Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...16171819202122...146
Dolů
Téma: Nesnáším to, ale nedokážu přestat
*
Re: Nesnáším to, ale nedokážu přestat Před 14 rok, 1 měsíc  
Sisi,moc děkuji za gratulaci,ale ani těch 6 dní není k zahození.Já se těším z každého dne,ale když už je to taková kulatinka,vypadá to líp.Snad budou jen a jen přibývat.

Petře,Vám také moc děkuji.Ale jak víme,není všem dnům konec.Ale radujme se i z těchto maličkostí.
Bludička

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Petře,
dobrou a krásné sny!!!
Bludička

Dobre ráno Bludičko a Petře, představte si, že jsem včera přišla domu asi okolo půl osmé, usnula jsem a spala až do dnešního rána. Zřejmě si o to ten organismus už říkal. Takže jsem si opravdu odpočinula. Jak se dnes máte vy? Přeji vám moc hezký a úspěšný den, myslim na vas.
Sisi

Sisi, tak ten spánek ti docela závidím.
Ale máš pravdu, tělo si to asi žádalo.Pracovní vypětí a pak ještě práce doma se naskládá velice rychle.Já jsem toho moc nenaspal, ale i přesto jsem nastartovaný docela dobře.
Takže Sisi, Bludičko, příjemný a pohodový slunečný den.
Petr

Dobré slunné odpoledne Sisi a Petře,
musím říct,že ačkoli jsem šla spát trochu později,spala jsem též jak dřevorubec.
Petře a co Vy,jakto že jste moc nespal?Něco se dělo,nějaký problém,a nebo jen spánek nechtěl přijít?Moc Vás zdravím a přeji krásný den.
Bludička

Nic vážného Bludičko,jen dcerka měla neklidnou noc díky těm neštovicím, takže jsme byli každých 15 minut vzhůru společně s ní.
Petr

Petře já vím,jakmile dítěti není dobře,není dobře ani rodičům.Také to máme za sebou.Neštovice brzy zmizí a zase bude dobře.
Úplně jsem včera zapoměla informovat.Dnes čekáme návštěvu a bez pití to asi nebude.Teda myslím ta návštěva,já snad odolám.Tak držte palečky.
Bludička

Bludičko, jaké snad ?!!!
Odoláte, nekažte si to!
Po práci mám sice ještě nějakou práci, ale určitě se podívám na forum alespoň večer.
Vím, že to víte - Nezklamala byste jen sebe, ale i nás.Mě osobně teda dost.
Snažte se, ať se nám můžete večer pochlubit.
Petr

Ano Petře,určitě odolám.Jsem přece už velká holka!A večer dám určitě vědět,teda jestli se to neprotáhne.
Děkuji za podporu.
Bludička

Bludičko, nic neboj, kdyby přemlouvali, tak si třeba vymysli, že sis vzala prášek na bolení hlavy, ale vždyť víš, jsme chytré holky. Jedné věci moc nerozumím, jak se na tvé pití díval manžel? Teď tedy ví, že abstinuješ, musíš mu dělat obrovskou radost. A jak by reagoval, kdyby ses chtěla v jeho přítomnosti napít? On by tomu jen tak přihlížel a nic? Možná jsi to někdy v počátcích psala, ale nějak mito uniklo, a tak se omlouvám, jestli se budeš kvůli mně opakovat. A určitě to zvládneš, věřím ti, neboj. Já budu mít prekérku zítra, máme tu klienty ze zahraničí a večer s nimi máme jít na mecheche. Vůbec, ale vůbec se mi nechce.
Sisi

Stránka: 1...16171819202122...146
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter