Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...42434445464748...146
Dolů
Téma: Nesnáším to, ale nedokážu přestat
*
Re: Nesnáším to, ale nedokážu přestat Před 14 rok  
Zuzko děkuji, žes nám napsala svůj příběh, moc ti fandím a obdivuju tě. Jsi silná baba a máš výborně našlápnuto. Krásně jsi s tím skoncovala a je fajn, že máš doma oporu jak manžela, tak přátel. Držím moc palce v další abstinenci.
Sisi

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Ahoj všem, není mi dneska dobře, v noci jsem nic moc nenaspala, měla jsem dost velký bolesti a propotila jsem dvoje pyžamo, takže jsem usnula totálním vyčerpáním až někdy v 5 ráno. Dobrá zpráva je, že horečka se dala na ústup. Ovšem vypadám jako zombie, barvu v mém obličeji bych přirovnala k hodně světlé pistáciové při ranní hygieně jsem se té příšery málem lekla. Takže jdu odpočívat a průběhně sem juknu.
Sisi

Lutzko, ještě mě napadlo, jestli to nakonec není dobře, že jste se včera nesetkali. Jestli oba dva nepořebujete trošku víc času...někdy je dobré věci pořádně promyslet o samotě a neuspěchat.
Sisi

Ahojky Sisi,tak co ty marode už je ti lépe?A co teplota,nestoupá už?
Sisi,ten zánět močových cest můžeš mít z alkoholu.Když si pila,tak se to neprojevovalo,ale jak si přestala tělo přestalo být omámené a začalo se uzdravovat.Já to měla též a vím jak ti asi je.Chce to opravdu teplo,pitný režim a antibiotika.Tak přeji brzké uzdravení .
Bludička

Zdravím Lutzi.
Stále si pročítám ty Vaše příspěvky a hlavně ten jak píšete,že přítel se ještě nechce vidět.Po pravdě nevím co si o tom myslet.Je to takové zvláštní,Vy tu o něm píšete samé hezké věci:má nás rád,stojí o nás,je spolehlivý....
Teď se Vás na něco zeptám,odpověď záleží jen na Vás.
To jste ten čtvrtek,nebo pátek provedla něco hodně,hodně ošklivého???
Bludička

Ahoj Bludičko , horečka už nestoupá, ba naopak klesá, takže se to ubírá dobrým směrem. Akorát v noci mi nebylo dobře a bolelo mě břicho, usnula jsem až někdy před šestou ráno a to jen asi na 2,5 hodiny, takže ač celý den ležím, jsem jak praštěná pavlačí. A samozřejmě strašně unavená. Ale usnout se mi už v průběhu dne nepodařilo. Zřejmě jsem přespalá Jinak mě trochu také napadlo co píšeš, že jak se člověk začně od těch jedů očisťovat, tak najednou začnou vyplouvat napovch různé neduhy, které to omámené tělo předtím ignorovalo a byly udupávány a opíjeny. Něco na tom asi bude, protože já si myslím, že jsem ten zánět v sobě měla už mnohem delší dobu. Občas mě tak různě pobolívalo v zádech či břiše, a to už snad i pár měsíců. Ale byla to jen taková slabší bolest a většinou právě ve dnech, kdy jsem nepila (teď v posledních pár měsících jsem se snažila, abych šla bez vínka spát tak +- 3 dny v týdnu - někdy se zadařilo více, jindy méně.) Tak jdu zase kurýrovat a zase při dalším vystrčení nosu z postele juknu i sem...
Sisi

Přesně tak Sisi,i já to tak měla.A to jsme na tom ještě dobře,protože jsem četla,že když se to zanedbá tak to jde na ledviny.A to je au,au o hodně horší.
Tak se drž!!!!
Bludička

Zdravím Bludičko,

dneska jsem se sem ještě nedostla, celý den v poklusu .
Co jsem strašného provedla? Přišla jsem nalitá jako čuně (( a nic si nepamatuju. Hrozně se za to stydím - nikdy jsem to už nechtěla zažít, myslela jsem,že to zvládnu. Po tý naší hádce se mi ale nechtělo domu, tak jsem šla z baru do baru, bavila se s lidma a furt byla ok, až jsem si pak dala osudný drink.. Já se za celou noc nepodívala na hodinky, bylo mi všechno jedno. Nalejt jsem se, ale nechtěla. Do první hospody jsem dorazila až někdy po deváté večer a první pivko cucala hodinu. Na ostatní to bylo v poměru oni tři drinky a já jeden. Nejsem už zvyklá pít, za celej den jsem měla kousek malý pizzy a ještě byla ve fitness. Souhra blbejch náhod? Ne, já jsem to prostě nezvládla a podlehla chlastu a to je to, co ho tak štve. A nejen jeho...

Lutz
Lutzka

Sisi, je mi Tě strašně líto, já to znám a moc dobře. naposled jsem mlátila bolestí hlavou o zeď, na záchod lezla po čtyřech (obrazně) a sestra,když jsem jí volala ve 4 ráno jestli mi přiveze něco z lékárny, ta vůbec nevědela co říkam. Jenom jsem sípala. Drž se, je dobře, žes hned nasadila atb, tak se to do ledvin nedostane, ale musíš, pít, pít, pít -jinak se ty bakterie množej a trvá ta nemoc déle.
Jinak je to asi dobře, že jsem se včera nevideli - já byla ještě dost rozsekaná, dneska mi je líp. A taky jsem potřebovala být sama. Jediný s kým jsem byla poslední dny v kontaktu jste vy - na tomto fóru. Všem Vám ještě jednou moc děkuju.

Jinak dneska jdu do páteho dne Je to komické, ale mám z toho dobrý pocit. Mám dobrý pocit, že jsem nešla přepít tu strašnou kocovinu, ani depku. že jsem si nedala ani malé vyprošťovací pivo pěkně večer u telky, aby to všechno tak nebolelo. A dokonce, nevykouřila ani moc cigaret -

DĚKUJU!!!!!!

LUTZKA
Lutzka

Lutzi chápu,že opilá ženská nepůsobí zrovna úžasně,též jsem se někdy opila více než ukládá etika.I přesto,že jsem nic nevyváděla jsem se druhý den cítila jak idiotka .
Ale,že chlap odejde a neprobere to??!A kdy se s Váma chce sejít?
Ale nechme to být,až si to spolu proberete budete vědět víc.
Tak Vám přeji ať se zadaří.
Jo a pátý den je fajn,a každý další též .
Bludička

Stránka: 1...42434445464748...146
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter