Re: Nesnáším to, ale nedokážu přestat Před 14 rok
|
|
Lutzko, vítej do partičky. Také se v tom nějak poznávám a děkuji, žes nám napsala. Ale dnes jsem totálně indisponovaná já a nechám vše našemu osazenstvu, aby jste si popovídali beze mně, já to pak dočtu. Jen jsem sem teď v podstatě zaskočila oznámit, že tu zřejmě pár dní budu jen sporadicky, neboť mám 40 horečku, sotva se držím na nohou, tak jen abyste neměli strach. Ležím v posteli a trpím jako zvíře. Tak vidíš Bludi, my si tady vymýšlíme nemoci jako kamufláž a nakonec přišla opravdu. Jdu si lehnout, takhle zle už mi dlouho nebylo, to nejsem žádný cimprlich - zánět močových cest ....chjo  snad léky brzo zaberou.
|
|
Sisi
|
|
|
|
|
Sisi, to jsou ty vycházky, spoře oděná, s Američanama po památkách
Tak ať je brzo lépe.
Lutzko, vůbec neděkujte.
Od toho jsme tady.Co víte, zítra budu potřebovat třeba poradit zase já.
Jste sebevědomá, takže víte co chcete a umíte si jít za tím.
Váš otec pití taky zvládl, takže se nebojte.
V naší skupině to zvládnem všichni.  Bludička už to táhne na 50-ku.
No a já....víte že jsem zapomněl počítat
Měl bych být někde na 23 dnech, ale opravdu jste mě teď zaskočila.Budu se muset podívat o pár stran v tomto foru zpět.
Během těchto 3 týdnů jsem měl opravdu 2 špatné a nepříjemné krizovky.
Ta druhá mě dost zaskočila.Tohle forum mě opět postavilo zpět na nohy.Nejhorší bylo sice zažehnáno, ale ten dobrý pocit se mi vrátil pak až zase tady mezi svými.
Lutzi, takže se nestyďte a povídejte.
Jistě jste už měla možnost zjistit, že my tady si můžeme a umíme říct cokoliv.
|
|
Petr
|
|
|
|
|
Zdravím Vás Lutzko.
Musím jen souhlasit s tím co napsal Petr.Možná na tom s alkoholem nejste až tak zle,ale podceňovat by se to nemělo.Jestli cítíte,že něco není v pořádku,tak se opravdu něco začíná dít.A ta záklopka jak jste psala,že ji nemáte,tak to by mohl být opravdu začátek alkoholismu.Také jste psala,že se napijete po vypjaté situaci(hádka,únava..),takto jsem začala i já,přišel stres a já šup dát si sklenku.A než jsem se nadála...  Ještě jste psala,že bez alkoholu vydržíte i půl roku.A to vydržíte a ani si na alkohol nevzpomenete,a nebo se jen držíte aby jste nepila?
Někde v časopise jsem teď četla,že když chcete zjistit jestli jste alkoholik,tak máte přestat na 3 měsíce pít.A jestli za ty 3 měsíce nepocítíte touhu (a žádné jiné příznaky nervozita,třes..)se napít,tak pravděpodobně alkoholik nejste.
Jinak Vám držím palečky a vítám Vás.
|
|
Bludička
|
|
|
|
|
Ahojky Sisi.
No to mě mrzí,že si nám z jara takhle zvadla  .
To jsem měla být já,já potřebuji výmluvy.Neměla si poslouchat Petra s těmi tričky...  ,jaro je zrádné.
Tak ti přeji alespoň brzké uzdravení a nějakého fešného ošetřovatele.Pa
|
|
Bludička
|
|
|
|
|
Ahojky Petře.
Ty ostudo  ,ty ani nevíš jakou dobu se držíš?Tak já ti pomohu.Jestli platí ten den co jsme si prvně napsali,tak já měla za sebou 22 den a ty 3.Což znamená,že já dnes slavím další kulatinky "5O" HURÁÁÁ...,a ty 31 den.No nejsme my šikulové?Ještě aby nám to takto pěkně vydrželo 
|
|
Bludička
|
|
|
|
|
Lutzko, i já se přidám. Je zajímavé tady v diskuzích číst, jak má každý s alkoholem vlastně jiný problém a přitom jsou všechny stejné. Někdo pije denně od rána do večera a někdo jen jednou za týden nebo za měsíc. Ale všichni máme společný problém se toho vzdát úplně. Máte dobře nakročeno, že už jste někdy v minulosti vydržela. A dlouho. Já sám taky na sobě pozoruju, že i když jsem schopen pít kontrolovaně, není to dobré. Člověka to naleptává a někde v hloubi se to sbírá na průšvih. Takže být Vámi přidám se k nám a nechám toho úplně.
Říká ten, který tady jako první odpadl  Já vím. Ale držím palce, určitě to půjde.
|
|
Alfard
|
|
|
|
|
Ja na vas takhle vzdycky neco pri ceste na toaletu houknu  takze budete mit uplny prehled o mych presunech na onu mistnost.  Az mi bude lepe, tak si treba vezmu do postele laptop. Jenom bych chtela dodat, ze u me to zacinalo uplne stejne jako u Lutzky. Take jsem kolikrat venku nemela zaklopku, dorazila jsem domu buh vi jak, ale jinak jsem nepila. No a najednou se to přehoulo a začala jsem popíjet doma sama. Takže Lutzi, problém máš a jsem si jista, ze pokud to nestopnes ted, tak se ti to rozjede tak, ze si zacnes piti kupovat sama. Ted mas doma pritele, ale kdyby jsi zila jako ja sama, tak k tomu urcite nemas daleko. Jinak mame hodne spolecneho, napr. s tim, ze jsi citliva, ale pusobis sebevedome atd. Ale to priste, ted jsem slaba jako moucha a nemuzu tu dlouho sedet.
Petře, ja zadna sexy trikotky nenosím hihi ...ala zada uz me pobolivala docela dlouho, jen jsem to porad odkladala, a hle ...nechala jsem to zajit tak daleko, ze jsem vcera lezla skoro po ctyrech. takze dalsi z prikladu, kdy jsem neco nechala zajit daleko .... clovek se snad nikdy neponauci. 
|
|
Sisi
|
|
|
|
|
Bludičko, ještě že tě mám.
Ubral bych si týden
Takže teď jsem v půlce mého doposud nejdelšího abstinování.
No vidíš, jak to s váma rychle utíka.
Ještě tedy překonat tu druhou půlku a pak vzhůru do nekonečné blaženosti bez chlastu.
A to mi věřte, pokud překonám těch 61 dnů už mě nedonutí nikdo a nic, abych zase spadnul zpět.
Ne, že by se to teď někomu mohlo podařit, ale po zkušenostech s mým nešťasným víkendem neříkám raději hop, dokud.....však víte.
Takže Lutzko, vítejte mezi náma a budete-li mít slinu na alkohol, opovažte se nám to neříct!!!
My už ji za vás polkneme. 
|
|
Petr
|
|
|
|
|
Petře musím se tě na něco zeptat.Ty už si jednou vydržel vlastně dva měsíce bez.Já měla teď takovou divnou sobotu a nevím jestli je to normální,tak jestli se ti něco takového třeba také nepřihodilo.Byli jsme na zahradě,pracovali,pohodička...Pak jsem dorazila domů a takový divný prázdný pocit.Jako,že bych si něco dala až mě to vyděsilo a udělalo se mi tak slabo.Ale pak když jsem přemýšlela jestli to byla chuť se napít,tak jsem zjistila,že bych ani nevěděla co bych pila,protože na žádný alkohol vůbec nemám chuť.Spíš naopak.Tak nevím co to bylo za přepadovku,ale bylo mi i tak docela smutno a měla jsem chuť se někam zavřít a být sama.
Zažil si něco takového?Nebo už blázním? 
|
|
Bludička
|
|
|
|
|
Bludičko,ten pocit znám.
Takže neboj, nejsi blázen.
Nebo jsme blázni oba
Je to prostě jen takové prázdno, takové ničím ohraničené nic.
Když mě to přepadne, sednu do křesla a hledím upřeně na jedno místo.
Až se pomalu dostávám k sobě, jdu se pořádně najíst něčeho fakt dobrého a prázdno je pryč.
Už má (možná i tvá) babička říkávala, že s plným žaludkem se lépe myslí a něco na tom bude.
Až tě to příště zase přepadne, dej si něco dobrého na zub, uvidíš, pomůže to.
P.S. - nejsem žádný jedlík (mám 80 kg), ale fakt dobré jídlo mně dokáže udělat moc velkou radost.
MOžná se ti naskládala únava, vyčerpání, potřebovala si být sama........a taky si dát něco dobrého na zub 
|
|
Petr
|
|
|
|