Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...37383940414243...146
Dolů
Téma: Nesnáším to, ale nedokážu přestat
*
Re: Nesnáším to, ale nedokážu přestat Před 14 rok  
Bludičko, i já jsem to za krátkou dobu své abstinence poznal. Bylo to zvláštní - při představě alkoholu mi bylo blbě, ale tak nějak jsem si uměl představit, že se překonám a dám si ho a bude "líp".
Myslím, že Petrova rada stran jídla je velmi dobrá. Ale já to mám komplikováno svou snahou stáhnout tělesnou váhu, takže si odpírám i tuto radost. Možná proto jsem z Vás zatím nejslabší
Alfard
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Sisi, myslím na Tebe a držím palce. Pokud jsi měla bolesti v zádech, je to známka, že zánět je opravdu až v ledvinách a to není sranda. Důležité je jíst antibiotika a hodně ledviny proplachovat nealko nápoji. Vím o co jde (bez osobní zkušenosti), takže to nepodceňuj!
Alfard
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Ahoj všem, antibiotika jsem dostala, ale teď mi zase vystoupala teplota přes 39, tak se jen modlím, aby to brzo zabralo. Ta fyzicka bolest se vydržet dá, ale ta horečka je něco šíleného. Celý den ležím, jen tak s chvilkovými úpadky do "komatu" a pocitem, že mi praskne hlava a rozloupne se na dvě půlky. Tak snad nejak prežiju noc a zítra bude lépe. Mějte se krásně a hezký večer.
Sisi

Sisi, děkuju moc za přivítání. Je mi líto, že musíš ležet a navíc mít tak vysoké horečky. Jseš frajerka, že vůbec dokážeš sednout ke compu a napsat jsem do fora -je vidět, jak moc se tu navzájem držíte a pomáháte si! Přeji brzké uzdravení a doufám, že tu brzo "pokecáme".
Lutzka
Lutzka

ne, Petře, děkuji a děkuji. Je milé, jak jste mi všichni napsali. Jste tu zajetá parta a je fajn být přijatá k pokecu o našem společném problému. Lutz
Lutzka

Zdravím Bludičko,

děkuju moc! Půlroční abstinence mi nedělala problém, cítila jsem se normálně, pak jsem měla potřebu vyzkoušet, co to se mnou udělá, když si dám sklenku. A nic se nestalo, byla to úleva, strašně jsem se tenkrát bála, jak k tomu čichnu, že budu nakonec potřebovat do sebe nalejt dva litry vína a bude se válet někde po zemi. Je fakt, že jsem k tomu došla přesně na základě informace o které tu píšete, 3 měsíce, žádne projevy, tak alkoholik nejste. No, ale stejně jsem se bála. Nemyslím, že je to tak jednoduché a lidská duše je velké tajemství. Jak už jsem psala, tak jsem si kontrolovala pití další půlrok a bylo vše zalité slunce, až dosud . Napíšu ještě později večer, synek nutně potřebuje něco přečíst, tak se mu musím věnovat.

Děkuju za podporu - večer napíšu pro vás všechny další zpověď.

Lutzka
Lutzka

Alfarde, přesně tak, máme různé příběhy, ale všichni stejný problém. Hlavně ale máme sílu s tím něco dělat!!!! Každý pokus je dobrý - už jen díky tomu, že se tělo pročistí, člověk přemýšlí, nad tím, proč má alkohol, který se tváří jako přítel, ale je to pěkně zákeřný nepřítel! Chtít abstinovat je důležitý krok, uznání problému - to tu všichni máme a je to první krok k úspěchu. Jak už jsem psala v jiné odpovědi, napíšu dalších pár řádek večer, vám všem společně - mám toho moc na srdci a teď se musím věnovat domovu .

Tak zatím a děkuju moc!!!!!!

Lutzka
Lutzka

Ahojky Petře a Alfardo,
ani nevíte jakou jste mi udělali radost.Né,že bych byla ráda,že prožíváte stejná muka jako já,ale je hezké vědět že necvokatím .
Díky,díky,ani nevíte jak se mi ulevilo.
Zdravím a krásný večer.
Bludička

Sisi,pěkně zobej tabletky,buď v teple a dodržuj pitný režim ať si zase FIT .
Přeji pěknou,klidnou noc.
Bludička

Tak zase všechny zdravím. Mám chviku abych se vypsala a pak rychle do postele. Minulou noc jsem toho moc nenaspala. Četla jsem si vaše povídání, pak jsem prvně přispěla do fóra a nakonec koukala do stropu a přemýšlela. Dneska jsem si byla koupit Allegru, někdo z vás tu psal, že jí taky používá - pomáhá to? Doufám, že jo - stála tři stovky, ale je to na měsíc - víno vyšlo na o dost víc . Piju bylinky, hodně vody a stejně jsem jak praštěná. Ten pátek se mnou strašně zamával. Taky jsem si dneska udělala test na závislost na alkoholu, naštěstí to nedopadlo tak strašně. Test dopadl lépe, než před rokem a býval by dopadl ještě líp, kdyby nebylo toho pátku. Ach jo. Momentálně hledám sílu si promluvit s přítelem, který se v sobotu odstěhoval ke kamarádovi. A vůbec nevím, jak to zvládnu. V posední době nám to moc nefungovalo, byla jsem z naše vztahu hodně smutná. On sám s alkoholem problém nemá, naopak ho nesnáší a bere ho pouze jako společenskou záležitost a nebo prostě pro chuť. Kvalitka. Bohužel ale hodně pokuřuje marihuanu, každý den a prostě dost. Když jsem mu něco řekla, tak mi vždy předhodil mojí alkoholovou ošklivou minulost, když jsem se alespoň jednou do dvou měsíců někde pořádně nakalila. A taky mi vždycky řekl, že to stejně nedám a zase to přijde. A měl pravdu. Udělala jsem to a pátrám, zda si hledám aliby v té jeho scéně po čtvrteční noci, kdy jsem prostě přišla slušně domu, ale stejně tu řval a dělal šílený scény - myslím, že to byla hlavně žárlivost, ale cítila jsem se strašně poníženě. V pátek jsem to dala tak, jak jsem to uměla dřív - a v tý šílený kocovině jsem si pak v duchu říkala: "tak a máš to, teď máš ten důvod - když si ho tak chtěl". Ublížila jsem ale hlavně sobě, je mi z toho blbě. klesla jsem před sebou a jeho jen utvrdila v tom, že měl pravdu. A co mu tak teď asi mám říkat. že už to neudělám? nebude mi věřit. Jsem husa. On je báječný muž, zodpovědný, má nás rád, ale možná jsem čekala větší podporu, ne utvrzování v tom, že to zas pokazím. No a navíc trpím já zase tím, jak ho ta zelená droga dělá neakčním, stagnuje na místě a nejsem mu to schopná nijak vysvětlit. Hmm, tak taková domácnost alkoholičky s feťákem - to zní skvěle, co? jsem zvědavá na vaš názory a předem děkuji.
Petře! Jste skvělej! 3 týdny jsou ohromný úspěch. Brzo to budete počítat na měsíce - to pak strašně nakopne a dodá sebevědomí.
Bludička už na měsíce počítá, tak určitě ví o čem mluvím
Sisi - zánět močáku je strašná věc - znám to a naposled jsem doma mlátila hlavou o zeď, nakonec to byl i písek. Brusinky jsou na to skvělá věc, urologické čaje taky a hlavně hlídat přísun tekutin. Asi budete moc a moc spát, tak si nařizujte budíka, ať tekutiny doplňujete. To jsou rady, které jsem dostávala já, tak předávám. Ant. zaberou rychle.
Alfredo, my se budeme podporovat na začátku naší abst. cesty Připisuji třetí den.
Tak zatím a těším se na vás všechny. Lutzka
Lutzka

Stránka: 1...37383940414243...146
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter