Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...40414243444546...146
Dolů
Téma: Nesnáším to, ale nedokážu přestat
*
Re: Nesnáším to, ale nedokážu přestat Před 14 rok  
Alfardo, souhlasím, že bychom měli být střízliví v odsuzování. Jen jsme si ten obrázek poskládali z několika málo informací, nicméně Lutzko - trvám na tom, že pokud bude tvůj přítel ve stavu, ve kterém je a nezmění to, tak bude jen přítěží a koulí u nohy. Pokud byl předtím jiný, než začal tak moc kouřit, tak bych mu to otevřeně řekla, aby si uvědomil, že on tu změnu sice nepozoruje, ale jeho okolí ano a že se z něho stal jiný člověk. A začít spolu abstinovat. Jen se divím, že při svém užívání omamných látek tak moc odsuzuje tebe.
Sisi

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Zuzi, copak čajíčky, já jsem to ještě vylepšila detoxikační kůrou ze sušených švestek a bylin a celý další týden jsem si mohla udělat z oné místnůstky i kancelář, neboť jsem ani nestíhala odbíhat k počítači. Takže vřele doporučuji těm, kteří mají touhu se do mrtě vyprázdnit Ja fakt vtipný, že jak blbneme s pitím, tak pak stejně blbneme s tou očistou
Sisi

Lutzi, pokud budete váš vztah dnes řešit, tak tam hlavně nenastupuj s pocitem viny ! Držím palce a pak nám poreferuj!
Sisi

Lutzko, to je právě to co já nechápu jak teď napsala Sisi, že on tě odsuzuje a přitom je na tom stejně. Navíc si myslím, že pokud ty si přesvědčena o tom že máš problém a dostaneš se zněj tak dle mýho názoru vedle něj stejně nevydržíš pokud on bude žít tak jak doteď,navíc pokud ty máš opravdu problém sama ze sebou,nevěřím tomu,že budeš schopna mu pomáhat dokud se z toho sama nedostaneš, ale nevím jak na tom si.
zuzana

To máš Sisi naprostou pravdu s tím blbnutím, ale nejsme sami, na sezeních bylo spousta lidí co to dělali stejně,možná je to tím, že člověk myslí,že se tím hned změní.
zuzana

Zuzko a jak moc jsi bumbala? Máš děti?
Sisi

Holky! Alfardo! Díky, že tu jste se mnou! Já fakt dneska strašně bulela a sebrala se trochu až kolem třetí odpoledne... Přítel vidí jen to, že já to občas přehnala přes důstojnou míru. A protože jemu se nedějou dlouhé tahy a okno měl v životě asi dvakrát, tak myslí, že je to ok. Je ale jinak báječnej, fakt. Chci mu navrhnout společnou abstinenci, u něj ať abstinuje co se travky týče, na pivko ať si s kámošem klidně zajde. jemu alkohol zatím neubližuje. U přítele je problém ten, že viděl jak se uchlastal jeho táta, tudíž asi někde hluboko se bojí, že se mu to stane znovu, že mu někdo blízký se upije před očima. Ale je fakt, že mu moji přátelé říkali, že to fakt přehání. Hnusné reakce měl i na našeho společného kamaráda, který si rád dá vinko a párkrát s nim mluvil tak, že to bylo fakt nechutný. Jenže na další stranu, moje kamarádka měla už vážný rozhovor s mojim přítelem o tom, že to s tím hulením přehání... Tak si vyberte. Já tady můžu jenom napsat, že jsem opravdu přišla několikrát ve stavu, že bych se sama ze sebe pozvracela, kdybych se viděla. Svůj problém jsem si ale přiznala. A protože jsem to po roce udělala znovu, tak jdu opět do boje. Jen si přeju, aby to udělal i on. Dnešní rozhovor bude těžký, protože se bojím, že se mi bude do očí smát, že mu tu jeho závislost předhazuju jen proto, abych trochu zneutralizovala svojí vinu a svůj problém. A to já opravdu dělat nechci, páč, si to všechno uvědomuju. (((. děkuju vám všem za podporu, jste úžasný!!!! A všem tady přeju aby vyhrali boj. Četla jsem tu příběhy u kterých jsem fakt plakala. Je to hrozný co chlast dokáže.
Lutzka

Lutzko, ještě k tvému dotazu, jestli přítel ví o mém problému...neví a neví to vůbec nikdo - jenom vy tady na foru. Jsem na tom jako Alfard.
Sisi

Aniž bych něco měnil na tom, co jsem napsal (ať se nevynáší předčasné soudy), souhlasím s úplně holkama. Spousta alkoholiků a bezpochyby i trávařů byla skvělými lidmi. Jenže ty chemikálie pomalu likvidujou mozek a pak už jimi nejsou. A může člověk tisíckrát vzpomínat, jaký to byl dobrák.
Měl jsem strýce. Byl to opravdu dobrý člověk, který pro rodinu udělal první, poslední. Jenže pak začal chlastat a rodina ho po čase (dlouhém) odepsala a umřel s puncem trosky alkhokolika. A byl mu prd platný celý jeho skvělý život předtím...
Tím chci říct, Lutzko, nedej se. Nebojuješ za něj, ale za sebe. Jak psaly holky - řekni mu jak se změnil a že to není jen Tvůj názor. A vyhrožuj!
Alfard
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Lutzko - ještě jednou držím palce. Jen by mě zajímalo, zda máš připravený scénář v případě, že přítel abstinenci odmítne a trávy se nebude chtít vzdát. Jsi připavená na nějaký razantnější krok? Podle toho, jak píšeš, se mi zdá, že zrovna teď nejsi v nejsilnější formě, naopak mám pocit, že by ses potřebovala k někomu přitulit jako štěně a potřebuješ pohlazení. Tyhle momenty jsou k řešení závažných situací velmi zrádné..bacha na to. Člověk je naměkko, stále cítí pocit viny ...přítel tě obejme a nic nevyřešíte. Pozor na to.
Sisi

Stránka: 1...40414243444546...146
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter