Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...17181920212223...146
Dolů
Téma: Nesnáším to, ale nedokážu přestat
*
Re: Nesnáším to, ale nedokážu přestat Před 14 rok, 1 měsíc  
Sisi,díky,díky moc za rady.Ale já asi nejsem normální.Já píšu snad odolám,ale píšu to jen proto,že stále čtu že to tak funguje a že je těžké odolat mezi pijícími.Ale já jsem asi blázen,protože já se toho vůbec nebojím a docela se i těším a na alkohol vůbec chuť nemám.Ale možná je to jen klid před bouří.No nechápu to.
A teď k mému manželovi.On mi nikdy nic nezakazoval a ani nevyčítal.Jen mi občas řekl,že už zase piji každý den a že to není normální a abych o tom přemýšlela.A já přemýšlela a zjistila,že má pravdu.Pak jsem mu o všem povyprávěla,jak mi je když nepiju,co cítím a že to je moc těžké jak psych.tak tak fyzicky to zvládnout.Tak mi dokonce radil abych přestávala postupně a pila méně a méně.Ale já mu ten den řekla,že už nechci zažívat ty večery a rána a že končím hned.Na to se mě zeptal jestli si myslím že to dokážu,tak by to asi bylo nejlepší,ale že to asi nedokážu.Tak jsem ho připravila na to,že to se mnou bude mít nějaký čas těžké a zeptala se jestli to on vydrží.Hlavně aby jsme se nehádali a kdybych byla hnusná,tak ať mě nebere vážně.No a šel do toho se mnou.Vydrželi jsme to oba.A teď se mě neptá jestli budu pít,řekl je to na tobě,ty musíš vědět.A já to vím!!!
Tak jsem se tu pěkně vykecala a hurá jde se slavit?Ozvu se a dám vědět jestli se něco ve mě změnilo.
Ještě jednou díky tobě i Petrovi,jsem ráda že vás tu mám i když jsme každý úplně jinde,ale víme o sobě tolik co nikdo v našem blízkém okolí.Pa
Bludička

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Bludi, opakuji se, ale máš opravdu úžasného manžela. Takový přístup je opravdu obdivuhodný a klobouk dolů. Hezky si užij večer s přáteli, určitě bude moc hezký a cítím, že jsi teď silnější než kdykoliv jindy. Krásný večer, dobrou noc a zítra si podáme avízo. Už se na vás těším.
Sisi

Petře,Sisi,jak jsem dala slib,tak ho plním.Jsem v pohodě,pochlapila jsem se a jsem úplně čistá a spokojená.Zítra povyprávím.Přeji vám dobrou a klidnou noc,a krásné ranní vstávání.
Bludička

Bludičko - jsi úžásná, statečná a jsem na tebe pyšná. Večer jsem na tebe v posteli myslela, samozřejmě ve vší počestnosti Usnula jsem opět po desáté, padnu teď každý večer jako pytel brambor. Já budu mít náročný den dnes, večer máme jít na tu pracovní večeři, tak to musím nějak přežít. Nejradši bych se z toho vymluvila a zůstala pěkně doma v bezpečí. Chtěla jsem vám Bludičko a Petře poděkovat, dnes je to přesně týden, co jsem hodná a t především díky vám a vaší podpoře. Takže MOC DĚKUJI za to, že tu jste se mnou, vím, že jsem ušla jen velmi krátkou cestu a musím dál ťapat jako mravenec. Připomíná mi to "Honzo vstávej", čtyři mravenčí a jeden slepičí....přeji vám krásný den a ty Bludi pak popiš průběh večera, ať se mohu na dnešek inspirovat.
Sisi

Bludičko, ještě jsem ti chtěla něco napsat ohledně té kategorie, Jak to začalo, kam jsi take zaslala pár příspěvku paní A. Chápu, že jsi to dělala s dobrým úmyslem pomoci. Já jsem to pročetla, i všechny reakce zúastněných dam, a vůbec nemám chuť tam psát. Možná je to ode mne sobecké, ale některé reakce a názory jsou mi proti srsti a nechce se mi s nikým polemizovat. Mám totiž pocit, že se do té skupinky diskutujících vůbec nehodím a stejně bych zůstala nepochopena. Zdá se mi, že je to jiná krevní skupina, i když pravda, jedno společné máme, a to jsou ty za léta nastřádané promile v krvi. Jinak je to spíše na osobní debatu, nechce se mi to sem rozepisovat.
Sisi

Věděl jsem ,že to zvládnete Bludičko.Jste šikula.
Včera jsem sledoval archiv pořadů PRIMY.
Sisi, Bludičko - Pokud vám něco říká český seriál Přešlapy, zkuste se mrknout na 12. díl druhé řady.
Je to docela k tématu.
A jinak Sisi, s tím tvým názorem ohledně Andrei souhlasím.
Chtěl jsem se taky zapojit do debaty, ale pak jsem svůj příspěvek raději vymazal.Debata se rozvíjela úplně jiným směrem než měla.
Trochu mi Andreii bylo líto, tak si své působení ve foru určitě nepředstavovala.
Je fakt, že jsem nečetl forum úplně od začátku, takže nemůžu soudit.
I přesto se ale debata trochu minula účinkem.
Je však možné, až se dostane někdo z nás do opravdové krize, budeme se chovat podobně jako dámy na zmiňovaném foru.
Sisi, ať dopadne firemní večeře podle představ a šéf ti přidá alespoň 5000 na prémiích
Petr

Dobré ráno Petře, já jsem Přešlapy sledovala, když to běželo v TV, vím přesně, o čem ten díl je. Jinak se ten program dnešního dne nakonec úplně překopal, místo večeře jdu s klienty na oběd a pak s nimi strávím odpoledne po památkách a večer se omluvím. Budu mít návštěvu, přijede přítel a bude u mě do rána. Nic netuší, a tak doufám, že nepřifrčí s lahví vína ale i to nebude problém, prostě bychom jí neotevřeli a basta. Sám určitě pít nebude. Venku je zase tak nádherně, vůbec mi ta odpolední procházka po památkách nevadí, ba naopak, těším se na ní. Vypadnu z práce a budu si užívat sluníčka. Moc vás zdravím a přeji hezký den, vlastně ani nevím, jak daleko vám mávám
Sisi

Krásně si Sisi užij odpolední procházku a pak i tu večerní návštěvu.Nevím, jestli se dnes ještě dostanu k netu, takže Tobě i Bludičce popřeji hezký zbytek dne a zítra se na vás budu zase těšit.
Petr

Petře, ještě k té debatě ohledně paní A. Mám totiž pocit, že jsou zde jedinci, kteří si myslí, že mají patent na chytrost a neuznávají názor nikoho jiného. On ovšem každý závislý člověk potřebuje jiný přístup a to jim jaksi uniká. Ne každý, kdo si projde závislostí, se automaticky stává odborníkem v tomto oboru, a to si dle mého někteří(ré) příliš neuvědomují. Proto se s těmito lidmi nechci hádat, jsem přesvědčená, že by to byla ztráta času. A jsem ráda, že jste z těch diskuzí nabyl podobného názoru, alespoň to mne opět utvrzuje v tom, že mám s tebou a s Bludičkou více společného, než jen to víno.
Sisi

Píšu jako tatar, občas tyknu, občas vyknu ....snad si zvyknu a ještě rýmuji...
Sisi

Stránka: 1...17181920212223...146
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter