Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...25262728293031...146
Dolů
Téma: Nesnáším to, ale nedokážu přestat
*
Re: Nesnáším to, ale nedokážu přestat Před 14 rok, 1 měsíc  
Petře zdravím.
Jsem moc ráda,že je u Vás vše v pořádku.Tedy alespoň v mezích normy.Také jsem měla dnes příležitost přijít s alkoholem do styku,ale divné.Chuť veškerá žádná,tak doufám,že se ta bouřka nechystá i na mě.Jo a mimochodem,dnes slavím kulatiny je to přesně 40 dnů střízlivosti.A je to nádhera!!!
Tak Vám přeji ať se Vám zítřek a celý víkend s rodinkou moooc vydaří a ať nepřijdou žádné mráčky na dušičku.
Bludička

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Ahojky Sisi a Alfardo.
Tak jak si tu čtu,tak jsme všichni velice vzorní.To chce pochvalu:Jste všichni moc úžasní a dobře se mi s vámi nepije Alfardo,né aby jste se chtěl za pochvalu odměnit!Né,to byl pokus o vtip.Trocha humoru ještě nikomu neublížila.
A jak už jsem psala Petrovi,dnes ukončuji 40-cátý den střízlivění,tak snad budou jen přibývat a přibývat.Tak si držme palečky,podporujme se a držme se.Už jsme spolu ušli kus cesty,tak ať nám neskončí.
Mějte se moc krásně!!!
Bludička

Bludičko, jste moc šikovná a náš vůdce v počtu dní . Já jsem dnes měl takový ten pocit, že nevím, co jsem to před týdnem blbnul - že jsem přece tak nechlastal, abych se teď musel tak týrat. Ale pak jsem si nějak začal vzpomínat na to minulé zhnusení a co s tím souviselo a odolal jsem. Večer už pak bylo všechno v pohodě a jsem rád, že se skelným pohledem nekoukám, jak tady machrujete, kolik kdo vydržel .
Sisi, to je asi nejlepší recept: zaměstnat se tak, že není čas na víno. Dle mého pohledu to máte hodně těžké, že bydlíte sama. Já vím, že bych s tím měl moc velký problém.
Tak nám všem držím dál palce a jdu spát.
Alfard

Ahoj Bludičko, teď jsem objevila ještě jedny zajímavé stránky, možná je znáš, je tam pár zajímavých příběhů a článků.
alkohol-alkoholismus.cz/zivotni-pribehy/alkoholky
Sisi

Alfarde, také na to koukni. www.alkohol-alkoholismus.cz
Ssi

A ještě jeden tip na volně dostupný lék Allegra, který pomáhá v léčbě závislostí. Já si asi pro pilulku dobré nálady do lékárny doběhnu - nebojte, nejsem dealer
www.prozdravi.cz/allegra.html
Sisi

Ahojky Všichni.
Dnešek byl náročný,dříve jsem se na net nedostala.Už padám únavou,tak jsem Vás chtěla alespoň pozdravit.Jinak je vše OK.
Sisi,na ty stránky mrknu.Mějte se pěkně a dobrou.
Bludička

Dobré ráno.
Bludičko, za těch 5 dnů, které jsem Vám ubral se omlouvám.
Dlouho jsem se neozval, bohužel jsem měl opět šílený víkend, až tak šílený, že jsem byl hodně malý kousíček od spadnutí zpět.
Už jsem Vám sem chtěl včera psát, že to vzdávám.
Něco vzadu v hlavě mně z dálky zašeptalo ať to ještě zkusím.
Připadám si trapně, zdá se mi, že jsem největší troska a vy vše zvládáte tak v pohodě.Možná se mi to jen zdá.
O víkendu jsem pochopil, že to budu mít ještě hodně moc těžké.
Zatím jdu s váma dál.
Petr

Zdravím Vás Petře.
Ani nevíte jak moc jsem ráda,že jste to nevzdal.A věřte,že ani já nejsem v pohodě a už vůbec to není tak jednoduché jak to někdy vypadá.Ale jak už jste mi jednou napsal,že jsem bojovnice,tak toto krom chlastu je jediná věc do které jsem se zakousla a nechci ji pustit.I když mám někdy problémy a ty naše nálady,tak si prostě vynadám a řeknu si,že to dělám hlavně pro sebe.A že těch těžkých dnů je požehnaně.A Vy vůbec nejste slaboch,nebo něco podobného,protože tohle všechno je moc těžké.Vždyť když jsme pili,bylo velice jednoduché zajít do obchodu,koupit si láhev,doma jí otevřít a krásně se spít.To byla slabost!Ale teď,když se snažíme tyhle naše zvyky změnit,to chce sílu a odvahu,teď teprve jsme silní.A to,že jsme někdy v té naší snaze slabí neznamená,že jsme trosky!Petře nevzdávejte to,jsem tu pro Vás a Vy též pro mě,zkusme se s tím vším prát ještě dál.A jestli máte chuť napsat něco o tom co proběhlo v minulých dnech,klidně napište a zkusíme to nějak probrat.
Petře,a musíte být úžasný,protože málo který muž dokáže přiznat svou závislost a něco kvůli ní dělat.A věřte,mám v okolí pár mužů kteří se opíjí skoro denně do bezvědomí,ale že mají problém si nepřiznají.To jsou trosky,NÉ VY!!!
Moc Vás zdravím a ozvěte se.
Bludička

Bludičko, děkuji za ta slova.
Je to jako balzám na tu mou děravou duši.
Když jsem přišel do tohoto fora, vše se mi zdálo opravdu jednoduché, 14 dní jsme v tom proplouvali v takovém pohodovém duchu, ale ouha.
Tento víkend přišla pravá krize v tom pravém slova smyslu.
Když jsem se nedávno přirovnával ke slintajícímu psu, tak ten byl nyní slabý odvar.
Manželka to na mne poznala, ale bohužel mi nedokázala pomoci.
Bohužel ty mé deprese museli odnášet už i děti, takže nic příjemného.
Mněl jsem už 3 x rozepsaný dopis tady na foru, pak jsem ho vždy smazal a šel pryč.
Nevím proč, zdálo se mi to jako úplný blábol.
Určitě Vám Bludičko později napíšu mnohem více a trochu se pokusím vypsat ze svých problémů.
Jsem rád, že Vás tu mám.
Jsem jako malé dítě, které potřebuje chytnout za ruku a převést přes cestu.
Tu ruku jste mi podala teĎ Vy.
Děkuji Vám.
Budu se snažit Vás nezklamat a trochu si někde půjdu vymít hlavu a vychladnout.
Doufám, že budu mít možnost Vám tu ruku také podat.
Petr

Stránka: 1...25262728293031...146
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter