Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...19202122232425...146
Dolů
Téma: Nesnáším to, ale nedokážu přestat
*
Re: Nesnáším to, ale nedokážu přestat Před 14 rok, 1 měsíc  
Sisi, jak dlouho jsi pila? A hned bys chtěla zázraky, okamžitě výsledky?
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Ahoj Líbo, tak cca 4-5 let. Sice ne každý den, ale poslední 2 roky to bylo téměř každý den s vyjímkou 1-2 dnů v týdnu. A když jsem pila, tak 1 - 2 sedmičky vína večer. Přes den nikdy a nikdy tvrdý alkohol. Ale jsem poměrně drobné postavy a tak si myslím, že to tělo odbourávalo asi složitěji. Nevím, nechám si ráda poradit. A děkuji.
Sisi

Kočko, všechno chce svůj čas, každý z nás by chtěl hned , okamžitě být v pohodě, "vždyť už nepije",nemocný mozek však vyžaduje svoji dávku, zlobí.Však odezní absťáky, depky, chutě, ale ne hned.Určitě se vyplatí přestat pít, za rok teprve poznáš tu svobodu, hezký život, najdeš sílu, důstojnost.Možná dřív, přála bych Ti to, já pila moc, trvalo to dlouho, nelituji!
Liba

Já jsem taky pila Sisi jenom víno, a to jsem si ještě vybírala, výhradně bílé a lepší značky. Většinou tak jednu sedmičku, v sobotu třeba i dvě. Přes den jsem ani chuť neměla, ale večer jsem se na to přímo těšila. Ne uplně každý den, ale tak 4 dny v týdnu určitě. Hlavním impulsem bylo, že jsem začala mít strach, co moje játra, ledviny atd. na to říkají.Po dvou měsících abstinence jsem si nechala udělat kompletní biochemické testy a vše bylo O.K., hodnoty všechny v normálu. Podstatně se mi ulevilo. Zajdi taky k doktorovi, uvidíš, že se i tím zklidníš, když budeš vědět, jak na tom jsi.
Aneta

Ahoj Sisi.
Jsem ráda,že si se opět ozvala.A jak tak čtu,vše je u tebe v pořádku a to je fajn.Koukám,že už jsme tu čtyři co byly,nebo jsou ujetý na víno.Je to zvláštní,že člověk si řiká,vždyť piju jen víno a žádné tvrdé.Ale ve finále je to asi jedno.Jo a s těmi kruhy pod očima,taky pořád ještě nevypadám nejlíp,ale mění se to.Tak neboj,ta labuť z tebe časem bude.A jak se jinak máš?A kam se nám poděl Petr,snad se má dobře a nezapoměl na nás.
Bludička

Aneto - nápodobně. Také jsem si vybírala je to nejlepší Vždycky sem si říkala, že když už piju, tak alespoň kvalitně. Já bych totiž špatné víno ani nevypila, to jsem klidně bez přemýšlení vylila do dřezu nebo nechala na vařeni.... a Aneto, jak dlouho te´d abstinuješ a jak to probíhalo, ty začátky? Měla jsi nějaké abstinenční příznaky ? A máš stále občas chuť nebo už to také odeznělo?
Sisi

Loni od června jsem to výrazně omezila, třeba měsíc ani slzu, pak jsem třeba si dala dvě skleničky, pak zase pauza, od ledna jsem neměla ani kapku. První tři dny jsem špatně spala, ale jinak jsem celkem nic nepociťovala.Jestli mám chu´t ? Lhala bych, kdybych napsala že ne.Někdy bych na skleničku vychlazeného chuť měla.
Aneta

Aneto, mohu se zetat, proč jsi přestala pít úplně? Dle mého názoru dát si za měsíc 2 skleničky a být v pohodě, to je přece dobrý, ne? Co tě přinutilo k tomu, že jsi to utla úplně?
Sisi

Anet, to jsi vlastně od toho ledna ani žádné abst. příznaky nemohla mít....to spíše asi od toho června, když jsi abstinovala ten první měsíc, že?
Sisi

Ty příznaky jsem měla v létě. Ale roky už trpím na bolesti hlavy a zad,po každým pití to bylo vždy horší a hlavně bolehlav i po malém množství alkoholu.Tak jsem to utnula, a fakt se to o hodně zlepšilo.
Aneta

Stránka: 1...19202122232425...146
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter