Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...23242526272829...146
Dolů
Téma: Nesnáším to, ale nedokážu přestat
*
Re: Nesnáším to, ale nedokážu přestat Před 14 rok, 1 měsíc  
Modrá kniha stojí 50 Kč, je to výborné čtení, najdeš se tam, Kroky, ty se dělají, existují k nim podotázky, to je bomba, očista!stojí 30 Kč, různé brožury jsou zdarma.Mě nejvíc na začátku oslovila věta z Dopisu alkoholičky:"V kriminále jsem nikdy nebyla, ale vím, co je to samovazba, měla jsem ji v hlavě, než jsem poznala AA!"To je svatá pravda, ti, co nejsou alkoholici, nikdy nemůžou pochopit naše stavy, myšlení, depky, i když nás milují a chtějí pomoc.A pravdu máš v tom, že jsem si to dno užila, fuj, hnus, už jsem neměla ani sílu na život, ani na smrt.Proto se snažím pomáhat, zázrakem jsem se z toho dostala, a nikomu to nepřeji zažít.
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Líbo,moc Vám děkuji za odpověď.Knihu se určitě budu snažit sehnat.Teď právě jsem dočetla celý Váš životní příběh.Po pravdě řečeno jsem to zhltla jedním dechem.Nemám slov.Vím jen jedno,prožila jste si kus drsného života a i přesto jste to nevzdala.Upřímně Vás obdivuji,a už vím proč sem přispíváte svými články.Jste silná a statečná ŽENA.
Bludička

Zdravím Bludičko. Zajímavé to bude až večer, ale myslím, že to dám a červíka prozatím zašlápnu. Jde jen o změnu rituálů . Díky za podporu.
Alfard

Zdravím Sisi, já myslím, že to zase takové klopýtnutí není. Kdyby Vás to dohnalo k flašce večer, bylo by to něco jiného. Já taky věřím, že si ještě někdy v životě 2dl piva k obědu dám. Ale uvidíme, třeba příjdu tomu abstinenství tak na chuť, že oželím i to .
Alfard

Dobrý večer všichni.
Tak jak jste překonali dnešní den?Já docela v pohodě,měla jsem jen trochu fofr a teď navečer jsem nějaká nervní.Proč,to ale netuším.Bludička bloudí a neví proč.Tak doufám,že nikdo z vás nebloudí se mnou.
Mějte se krásně.
Bludička

Já jsem taky bloudil, ale nezabloudil. Takže jdu spát v pohodě. První středa po několika měsících . Dobrou noc.
Alfard

Jsem tu opět jen na skok, hlásím, že jsem v pořádku. Snad se to již uklidní a budu opět více v kontaktu. Pracovní závazky a nově se rozvíjející vztah mi dávají zabrat Jdu do hajan, padám na ústa. Držte se !
Sisi

Bludičko, nejsem zázrak.Lepší je to video se mnou, ne já, ale ti alkoholici , co ještě pijí, tam je krásně vidět, jak melou hubou, obviňují, odmítají pomoc, a jak to pak vypadá, nebyli jsme lepší!
Liba

Libuško,tak jestli jsem neměla slov včera tak dnes je to ještě horší.Psala jste,že nejste žádný zázrak.JSTE!!!To,že jste se dostala z takových srabů,kopanců od života a jiných životních situací se zázrakem nazývat musí.Po tom videu co jsem viděla,jak lidé do sebe lijí cokoliv,hlavně že je to chlast.Co všechno jsou schopní podstoupit a opustit,aby opět měli ten chlast.A na jaké množství alkoholu jste se musela dostat Vy,aby přišel ten Váš den "D".A myslím si,že teď na sebe musíte být velmi pyšná,když kolem sebe vidíte dál alkoholiky,kteří se ničí.A hlavně,Vy už víte kam je to dovede.
Jestli jsem si já do dnes nedokázala úplně uvědomit jaký ten chlast je démon,tak od teď to budu mít neustále na paměti.
A jestli jsem si myslela s mým denním litrem a půl vína,že jsem strašná alkoholička a horší už být nemůžu,tak teď už vím,že můžu a že bych mohla zažít i horší věci než jsem zažila do dnes.Jak jsem psala,zatím jsem odbornou pomoc nevyhledala,peru se s tím sama,snad zatím úspěšně.Ale kdyby to nešlo,první moje cesta bude za pomocí.A to také díky Vám.
Jste skvělá a moc Vám fandím!!!
Bludička

Zdravím Alfardo.
Tak já se z toho včerejšího bloudění také úspěšně vymotala.Tak je to dobré.Uvidíme co přinese nový den?U mě je to zatím v poho,mám dost práce a tak není čas na blbinky.Tak dejte vědět jestli Vy při čtvrtku nemáte zbytečné roupy.
Bludička

Stránka: 1...23242526272829...146
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter