Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...22232425262728...146
Dolů
Téma: Nesnáším to, ale nedokážu přestat
*
Re: Nesnáším to, ale nedokážu přestat Před 14 rok, 1 měsíc  
Alfardo,je dobré když si někdo uvědomí včas,že s ním není něco v pořádku.Snad se Vám to bude i lépe zvládat.To já husa zatemnělá na to přišla pozdě.Když jsem si to uvědomila,strašně jsem se nenáviděla a přepadla mě hrůza.Co teď budu dělat?Už mi nic nepomůže,jsem ta nejhorší a nejslabší,nechala jsem se vtáhnout do toho kolotoče.Bylo mi hrozně,než jsem došla k názoru:Tak přestaň!Buď to přežiješ,nebo tě to zabije!Protože jsem věděla,že život který jsem vedla ani životem nebyl,tak jsem to zkusila a zkouším každý den.Tak uvidíme???
Bludička

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Bludičko, já myslím, že pozdě jste na to nepřišla. Jinak byste tu nebyla i se svým krásným počtem dnů abstinence. Pozdě je asi až tehdy, když si člověk tak propije mozek, že už je mu to jedno. A to my tady nejsme. Takže jen tak dál. Je šance, že krásný život máme ještě před sebou!
Alfard

Alfardo,i já si myslím,že my čtyři tady asi na tom nebyli úplně tak zle.Tím nemyslím dobře,ale opravdu jsme v sobě našli ten pud sebezáchovy a alespoň trochu úcty sami k sobě.Teď ještě vydržet!Ještě stále je tu ten červík co stále našeptává....
Bludička

Sisi,kdepak si?Zase pracuješ?Víš že všeho moc škodí,tak nezapomínej na odpočinek.
Moc zdravím.
Bludička

Je to tak, Bludičko. Ráno jsem machroval a odpoledne mi ten červík dal až překvapivě zabrat. Ale dopadlo to dobře. Zítra to ale bude ještě horší. Teď jdu spát.
Alfard

Všem se moc omlouvám za absenci - teprve jsem dorazila domu a vůbec nestíhám. V práci teď máme návštěvu našeho nejvyššího vedení z USA, takže to obnáší každý den spoustu schůzek a společenských akcí a nedostanu se k internetu. Ale vyřešila jsem to šalamounsky, dělám řidiče. Tzn., že se nemusím na večírcích vymlouvat. Měla jsem jedno drobné klopýtnutí, včera jsme oslavovali velký pracovní úspěch a měla jsem 1 dcl šampaňského, neubránila jsem se. Ale okamžitě jsem to zajedla a žádná další chuť nebyla. Zítra odlétají a tak tu budu zase s vámi.
Sisi

Lidi, zkuste zajít na AA.Tam najdete návod, jak vydržet, proč vydržet, kupte si Modrou knihu, Kroky, pomůže to.
Liba

Zdravím Alfardo.
Tak co červík,ještě nahlodává?A jak je dnes,je to horší,nebo je lépe?Hlavně to nevzdávejte.Držím palečky!!!
Bludička

Ahoj Sisi,tak vítej zpět z pracovního kolotoče.
Tak nevím zda Tě mám za šampíčko hubovat,nebo chválit?Ale myslím,že ani jedno není od věci.Takže nejdříve to horší:Jakto,že jsi neodolala!!??A teď to lepší:Jsi šikula když si dál nepokračovala,chválím,ale nepokoušej čerty.
Bludička

Zdravím Líbo.
Díky za Vaše rady,určitě víte o čem píšete,protože jste si svým také prošla.Četla jsem Vaše příspěvky a dost jsem si z nich vzala.S AA na tom tady nejsme zrovna nejlépe,nejbližší je asi 60km.Ale i tak bych se zatím nedonutila.Vím,že jsem hloupá,ale z takových věcí mám depky.Samozřejmě kdybych zjistila,že to sama vůbec nezvládám,tak někam vyrazím.Ale na tu knížku se ráda poptám.
Díky.
Bludička

Stránka: 1...22232425262728...146
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter