Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...12131415161718...146
Dolů
Téma: Nesnáším to, ale nedokážu přestat
*
Re: Nesnáším to, ale nedokážu přestat Před 14 rok, 1 měsíc  
Dobré odpoledne Petře.
Smekám před Vámi.V takové velké společnosti a odolal jste,velký pokrok.
Já se zatím do žádné společnosti slavících nedostala,jen manžel si vyšel v pátek.Ale povím Vám,že mi to také přišlo trochu divné.A pak ty výpary.Nejdříve jsem také přemýšlela jaké by to bylo něco si dát,ale když jsem z něj ucítila ten alkohol(tvrdý),tak jsem se oklepala a bylo po chuti.Ale té větší společnosti se také obávám.Ale zatím si vštěpuji stále do hlavy,že alkohol prostě do mého života už nepatří.No uvidím jak moc jsem silná.
Ale Vás chválím,dokážu si představit jak to bylo těžké.Snad to jednou také tak dokážu.Zdravím.
Bludička

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Zdravím Sisi,
no vidíš první sobota za tebou a vše je ok.A jak vidíš,každá změna pomůže,přítel,večeře,procházka s pejskem.A to si ani nekouřila.No jsi prostě dobrá!Koukám jak jste s Petrem stateční,musím jen a jen chválit.Já se zatím zdržuji doma,nebo tam kde se nějak extra nepije.Tak doufám,že až k tomu dojde tak taky obstojím jako vy dva.
Jsem ráda,že si dala vědět.Moc zdravím.
Bludička

To víte, že to dokážete Bludičko.
Máte výhodu téměř čtyř týdnů.
Až budu abstinovat tak dlouho jako vy nyní, povím Vám jaké budu mít stavy.
Teď jsem relativně ještě na začátku, takže to pociťuji vše docela s klidem.Ty špatné dny ještě přijdou a docela brzy.

Sisi, ty opilecké žvásty jsem myslel obrzaně .Nebyl jsem na tom jinak.Kolikrát je mi líto, že mé žvásty nikdo ještě nezdokumentoval.
Pak by se ta abstinence dala snášet určitě příjemněji, kdybych se vždy podíval na to, co jsem prováděl v alkoholovém opojení.
Toho, že nevydržíš se neděs.Máš teď kromě naší psychické opory i tu fyzickou, takže se v nejhorším máš o koho opřít a to je moc důležité.
Ani na to nemysli, že nás tady v tom necháš samotné
Petr

Petře - děkuji za slova podpory, budu se moooc snažit. Včera večer jsem byla sama a dobrý. Byla jsem taky moc unavená, protože jsem ránov vstávala v 6 a celý den pracovala. Zjistila jsem, že mi pomáhá, když se pořádně najím. Nejvíce mám totiž na to víno chuť, když jsem hladová. Ono to vlastně ani tak zvláštní není, já jsem totiž neustále pila na lačno a jen jsem u toho uzobávala nějaké oříšky, olivy a další mňamky. Takže jsem se večer po příchodu domu našťouchla a okolo desáte jsem ulehla. Unsula jsem úplně v pořádku a spala až do rána jako špalek. Probudila jsem se do prvního jarního dne hezky a teď je venku úplně nádherně. Jinak Petře k té psychické a fyzické opoře: jako obrovskou psychickou podporu vidím vás s Bludičkou a vůbec celé toto forum. Když mi bude ouvej, tak si asi začnu číst příběhy, abych se vzpamatovala, protože některé jsou opravdu hrůzostrašně a měla bych si neustále připomínat, kam až to může zajít. Ta fyzická opora není taková, jak si myslíš. S přítelem si vídáme tak dvakrát týdně, je momentálně mimo mé bydliště a také a je to spíše než vztah takové nezávazné. Já si nejsem jistá, zda je to ten pravý. Ale i když jsou věci, které mi na něm vadí, má také spoustu kladných vlastností a měla bych se naučit větší toleranci. Jsem strašně přísná a kritická k sobě i ke svému okolí (pamatuji si Petře , že jsi mi napsal v jedné zprávě, že jsem na sebe hodná ...opak je pravdou) a přesto jsem s tím pitím nebyla schopná přestat. Asi to pak už není jenom o vůli. Přeji krásný první jarní den a podržme se navzájem. Musíme to společně zvládnout. Už mám 4 dny za sebou (vim, je to prd), ale nepamatuji si, kdy jsem se naposledy probudila o víkendu s čistou hlavou.
Sisi

Dobrý den Petře.
Děkuji Vám za důvěru a podpořivá slova,slibuji že se budu i nadále snažit.Dnes je to už 29-vátý den,docela to utíká.Ale i tak je to nic a neustále mě nahlodávají obavy co když přijde den blbec a bude po všem.Ale pak si zase vynadám a je lépe.Ale na alkohol zatím chuť není,nebo občas probleskne když se nudím.Ale není to nic hrozného,nejsem z toho nervózní a ani nic jiného.Ale myslím,že je to den ode dne lehčí.Jenže co se mi zdá dnes lehké,už nemusí být zítra.Plně si to uvědomuji,a tak pojďme s chutí do dalších střízlivých dnů!!!
Bludička

Nemáte zač Bludičko.
Jsem rád, když můžu pomoct.
Uvidíte, že ten den blbec jednoho dne přijde.
A od toho jsme tu právě my, abychom Vám poradili, když se nás zeptáte, jak dál.
Z těch dopisů, které jsme si měli možnost už vyměnit cítím, že jste statečná bojovnice.
Až budete pochybovat určitě napište.
Dnes mám den blbec, ale věřím, že se mi podaří nějak zabavit.
Pro jistotu buďte prosím "na drátě"
Petr

Ahoj Sisi,
tak vidíš jak si dobrá.Víkend za tebou a bez alkoholu!!!Raduj se!A jak jsem četla,zvládla si ho bez větších problémů.Jak si tak čtu s jakými problémy si se potýkala bez alkoholu,tak mě napadá,že na tom možná nejsi tak špatně.Kromě slabé zimnice a nervozity si byla docela v poho.To já byla od prvního večera na palici.A vůbec ten první týden to byl děs.Takže si myslím,že si si problém uvědomila včas.A že to pití si opravdu měla jen na nudu a dlouhé večery.Takže s nudou pryč a dlouhým zimním večerům je taky konec!!!Tak koukni z okna je tam sluníčko,vezmi pejska,pěkně se obleč a hurá ven.Kdo ví koho můžeš potkat a okouzlit????
Zdravím.
Bludička

Petře,
slibuji,že na drátě budu.Nezapomínám,že jste byl první kdo se mě na tomto fóru ujal a moc mi tím pomohl.Ono se řekne,co to je napsané slovo?Ale někdy je to opravdový balsám na duši.
A vím,že ten den blbec někde číhá a přijde až ho budu co nejméně čekat.Ale budu se prát,máte pravdu,v tomto případě musím být bojovnice!!!A vy to nevzdávejte,už jednou jste vydržel takovou dobu a teď to dokážete.Vím to.
Bludička

Petře, i já jsem tady. Možná by trochu pomohlo, kdyby ses z toho vypsal, co přesně cítíš. Co se děje? Máš chuť? Ňikam neutíkej a buď tady ...
Sisi

Bludičko, děkuju moc. Já mám teď v práci trochu frmol a pobíhám, takže píši jen tak zkratkovitě, ale myslím na vás oba. Sice se ti zdá, že na tom tak bídně nejsem, ale právě proto, že nemám žádné velké abstinenční příznaky, o to víc mě tem červík si jít něco koupit nahlodává....jsou to přesně takové záblesky, průblesky, určitě víš, o čem mluvím. Říkám si, no tak když mi nic moc není, tak asi tak moc závislá nejsem... atd. atd. Ale jsem, to už asi vím. Včera večer jsem byla nakupovat v supermarketu a když jsem viděla ten regál s vínama, tak jsem si jen tak povzdechla, že bych si asi dala....ale nemůžu. A šla jsem dál. Musíme bojovat........otázkou je, jak silný soupeř ta láhev je. Asi budeme muset nastolit nějakou taktiku jak na ní, když to na nás přijde. Silou to nepůjde, tak musím použít nějakou oblbovací metodu. Nějaký návrh B a P ?
Sisi

Stránka: 1...12131415161718...146
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter