Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...18192021222324...146
Dolů
Téma: Nesnáším to, ale nedokážu přestat
*
Re: Nesnáším to, ale nedokážu přestat Před 14 rok, 1 měsíc  
Ten rým byl bezva
Ještě k té paní A.
Opravdu mne mrzí, že to na foru takhle nešťastně ukončila.
Někdo je opravdu citlivější povaha, příp. pomoc chápe úplně jinak než je mu prezentována.
Nedivil bych se, kdyby po té sprše, kterou dostala sáhla opět po láhvi a celou ji ze vzteku vypila.
Někdy neuškodí být na alkoholika, který si nedá říct, trochu přísnější, ale ne ho takto deptat.
Paní A. odešla z fora ještě více psychicky labilnější než když se přihlašovala.
Samozřejmě, že jsem připraven na ostrou kritiku, ale v mezích slušnosti.Tam jsem tu slušnost už trochu postrádal.
Hezký den
Petr

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Zdravím Sisi a Petře.
Moc vám děkuji za krásná slova,je to hotový balsám na dušičku.Já to zvládla překvapivě dobře,nechápu to.Samozřejmě padla slova jako NEMACHRUJ,ale mě to vůbec nevadilo.Nebyla jsem nervózní,neměla jsem chuť,nezáviděla a pobavila se.Hlavně na úkor opilců(fuj to jsem potvora).A hlavně,vše si pamatuji,žádné depky a podobné nechutné zážitky.Ale přiznám se,po odchodu návštěvy jsem přičichla jak nějaký fetišista ke sklence od vína a jediná má reakce byla husí kůže po těle a žádná chuť,spíše nechuť.Kdybych se toho asi napila,tak bych se p....No takovou reakci jsem nečekala,nechápu to.Ale jsem za to ráda.
Sisi,jak jsem četla,tak ty tomu večeru utečeš.Oběd a procházku si určitě užij a ten večerní program je určitě lákavější než tlachání chytrolínů.Takže ať i večer máš krásný.Jo a jestli přítel donese láhev,využij tvé rady pro mne:vzala jsem si prášek na bolest hlavy.
A jak jste psali s Petrem o paní Andree,tak s vámi musím souhlasit.Já tam napsala,že mi jí bylo líto a dovedla jsem si představit jak trpí.Ale ty ostatní jsou opravdu úplně někde jinde.Asi se dostali z nejhoršího a jak na tom sami byli zapomněli.
Petře přešlapy znám,ale asi jsem je celé neviděla,tak si to najdu.
Tak vám oběma přeji krásný den a hezky si ho užijte.Moc vás oba zdravím.
Bludička

Petře jak jste psal ještě k paní A.,tak souhlasím.I já jsem si říkala,že trocha ostrosti neuškodí.Ale v některých případech už to bylo přemrštěné.Já sama jsem z té sprchy na ní byla špatná.A kritiky se neobávejte,je nás tu více kdo to vidí jako Vy.

Sisi a ty rýmuj dál,vážně ti to jde.Objevila si v sobě skrytý talent.Jo a máváš do severočeského kraje.
Bludička

Co bylo hlavně nefér vůči paní Andree, že se o ní diskutovalo v její nepřítomnosti a ona se nemohla ani bránit.Když některé dámy , co sem už přispívají déle, jsou tak razantní ve vynášení soudu, že to podle mě hraničí se slušností. Tolik jenom můj názor.Nebylo to poprvé.Jinak všem hodně síly a zdraví přeji....
Aneta

Anet,alespoň někdo tady to myslí upřímně.Mě to po přečtení taky trochu vzalo.Nejdříve jsem chtěla pomoct,ale tam to nejde.A také mě to teď donutilo přemýšlet,co se asi paní Andree teď honí hlavou a jak jí asi je.Moc dobře asi ne.
Bludička

Zdravím Vás Petře a Sisi,doufám že jste si včerejší den oba užili podle svých představ.Bylo opravdu nádherně.
Hlavně ty Sisi,snad jsi včerejší pracovní den zvládla a večer už sis jen užívala.
Mějte se pěkně.
Bludička

Zdravím všechny v rychlosti, jen vám chci podat stručný report. Včerejšek byl fajn, podle plánu oběd a pak procházka a nějaké nákupy suvenýrů s delegací. Házeli do sebe jedno pivo za druhým Počasí bylo na procházku jako stvořené. Večer návštěva, vše proběhlo bez komplikací a prekérních situací. Dnes jsem měla celý den školu a večer jsem ještě musela jít s jednou členkou zahr. návštěvy na večeři, mladá holka a jak jsem včera odkoukala a odposlouchala, docela ráda si dá do nosu. Pro jistotu jsem jela autem, abych se nemusela vymlouvat. Teď jsem dorazila domů a tak jsem vás chtěla pozdravit, abyste neměli starost. Zítra budu celý den opět v čudu, ale večer zase juknu.
Aneto, vítej do party ! Jestli si dobře vzpomínám, tak se do tebe jedna dáma už také kdysi pustila....a právě to odstartovalo mou antipatii vůči jistým odbornicím zde .....ale viděla jsem, že jsi silná a rozumná ženská. Doufám, že to teď nemotám a byla jsi to opravdu ty. Přeji krásnou sobotu a jdu konečně zahučet.
Sisi

Ano, jsem to já, co se do mě jedna paní pustila a trošku mi vzala chuť sem psát. Moc vaší "partě" držím palce, ať Vám to tentokrát s abstinencí vyjde !!!!!
Aneta

Anet, u mě je to tentokrát poprvé. Pokud nepočítám ty pokusy hokusy "od zítra". Ale co je zvláštní a to jsem se chtěla vás více zkušenějších zeptat: ač již abstinuji asi devátý den, na mém vzhledu se to nijak extrémně neprojevilo. Sice jsem trochu splaskla, už nejsem jako konev, ale kruhy pod očima mám pořád a stále to nejsem já. Jak dlouho trvá, než se to tělo zregeneruje? Samozřejmě je to určitě individulní a podle toho, jak moc jsme se huntovali, ale jen by mě zajímalo, zda máte zkušenosti s nějakými pročišťovacími pomocníky. Co třeba Aloe Vera? Samozřejmě nemohu očekávat, že přestanu a najednou bude z ošklivého káčátka labuť, ale lze tomu nějak pomoci? Cítím se dobře, ale stále vypadám hodně unaveně.... předevčírem jsem si dokonce vyslechla poznámku, že bych měla ubrat v práci a více se šetřit, tzn. že je to viditelné.
Sisi

Nesnáším to, ale nedokážu přestat? Hele tak to jsou kecy po dvou deci........ Je to lež a sebelitování. Ten kdo tohle říká je sebeobelhávací blbec. chceš přestat? Tak kurva přestaň a nekecej takový blbosti. Teď hned jdi a vylij do hajzlu všechen chlast, co máš doma. Udělej to hned! Dej si sprchu a začni přemýšlet, co dál. Nic nepitvej, nad ničím nezoufej....to nemá cenu...brečet nad rozlitým mlékem. Hodně se zaměstnej...až do úpadku....do naprostého vyčerpání. Přestaň s okamžitou platností navštěvovat bary, hospody atd...všechny místa která ti alkohol budou připomínat a nabízet. Za půl roku to už bude lepší a za rok jsi prakticky na nejlepší cestě se z té lapálie alkoholický dostat.
A nikomu nevěř, že jedna sklenička ti neublíží a nedej na kecy "kamarádů" co tě budou psychicky vydíral slovy jako - ty jsi na nás zanevřel ani skleničku si nedáš...ty seš namyšlenej...atp.....to jsou FALEŠNÝ KAMARÁDI a strůjci tvého možného úpadku. Opust je. Opravdový kamarád ti příjde pomoc domů zvládnout těžký detox s balíčkem DVD plný komedií........ale těch je málo....já takového nenašel krom mé mámy, otce a prarodičů.
Věř mi.
Richard Abraham, Hořovice
Richard Abraham

Stránka: 1...18192021222324...146
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter