Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...14151617181920...146
Dolů
Téma: Nesnáším to, ale nedokážu přestat
*
Re: Nesnáším to, ale nedokážu přestat Před 14 rok, 1 měsíc  
Jdu si to také přečíst....
Sisi

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Když si uvědomím jak mi bylo před pár dny zle,tak už bych to nikdy nechtěla zažít.A po přečtení příspěvků té ženštiny si myslím,že mi oproti ní bylo fajn.Je mi z toho docela smutno,když teď vím jaký ten chlast je hajzl!!!
Bludička

A já jdu nakrmit rodinu,ještě sem mrknu.A jestli budete mít čas a chuť,tak mi napište jak jí rozumíte vy.Já se v tom trochu ztrácím.
Bludička

Nějak jsem se začala ztrácet v tom, kdo je Andrea a kdo Andrea38? Je to trochu chaotické. Já jdu konečně domů z práce, přes Tesco to nakonec přece jen vzít musím, ale jsem tak unavená, že snad nezbloudím někam do nepatřičného regálu. Ještě juknu až přijedu domu ...
Sisi

Jdu ulehnout moji milí. Jsem urvaná z práce, mám něco na čtení a jdu si ulámat pár nehtů na pistáciových oříšcích. S tím čajem a indickou hudbou to Petře ještě dopilujeme, přece pokud se my něčemu věnujeme, tak vždy důkladně! Tzn. batikované haleny, nacvičit turecký sed a čaje zásadně do mističky. Hare hare ... brou a vzhůru lepším zítřkům. Snad nám ráno zase vysvitne sluníčko. Dnešek jsme zvládli jupí !!!!!!!!!!!!
Sisi

Dobré ráno Bludičko a Sisi.
Doufám, že jste hezky odpočaté a připravené na krásný slunný jarní den.
Včera už jsem se bohužel k Andrei38 nedostal, dcerka dostala neštovice, takže jsme opečovávali.
Sisi s tím čajem tě beru za slovo.
Budeš-li mít nějaký tip, dej vědět a zkusím.
Petr

Dobré ráno Petře, tak to je mi s dcerkou lito, ale je dobré si tyto nemoci prodělat v dětství. Tak ať jí to brzo přejde a hlavně hlídat, aby se moc nedrbala. Jám mám doteď nad okem od neštovic malinkou jizvičku. Moc sice odpočatá nejsem, vstávala jsem opět před šestou, ale krásně svítí sluníčko, které nabíjí energií. Tak přeji Tobě a Bludičce úspěšný den!
Sisi

Začínají kopřivy vykukovat, jsou zdravé na všechno, detoxikují, hnojivo na kytky, posilují vlasy......bylinky začnou brzy , je bezvadný vyrazit do přírody, natrhat, usušit, svůj čaj, hlavně v zimě, chutná, vzpomínáme s vnukama, kde jsme co trhali, co se přihodilo,dobrá věc.
Liba

Líbo, moc děkujeme za tip. Takže Petře, hurá ne mez a do kopřiv. Já si pamatuji, jak si moje babička šlehala kopřivama kolena, aby neměla revma. Na ty naše chudinky játra asi bude nejlepší ostropestřec, ale ten nevím, kde v přírodě hledat....halo halo, je tu někdo?
Sisi

Zdravím Petře a Sisi.
Před chvilkou jsem dorazila domů a venku je vážně krásně.Ani se mi nechtělo zalézt do baráku.
Petře,malá se z toho jistě brzy dostane.Ale vy by jste si měli dát pozor jestli jste neštovice ještě neměli.No ale zase by jste se mohli opečovávat navzájem.
Jinak jak vám(P a S)dnes je?Mě je nějak podezřele fajn.Doufám,že se na mě nechystá nějaká nekalost!!!
Bludička

Stránka: 1...14151617181920...146
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter