Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...139140141142143144145146
Dolů
Téma: Nesnáším to, ale nedokážu přestat
*
Re: Nesnáším to, ale nedokážu přestat Před 12 rok, 10 měsíce  
zdravim vsechny abstinentky, anet tebe zvlast...prima ze sis uzila, no ano znam to dobre..ten rychlovlak se spoustou zodpovednosti a znam i to jak se to meni na tobogan silenstvi, takze ano..odpocivat a uvolnovat..ono to jde bez toho alka lip,
kdyz toho mam moc, tak si vzpomenu na chvile ranni na te prijmove ambulanci a pak na psychiatrii a pak tech par dnu kdy jsem byla jak matoha a stejne jsem cele ty dny neudelala nic a vida nic mi neuteklo, takze ted kdyz na me jde ta rychlorychlorychlost, reknu si tak si petro spocni a spocnu a je to, no skvele jste vsechny..mejte se dobre, tohle je dobry relax klub, ahoj!
petrata

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Taky nezapomenout na dovolenou.Nejlepší moje byla minulý týden na srubu,Šumava, samota, 4km nejbližší obec,bez elektřiny, voda z potoka, 3 hladový vnuci ve vývinu, ale ta příroda, tichoučko, kytek plná louka, hluboký les, ranní kávička při východu slunce............to člověk najde pokoru, sílu, chuť žít.
Liba

Petro,
Vy si vzpomínáte na ambulanci a psychiatrii-já jsem za svou "alkoholickou kariéru" strávila i noci na záchytce-potlučená,okradená-já,taková ta "šikovná",která jsem se snažila vždycky být upravená a pohybovala jsem se při svém původním zaměstnání na "vyšší úrovni".Stydím se za to ještě dneska,když pro mě muž a jednou i dcera druhý den přijeli.Ten alkohol ze mě udělal úplnou trosku a podle toho se ke mě na té záchytce chovali.
Ale nikdy na to nezapomenu-byla to pro mě opravdová škola a už vím,že nikdy více!!!
Tak si budeme dál držet palce-aby už nikdy!
Dobrou noc
Helena
Helena

libi presne tak, klid a samota a ranní východ slunce..o to mam rad..a ten strizlivy zivot taky...dobre to je, to ziti jednoduche a nenechat se zamotat do toho blazince povinosti a tak..spim jak mimino a kazde rano si rikam, ej jupii petro jake dobre je to rano strizlive:) a je!!
petrata

dovolená je třeba, a když se vrátíme z ciziny, tak zase pějeme ody, jak je krásně u nás.. v jižních čechách, třeba....to je můj domov. Tak to tak pro odbočení...hlavně to prožít se střízlivou hlavou.
Aneta

presne tak helenko už nikdy! zachytku nemusim absolvovat, staci vzpominka na hnusnou sestru na prijmu:) no jsme my to ale spolek:) drzet palce navzajem a tak, dik za uprimnost...a pekny vecer vsem..jste skvele zeny...vsechny:)
petrata

Petrato, kdybysme si nezažili na vlastní kůži ten hnus, asi bysme reagovali jako ta sestra... naštvaná, že ji nějaká ochlasta, promiň, otravuje a ruší při noční směně.Kdo nezažil , nechápe , že se chlast netýká jen lidí na okraji společnosti. Tohle forum mi dalo hodně, na AA se pořád ostýchám, ale zajímalo by mě.jak to probíhá.
Aneta

Zdravím krajanko,
ani já bych Jižní Čechy za nic nevyměnila a že jsem se při své práci nacestovala hodně po světě.
Ale samozřejmě je hezky i jinde v republice-abychom nikoho neurazily!
Helena
Helena

anet ja byla na AA jen parkrat, ale akorad jsem chtela napsat, ze dnes ten zensky klub zde mi hodne AA atmosferou pripomina, lidske a taky vtipne a tak nejak s porozumenim, ja tam za nima obcas zajdu to vim, hned jak nabehne skolni rytmus, dela to cloveku dobre to sdileni s nekym kdo vi, je to proste lecive,
mozna kdybych tak nepadla do te alkopasti nikdy bych nebyla tak uprimna a otevrena a furt bych hrala tu skvelou a pracovitou a vzornou a tu co nema zadny problem, o dikyboze za tu zkusenost:)...vim ze na nejake hodnoceni brzy, ale dobre mi tu s vama dnes:)
petrata

Petrato, mi mluvíš z duše...já mám spíš blok z AA z toho, že mě někdo pozná a vykecá to. Už rok nepiji, ale nepodceňuji to. Jsem z Č.B.
Aneta

Stránka: 1...139140141142143144145146
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter