Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...30313233343536...146
Dolů
Téma: Nesnáším to, ale nedokážu přestat
*
Re: Nesnáším to, ale nedokážu přestat Před 14 rok, 1 měsíc  
Petře - to je jasné, příroda už nás tak stvořila. Podívá se člověk rád, ale ten krásný obrázek se může změnit v momentě, kdy ta dotyčná krasavice či krasavec otevřou ústa. V tu ránu může být vše tatam. Proto je lepší se jen dívat a nekazit si iluze. Jednou jsem byla platonicky zamilovaná do jednoho krasavce asi rok... byl to idol dívčích srdcí. Nakonec jsem s ním chvilku chodila (ó jaké to štěstí..) a to byl neuvěřitelný buran, ale pohled na něj byl krásný, avšak jen do té doby, než jsem poznala, jaký je uvnitř. Ale teď jsem nějak z odlehčené debaty zahloubala .....tak zpět k Chocholouškovi, bratrům a sestrám
Sisi

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Také musím pracovat, jsem dnes velmi neproduktivní ach ach....tak se také prozatím loučím..... jdu roztáčet kola republiky.
Sisi

Alfardo, myslím na Tebe, teď jsme tady trochu blbli, ale kdykoliv jsme tu pro Tebe, stačí napsat, dáme hlavy dohromady a vyslechneme tě. Jen by mě zajímalo, jak je ti špatně... zkus to prosím malinko specifikovat, piješ nebo máš jen chuť na pití....nebo máš nějaké jiné trápení.... stačí jednu větu, nemusíš se nijak detailně rozepisovat. Ale jen ať aspoň orientačně víme, když tu jsi s námi.
Sisi

Máš pravdu Sisi, ten první pohled je hezký opravdu většinou jen na pohled.

Alfardo.Nebuďte v tom sám.Ať se Vám honí hlavou cokoliv, napište nám to.
Petr

Zdravím vás všechny,ale teda jsem se těšila jak se pobavím a vy jste to pěkně ukončili.
Tak se hlavně nikdo nepřepracujte a pěkně si odpočiňte.
Bludička

Ahoj všichni, pravě jsem dorazila domů a bude následovat ulehnutí. Jen jsem chtěla juknout, zda se neozval Alfard. Bludi, asi jsme byli všichni v pracovním zápřahu, nicméně mi to dnešní zasmání s vámi zpříjemnilo den. Přemýšlela jsem nad tím, že kdyby nebylo toho technického pokroku, nikdy bychom se takto nesetkali. Samozřejmě jsme za tu anonymitu vděční, ale napadlo mě, jak by bylo fajn, kdybychom se měli po ruce nejenom virtuálně, ale třeba jako sousedi. Asi by stačilo být z jednoho města a mohli bychom pořádat debaty u kulatého stolu nebo v kavárně, trochu škoda, že je ta naše malá zemička pro nás tak obrovská...myslím, že najít vnitřní souznění s někým, kdo nám rozumí a dokáže pochopit všechny naše přešlapy či pocity a neodsoudí nás, je svým způsobem zázrak..... v dnešním hektickém světě. Myslím, že po čase bychom byli schopní z té anonymní ulity vylézt, podívat se vzájemně z očí do očí a přiznat si, že jsem to já a mám problém. Takto jsme stále jen virtuální přátelé a můžeme si nalhávat cokoliv. Ale nějak vnitřně cítím, že to neděláme, právě proto, že nemáme důvod. Alfarde, ozvi se, ať se děje cokoliv. Krásně se vyspěte a zase zítra. pa
Sisi

Ahoj všichni. Omlouvám se, ale jsem teď dost vytížený pracovně i soukromně. Sice jsem se včera pobavil Vaší seznamkou, ale nebyl čas se připojit. Dnes budu zase celý den na cestách, tak se opět neozvu.
Děkuji všem za virtuálně podávané pomocné ruce. Myslím, že už bude lépe. Bohužel jsem s abstinováním poslední začal a první skončil. Ale bylo to jen malé klopýtnutí, žádný pád zpátky. Takže jedu s Vámi dál, ale to moje číslo je zase malinké. Tak se držte a buďte silnější než já!
Alfard

Ahojky Sisi.
Koukám ty toho moc nenaspíš,koncem týdne musíš být vyždímaná jak houba.
Sisi taky jsem si několikrát říkala jak by bylo hezké,když bych měla nějaké ty naše náladičky vyběhnout ven,nebo zatelefonovat a sejít se se spřízněnou dušičkou a otevřeně poklábosit.Určitě by bylo hned lépe.Ale jak si psala,naše malá zemička je tak veliká a tak musíme být rádi alespoň za takovouto komunikaci.A stejně jako ty si myslím,že nemáme důvod si tu lhát.Myslím,že jsme všichni přišli na tyto stránky v naději,že tu najdem někoho kdo je na tom stejně jako my.Kdo poradí a alespoň tímto virtuálním způsobem pomůže.Ale co jsem nevěděla je,že tu potkám tak úžasné lidičky jako jste vy všichni.A za to jsem vděčná této technologii.
Bludička

Zdravím Alfardo.
Včera jsme se tu opravdu pobavili,Petr měl nějakou jarní náladičku a Sisi potřebovala sehnat pana dokonalého
Ale i my si zasloužíme trochu té legrace né?
Píšete,že jste klopýtnul.Myslím,že se to může stát nám všem,ale co je podstatné,že jste vstal a jdete dál.Takže se připravte a vykročte...a pravou!
Držím palečky.
Bludička

Proč tak smutně Bludičko?
Pokud to půjde tímto skvělým tempem jako doposud, možná už budeme všichni příští rok někde na pláži v Chorvatsku s rodinami a partnery popíjet vynikající míchané drinky s paraplíčkem a budem vzpomínat, jak jsme se tu v našich počátcích mořily stresem a depkami.
Petr

Stránka: 1...30313233343536...146
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter