Re: Nesnáším to, ale nedokážu přestat Před 14 rok, 5 měsíce
|
|
Sisi,moc děkuji za gratulaci,ale ani těch 6 dní není k zahození.Já se těším z každého dne,ale když už je to taková kulatinka,vypadá to líp.Snad budou jen a jen přibývat.
Petře,Vám také moc děkuji.Ale jak víme,není všem dnům konec.Ale radujme se i z těchto maličkostí.
|
|
Bludička
|
|
|
|
|
Petře,
dobrou a krásné sny!!!
|
|
Bludička
|
|
|
|
|
Dobre ráno Bludičko a Petře, představte si, že jsem včera přišla domu asi okolo půl osmé, usnula jsem a spala až do dnešního rána. Zřejmě si o to ten organismus už říkal. Takže jsem si opravdu odpočinula. Jak se dnes máte vy? Přeji vám moc hezký a úspěšný den, myslim na vas.
|
|
Sisi
|
|
|
|
|
Sisi, tak ten spánek ti docela závidím.
Ale máš pravdu, tělo si to asi žádalo.Pracovní vypětí a pak ještě práce doma se naskládá velice rychle.Já jsem toho moc nenaspal, ale i přesto jsem nastartovaný docela dobře.
Takže Sisi, Bludičko, příjemný a pohodový slunečný den.
|
|
Petr
|
|
|
|
|
Dobré slunné odpoledne Sisi a Petře,
musím říct,že ačkoli jsem šla spát trochu později,spala jsem též jak dřevorubec.
Petře a co Vy,jakto že jste moc nespal?Něco se dělo,nějaký problém,a nebo jen spánek nechtěl přijít?Moc Vás zdravím a přeji krásný den.
|
|
Bludička
|
|
|
|
|
Nic vážného Bludičko,jen dcerka měla neklidnou noc díky těm neštovicím, takže jsme byli každých 15 minut vzhůru společně s ní.
|
|
Petr
|
|
|
|
|
Petře já vím,jakmile dítěti není dobře,není dobře ani rodičům.Také to máme za sebou.Neštovice brzy zmizí a zase bude dobře.
Úplně jsem včera zapoměla informovat.Dnes čekáme návštěvu a bez pití to asi nebude.Teda myslím ta návštěva,já snad odolám.Tak držte palečky.
|
|
Bludička
|
|
|
|
|
Bludičko, jaké snad ?!!!
Odoláte, nekažte si to!
Po práci mám sice ještě nějakou práci, ale určitě se podívám na forum alespoň večer.
Vím, že to víte - Nezklamala byste jen sebe, ale i nás.Mě osobně teda dost.
Snažte se, ať se nám můžete večer pochlubit.
|
|
Petr
|
|
|
|
|
Ano Petře,určitě odolám.Jsem přece už velká holka!A večer dám určitě vědět,teda jestli se to neprotáhne.
Děkuji za podporu.
|
|
Bludička
|
|
|
|
|
Bludičko, nic neboj, kdyby přemlouvali, tak si třeba vymysli, že sis vzala prášek na bolení hlavy, ale vždyť víš, jsme chytré holky. Jedné věci moc nerozumím, jak se na tvé pití díval manžel? Teď tedy ví, že abstinuješ, musíš mu dělat obrovskou radost. A jak by reagoval, kdyby ses chtěla v jeho přítomnosti napít? On by tomu jen tak přihlížel a nic? Možná jsi to někdy v počátcích psala, ale nějak mito uniklo, a tak se omlouvám, jestli se budeš kvůli mně opakovat. A určitě to zvládneš, věřím ti, neboj. Já budu mít prekérku zítra, máme tu klienty ze zahraničí a večer s nimi máme jít na mecheche. Vůbec, ale vůbec se mi nechce.
|
|
Sisi
|
|
|
|