Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...128129130131132133134...146
Dolů
Téma: Nesnáším to, ale nedokážu přestat
*
Re: Nesnáším to, ale nedokážu přestat Před 12 rok, 9 měsíce  
Petro Praha je dobrá... jo, oni ti řeknou, ale detox je od toho, aby tam člověk vyabstinoval! Já jsem se taky sebrala a jela do Bohnic, udělala jsem trošku scénu no a pak tam dva měsíce zůstala... jen dva protože to byla opakovací léčba... nikdo tě ale nenutí tam zůstávat, to je jen na tobě... Jde o to, aby ses teď dál zbytečně neničila, teď už ti ten chlast je stejně k ničemu... dají ti něco na zklidnění, usneš a pár dní prostě prospíš, pak se rozhodneš jak dál... domů chlastat můžeš nakonec vždycky, to je tvoje právo
Hanka

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Petrato, zkusila jsi krizovou linku ? Já to jednou zkusila, byli velice vstřácní, hlavně mě nasměrovali, jak jsem tu zmiňovala, k tomu psychiatrovi, který mi fakt pomohl. Jestli chceš, ozvi se mi, já tady nechci psát podrobnosti, které třeba nikoho nezajímají.
Aneta

Hanko ty jsi zlato!Máš pravdu!Změnit to může jenom ona sama.Já jdu klidně spát.Události posledních tří dnů mi bohatě stačí a přiznám se,že po nich se ve mne ozval strach,nejen o mne,ale o druhé-taky blbě pro alkoholika.Dobrou
Jana Mertosová

a kdyby se ti nechtělo spát, tak si stáhni tohjle, jestli jsi neviděla... www.csfd.cz/film/2647-leaving-las-vegas/ je to normálně na ulozto.cz i s titulkama... takovej peknej film a svobodnym rozhodnutí se upít
taky přeju dobrou noc
Hanka

znám ten film hani a takto nedopadnu....
petrata

jo to doufám taky tohle je dobrý www.csfd.cz/film/2536-dny-vina-a-ruzi/ a tohle www.csfd.cz/film/9785-ztraceny-vikend/
já když mi bývalo blbě, vždycky jsem koukala na takovýhle filmy, těžko říct proč...
Hanka

Peťo.přestaň už, je to vážné.Víš to, nepřestáváš.Léčebna! A možná se budeš divit, jak Tě kamarádi ocení, v práci taky,dávno jistě ví, že máš problém, nic si nenalhávej.
Liba

libo ja bych rada...ale to nejde.
petrata

A jak je, petrato, po včerejšku ? Už líp ?
Aneta

Že to nejde, jsou jen kecy. Zvládli to jiní, zvládneš to i ty.

Jen musíš chtít, zvedni se a běž k psychiatrovi nebo velice špatně skončíš. Mysli na svoje děti! Jestli nejsi schopná udělat to kvůli sobě, tak to udělej kvůli nim.

Musíš se přemoct a za pár dní ti bude o moc líp, uvidíš. Já jsem přesně tohle absolvoval před pár týdny a neměnil bych!
bender

Stránka: 1...128129130131132133134...146
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter