Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...13141516171819...146
Dolů
Téma: Nesnáším to, ale nedokážu přestat
*
Re: Nesnáším to, ale nedokážu přestat Před 14 rok, 1 měsíc  
Sisi,úplně ti rozumím.Já byla minule taky v obchodě a síla zvyku já si to zamířila k vínům.Až když jsem na ní sahala mi došlo,že tohle teda kupovat nechci.A to,že máš menší abst.,tak to ti musí dělat radost že tak netrpíš a jak si dobrá,že tak statečně bojuješ.Asi by jsme na tu potvoru vážně měli něco vymyslet.
Snad je Petr v pořádku a přebil svůj hloupý den nějakou zábavou.Moc s ním cítím.
Bludička

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Já se musím přiznat, že mám dnes taky chuť. Naopak jsem měla velmi úspěšný den (po pracovní stránce) a jako bych měla pocit, že bych se měla odměnit. Teď na to docela intenzivně myslim a také myslím na Petra. Přitom dnes bylo venku tak nádherně a vůbec ne počasí na deprese ...ale ten neřád si asi nevybírá ...snad je Petr v pohodě a přepral to.....
Sisi

A víš,že máš pravdu.Mě taky jak se něco povede a mám radost,tak mám chuť si něco dát.Asi to tak funguje v těch našich zatemněných mozcích.Ale musíme najít jinou odměnu,za ušetřené korunky si koupit něco moc dobrého,nebo pěkného.
Bludička

Bludičko, Sisi.
Mockrát vám děkuju, že jste se mnou.
Jsem O.K.
Možná to zpravilo těch pár lopat odvezených koleček, nejvíc mne ale potěšilo, že jsem tu našel vaše vzkazy.

Děkuju
Petr

Petře,
nechci být vlezlá,ale určitě o sobě dejte vědět.Ať ten dnešní den dopadne jakkoliv,nenechávejte nás tu samotné.
Bludička

Jé Petře, ani nevíš, jakou jsi nám udělal radost, viď Bludičko? Tak už je trochu líp? Já teď bojuji s tím pohráváním si s myšlenkou na víno, ale udělala jsem si bylinkový čaj s medem a asi se pomalu vydám z práce domů. Raději se snad ani nikde v obchodě nebudu zastavovat, abych neměla pokušení. Hned jak mě napadne nějaká blbost, tak si říkám, jak blbě by mi bylo asi zítra.
Sisi

Souhlasím se Sisi,velká radost.Jste dobrej!!
A ty Sisi,si udělej ty bylinky,já si dám džusík,Petr taky něco nealko a zítra nám všem bude fajn.Hurááá.
Bludička

Nejsme my to blázni? Ale jde nám to dobře, no ne?
Nakoupil jsem si v obchodě 27 litrů různých ochucených výborných minerálek, 10 litrů skvělého mléka, taky nějáké džusy, takže o pitný režim strach nemám.
Trošku tomu čaji taky začínám s manželkou přicházet na chuť.
Možná z toho uděláme obřad.Koupíme vonné tyčinky, nějakou indickou hudbu, výborný čaj a jak nám bude fajn.
Bludičko, Sisi, držte se, spolu to zvládneme.
Petr

Teda Petře,opět jste mě rozesmál,úplně nás vidím všechny u těch našich nealko drinků.A to nealko,jako jsou čajíčky jsou opravdu asi nakažlivé,protože už to tu taky se mnou srkají.
A abych nezapomněla,na stránce :Jak to začalo:je asi ženština,která je na tom hůře než my všichni dohromady.Andrea38.Moc jí nerozumím,ale snažím se jí pomoci.Tak jako pomáháte vy oba mě.
Bludička

Čtete my myšlenky Bludičko.Zrovna jsem si její příběhy pročítal.
Petr

Stránka: 1...13141516171819...146
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter