Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...34353637383940...146
Dolů
Téma: Nesnáším to, ale nedokážu přestat
*
Re: Nesnáším to, ale nedokážu přestat Před 14 rok, 1 měsíc  
Tempu Vaší konverzace bohužel v práci nemůžu stíhat. Ale aspoň to nejnutnější. Takže já jsem Alfard alkoholik a těší mě si se všemi tykat
S tou idylou jsem měl na mysli především Sisi - já bych asi dopadl ještě hůř. Svíčka, vínko, něco dobrého...Úplně mi tekly sliny. Ta komplikovanost mého chlastání mi teď situaci docela usnadňuje. Jinak, Petře, já jsem si chlast taky užíval, když jsem sám doma hlídal dceru. Dlužno ale dodat, že ona si to asi užívala taky, protože, jak jsem měl v palici, byl daleko víc hravý a měl tak nějak víc síly se jí věnovat. Tedy do určitého stupně.
Alfard

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

No jo musím říct, že jsem si tu idylku dělala, ale mohla jsem, protože jsem byla sama a nikdo neviděl, že bumbám o samotě. Já jsem si jakoby suplovala romantický večer, ale s tím, že jsem se v konzumaci nemusela omezovat a před nikým kontrolovat. Jinak si pamatuji podobné fígle s tou skleničkou na lince jako ty Bludičko, také jsem si vzpoměla, že jsem měla párkrát víno na dvou místech, když jsme zrovna popíjeli s bývalým přítelem. Nebo jsem měla v lednici načaté dvě sedmičky a pokaždé je při dolívání sama sobě střídala, aby nebylo vidět, že toho tolik ubývá. Můj bývalý se totiž také rád napil, ale každý jsme si pili své. Já vínko a on whiskey. A nebo jsem třeba jednu lahev dopila do půlky a pak dolila vodou, aby vypadalo, že je toho víc a pila to jako střik. No mazaný jsme jak lišky, jen co je pravda.
Sisi

Zdravím Petře,Sisi a Alfardo.
Teď se vás všech na něco zeptám.
Uvědomovali jste si to chování před tím(ty naše schovávačky)než jste přišli na to,že se děje něco nekalého?Já teda ne,dokonce si teď uvědomuji jak jsem na sebe byla pyšná jak jsem fikaná.No a teď s odstupem času nechápu jak jsem mohla býti tak blbá...
Bludička

Já musím říct, že jsem si to uvědomovala. Tím tedy rozhodně nechci říct, jak jsem uvědomělá Ale vím, že to, že mám problém, jsem si přiznala již poprvé, když jsem udělala tuhle habaďůru. Strašně jsem se bála, že na to můj partner přijde, třeba čuchne k té skleničce na lince a hle víno. No asi bychom Bludičko stejně řekli, že jsme tím podlévaly maso nebo nějakou jinou chytrou báchorku To by byla potupa nejhoršího stupně....ale i tak mě to neodradilo. Ale na druhou stranu musím uznat, že vzhledem k tomu, že již delší dobu žiji sama, tak jsem těch fíglů a skrývaček nemusela dělat zdaleka tolik, jako vy. Stalo se to jenom párkrát.... také když jsem měla nějakou zodpovědnost, jako mimořádné hlídání člena rodiny, tak jsem nepila. Měla jsem panický strach z toho, že se něco stane a já nebudu moct řídit a budu pod vlvem. Takže v ty dny, kdy jsem měla na svých bedrech povinnost pečovatelky , tak jsem si nic nedala. Celou dobu jsem měla strašný strach, že se to provalí. Ale jak říkám, u mě to byly vyjímečné dny, u vás to je na každodenním pořádku, tzn. být vdaná a s děckem, asi bych dělala ty samé schovávačky, kdo ví ...
Sisi

Jasně Sisi to chápu,že si to nemusela doma tak maskovat když si tam byla sama.A to dolévání,přelévání též mám za sebou,hrůza
Jo a jen tak mimochodem děti mám 2,oba jsou kluci.A tomu staršímu je 20...
Bludička

Dobré ráno,
já musím říct, že jsem si od začátku říkal, že to není úplně normální, že si sám alkohol kupuju. Spíš jsem to tak nějak potlačoval a sám pro sebe zlehčoval. To schovávání už byl jen důsledek panického strachu, aby se na to nepřišlo. Ale myslím, že jsem to měl vychytané celkem dobře
Alfard

Bludičko, já to o sobě věděl více než dostatečně.
Strašně moc jsem s tím chtěl něco dělat, protože jsem se sám sobě hnusil.O to víc pak před dětmi a manželkou.
Nešlo to.Bylo to jako když běžíš maraton, doběhneš a máš strašnou chuť se osvěžit douškem vody.
Jakmile jsem si nalil pohárek, věděl jsem,že už je zle.
Vnitřně jsem se uklidňoval, že když si dám ještě jeden, nic se nestane a zbytek dopiju třeba další den s manželkou.
Ale chyba.Dám si třetí pohárek a klapka jde dolů.
Petr

Ahoj všichni, Petře moc se mi líbí, jak to nazýváš pohárek, zní to roztomile. Představuji mini umělohmotný pohárek se zmrzlinou jinak jak jsem Vám říkala o mém bývalém příteli, se kterým jsme občas popíjeli, tak jsem se mu asi před 5 dny svěřila úplně se vším. Ač je to dnes již bývalý partner, tak mě zná skrz na skrz, byli jsme spolu 9 let a myslím, že je zároveň i můj nejlepší přítel. Nikdy mě za nic neodsoudil a myslím, že je to takové mé druhé já. Kromě vás mám tedy dalšího důvěrníka a dokonce neanonymního a nevirtuálního. V podstatě mi řekl, že mě má rád včetně mých nedokonalostí a že se tímto absolutně nic nemění, že to naprosto chápe a vlastně to od té doby se mnou každý den telefonicky konzultuje. Také jsem mu řekla něco o našem fóru a o vás. Měl jenom starost, jestli je to opravdu anonymní U něho se to popíjení nikdy nerozjelo, už asi 25 let má středy a soboty, kdy si jde s přáteli posedět a na večeři (provozovali jsme to tak spolu po celou dobu vztahu ...), ale pokud se napije vyjímečně doma sám, tak to skončí tak u dvou. Tak a teď se určitě budete všichni ptát, proč je bývalý, když máme stále tak hezký vztah. protože jsme každý v jiné zemi.
Sisi

Ahojky všichni.
Jak tak koukám,tak jsem tu byla jediná neuvědomělá.Já si to začala uvědomovat až když jsem pila skoro každý den a zjistila jsem,že se na to pití těším . Pak to bylo blik...a ouha,copak to děláš??

A včera jsem se dozvěděla,že se brzy dostanu do prekérních situací.Rodinné oslavy svátků a narozenin,a také zapíjení nového domu.Tak vůbec nevím jak se z toho vymluvit.Ty svátky a narozky dejme tomu to se dá,ale ten dům???No nevím,nic mě nenapadá.Poraďte,ale na léky už jsem se vymlouvala párkrát,tak to nemůžu.
Bludička

Sisi je dobře,že si se svěřila někomu komu věříš.Určitě se ti trochu i ulevilo když si to řekla nahlas,nebo se mýlím?
Jen je škoda,že je tak daleko. A navštěvujete se,nebo je ta vaše komunikace jen přes telefon?
Bludička

Stránka: 1...34353637383940...146
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter