Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...33343536373839...146
Dolů
Téma: Nesnáším to, ale nedokážu přestat
*
Re: Nesnáším to, ale nedokážu přestat Před 14 rok, 1 měsíc  
Sisi,
burčák je hodně zákeřný
Spousta lidí ho podceňuje, spousta taky odsuzuje.
Je výborný, sladký a jemný.
Dobře se pije a pak po něm taky dobře bolí hlava.
Jak si asi už zjistila, nikdy se nedotahuje, nedolívá až po víčko a nenechává na sluníčku.
Hezky to popisuje náš novější český film BOBULE.
(mj. opravdu točený ve vinařských vesničkách jižní moravy)
Vzpomněl jsem si na krásnou příhodu, když jsem ještě jako náctiletý vybíral s babičkou dýně a otec nám přinášel osvěžení ve formě burčákových džbánků.
Následujícího dne potřebovala babička "seštelovat" u otce řídítka na kole, protože jí cestou domů neustále ujíždělo doleva.
Petr

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Já jsem nikdy burčáku mnoho nevypila, tak s tím bolehlavem nemám zkušenost. Z toho burčáku doma mi nakonec zbyla z každé petky decka, všechno skončilo ve dřezu a otevřít to razantněji, tak mám v kuchyni burčákový gejzír. Ale pravda je, že se pije jako limonádka, a to je zrádné. Petře, říkal jsi, že je tatínek vinař? Mohu se zeptat, zda také vínu holduje více než je zdrávo? Jak to ti vinaři dělají, aby tomu nepropadli a nastalo se to místo lásky a záliby problémem?
Sisi

Sisi, otec víno miluje, ale sám doma si pohárek nenalije.
Tak to dělají i ostatní vinaři.
Pokud obchází a koštují své vzorky, tak samozřejmě musí oblíznout, aby zjistili, zda nemá víno vadu.Většinou se vinař sám nikdy neopije.
Pokud se však sejde více vinařů na jednom prostoru (ve sklepě)
málokdy se odchází do půlnoci domů.
Petr

Všechny Vás krásně zdravím.
Pěkně jsem se tu pobavila,byli jsme my to všichni,ale šikulové. Tohle si fakt nikdo nevymyslí,jen my spiťaři
Petře vrátila jsem se k mému předešlému písmenkování a zjistila jsem,že jsem tykla.Tak jestli neva,můžem v tom pokračovat ať v tom nemáme chaos. Totéž platí i pro Alfarda,jestli to nějak nevadí můžem si potykat - jinak mě těší,jsem alkoholička Bludička.
Petře já to taky nemyslela nějak špatně s těmi petkami,jako že by si pil nějaké patoky.Jen ta představa s tou petkou byla úžasná.My tu máme též vinotéku se stáčenými víny a jsou právě z moravy a jsou bezva.Měla jsem moc ráda pálavské polosuché.
A ještě k té petce,měli jsme tu takového dědečka jak z pohádky.Byl maličký,drobný,šedivý,ale čipera a samozřejmě alkoholik.Ale byl moc chytrý,pil též vínečko a hlavně pil ho venku na veřejnosti a hlavně když bylo teplo.A nekupoval petky,ale lepší vína v lahvích.No a aby si to vínečko vychutnal a nerozlil,nosil ho v umělém kbelíku(tam nemělo kam spadnout)a když byl zmožen,na kýblík se posadil a bumbal.Vždy jsem se bavila když jsem ho viděla.Ale letos ještě nevyrazil,tak nevím,nevím??
Bludička

Zdravím Bludičko, jen jestli on ten dědeček náhodou neměl v tom kyblíčku led. Já jen abychom ho nepodceňovali ! Žádné, aby si to nevylil, chladil
Sisi

Ahoj Bludičko, těší mě, já jsem Petr, též alkoholik.
Neomlouvej se za tu petku, je to v pořádku.
Pokud jsem střízlivý tak nejsem urážlivé povahy.
Jen mne trochu dojal Alfard s představami o mé idylce a pohodičce při pití vína.
Ne vše se zdá na první pohled hned jasným.
Petr

Petře,Alfard to asi vydedukoval(tu idilku)z toho jak si popysoval tvůj rituál přelévání vínečka z petky do pěkné skleničky a to vychutnávání.Ono se to tak na první pohled jeví,doma,před manželkou,hotová idilka.Ale,že za tím je potajmu pár vypitých piv...
Já měla též pohodičku při vínečku.V obýváku u telky sklenka vínka na nožce a mírné pocucávání.Ale v kuchyni na lince v modré,nebo hnědé neprůhledné skleničce limča opravdu nebyla .A těch důvodů proč do té kuchyně zajít,těch bylo.
Bludička

Sisi ty jsi mi v některém předešlém příspěvku napsala,že závidíš mojí sílu a statečnost
, nebo tak nějak.Věř,že není co závidět.I Bludička má své dny
Ale jsem též strašná citlivka a umím se moc krásně litovat...
A když na mě ty dny útočí,to bych se uměla pěkně stočit do klubíčka,poplakat si jak mi nikdo nerozumí,nikdo mě nemá rád a vůbec jim nevadí jak moc trpím.Ale vím,že kdybych to udělala,tak je se mnou ámen.Tak si vynadám a řeknu si dobře ti tak huso pitomá,takovou dobu si nasávala a teď by si chtěla,aby ti bylo okamžitě dobře!!!
Takže myslím,že jsme na tom tak nějak všichni stejně.
Bludička

Já vím Bludičko, kdybych se zlobil, poznali byste to třeba takhle:angry:
Víš, já už si to víno pak ani nevychutnával, spíš jen pil proto, abych měl v hlavě krásný kolotoč.
Většinou mi spadla klapka po třetím pohárku.Pak už jsem víno nedegustoval ale vyloženě chlastal.
Petr

Rozumím ti Petře asi jsem dělala to samé,hlavně mít v hlavě.
A možná právě proto já teď na víno chuť vůbec nemám.Ale nějaký dobrý míchaný drink bych..........si taky nedala?!
Bludička

Stránka: 1...33343536373839...146
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter