Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...15161718192021...146
Dolů
Téma: Nesnáším to, ale nedokážu přestat
*
Re: Nesnáším to, ale nedokážu přestat Před 14 rok, 1 měsíc  
Líbo ano,díky za radu.Na zahradě určitě těch kopřiv bude dost.A jestli máte ještě nějaké zkušenosti s bylinkami,tak se ráda něco dozvím.
Bludička

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Ahoj Bludi, me je take fajn, akorat jsem jen strasne ospala. Mam tento tyden v praci zaprah a unava se na mě hodně projevuje. Právě mi pomalu padá hlava na klevesnici. Musim se trochu prospat, protože jinak budu uplne nepouzitelná. A ted nevim, jestli to je dnes pátý nebo šestý den. Budu muset kouknout do archivu....
Sisi

Mně je taky docela fajn.Mnohem lépe než včera.Kromě toho jsem dnes v práci na kole, takže se docela těším na cestu zpět.
My jsme si o víkendu v lese nasbírali medvědí česnek.Asi se pít nedá, ale jako dochucovadlo je výborný.
Kopřivy moc nemusím, spíš se budu orientovat na ten orient.
Bludičko, žádná nekalost se nechystá.Jste prostě jen v pohodě
Petr

Tak Petře kopřivy na vlasy, pěkně po nich rostou a budou se ti k tomu orientálnímu rituálu hodit ať jsi stylový
Sisi

Ahojky,tak koukám že je nám všem dnes fajn.Tak to je dobře,ať nám to dlouho,dlouho...vydrží.
Petře,tak Vy jste vyjel vstříct prvním jarním dnům na kole?No super,taky bych si hned vyjela.Ale bohužel,kolo mi ukradli.Asi abych to nepřeháněla se sportem.
A ty Sisi,stále jen nepracuj.Práce sice šlechtí,ale nic se nemá přehánět.Tak nezapomínej na odpočinek a relax.
Bludička

Petře,Sisi,
už vím proč je mi dnes fajn.Právě jsem si uvědomila,že je to dnes 30 dní bez jedů.Jupí...jen tak dál.
Bludička

Já vím, asi moc relaxovat neumím. A to mám v pátek a sobotu od rána do večera školu. Z toho tedy ve stresu jsem, neboť nic neumím a budu si připadat jako hlupák. Ale teď tohop bylo v práci opravdu hodně a tak snad tu mou omluvu pochopí. Já bych měla taky začít trochu sportovat, to počasí k tomu úplně nabádá. Tak ať nám hodně dlouho vydrží dobrá nálada a sluníčko. jsem na nás opravdu moc zvědavá. Petře, kolik km na tom kole do práce jezdíš?
Sisi

Bludi - moooooooc gratuluji, je to fakt skvělý a jsi strašně statečná. 30 dní - pane jo - máš přede mnou obrovský náskok, já teprve kroutím šestý den......smekám klobouk a být nablízku, dostaneš ode mne nějakou krásnou kytičku. Zasloužíš si jí...... MOC!
Sisi

Bludičko, gratuluju.Ušla jste velký kus cesty.Takže vzhůru k další třicítce a pak k další, pak další, další, další........
Sisi do práce to mám jen 6 km.Dříve to bylo horší (16 km), teď je to opravdu příjemná projížďka.
Petr

Bludičko, Sisi.
Popřeju vám hezký a klidný večer a dobrou noc.
Petr

Stránka: 1...15161718192021...146
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter