a ..blbe je mi...no tak....
|
|
petrata
|
|
|
|
|
Oprava, vyplázneš 30Kč.A Petro, v Havl.Brodě, v léčebně je Detox kratší, stačí se domluvit s léčebnou.Holky, máte štěstí, že jste zatím !!!nepoznaly alkoholismus v té pravé podobě,je to děs, hnus, ale je to!A nenamlouvejte si, že Vy nikdy takto nedopadnete.Ta nemoc si opravdu nevybírá lidi podle vzdělání.Bleskově přijde zlom, zapomenete na rodinu, postavení, zajímá Vás jen ten alkohol,trpíte.Proto je nutné ho včas zastavit.Nebojovat, učit se vedle alkoholu žít.
|
|
Liba
|
|
|
|