Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...44454647484950...146
Dolů
Téma: Nesnáším to, ale nedokážu přestat
*
Re: Nesnáším to, ale nedokážu přestat Před 14 rok  
Ahoj holky, jsem tu jen na skok, ale mám dobré zprávy ohledně mého zdr. stavu. Bolesti jsou už mnohem slabější a horečka pryč. Jsem sice pořád strašně unavená, ale už mě baví si i číst a koukat na filmy, tak to se to marodí takovéhle volno bez pocitu viny jsem neměla ani nepamatuju. Jo vlastně pamatuju - přsně před rokem, když vybuchl vulkán na Islandu, žádné aerolinky nelítaly a já dáááleko za mořem. o týden se mi protáhla nedobrovolně dovolená, no dovedete si představit, jak jsem z toho byla nešťastná a.... tak si to marodění budu teď užívat
Sisi

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Lutzko, rozesmála jsi mě tím, jak jsem hezká, samotnou mě to až štve, ale s tím nic nenadělám!!!Kočko, 60letá babka, po x pádech na hubu-měla jsem aneurizma mozku, pořád jsem padala, střízlivá, přímo na ústa, taky po obrně trochu kulhám....dávno to neřeším.Život byl těžký, nelituji, mám dvě dcery, 4 vnuky, čekáme holčičku, to mě těší, žiju přítomností, z minulostí bych se zbláznila, dávno ji neřeším, byla a nic na ní nezměním.Tak i s chlastem, nelituji, že jsem pila, díky vstávání z mrtvých jsem se naučila hodně dobrých věcí, poznala bezva lidi, i Vás!Mám už své vypito, splněno, pár let střízlivá a šťastná, i když nemocná, život mě baví, pořád se směju,a je fakt hezky na světě.Kéž byste taky všichni poznali to, co vidím, vnímám nyní já.
Liba

Zdravím Vás děvčata.
Tak koukám,že statečně bojujeme.A ty Sisi navíc bojuješ s bacily.Ale jak jsem zjistila z tvého příspěvku,tak jim to nandáváš.Jen tak dál .
A co ty Lutzi,v pohodě,žádné depky?A co přítel,ozval se?A synek je zdráv?
Jo a ty chlapi.No buď už mají plné zuby těch našich babských řečí... ,a nebo pracují jak mourovatí a chystají se se svými drahými polovičkami na romantický víkend .
Tak jak je to chlapci,s pravdou ven.
Bludička

Kamile,tak jste si s alkoholem užil též své.A bylo to pěkně ostré.
Ale obdivuji Vás,už jsem to psala jednou Petrovi.Je jen málo mužů co si problém přiznají,a když už přiznají je pod jejich úroveň s tím něco dělat.Určitě budete úžasný člověk a já Vám držím palečky.
Bludička

Bludičko, romantický víkend to nebude.
S manželkou nás čeká totální "rekonstrukce a oživení" hrobu.
Brzy se k vám zase připojím.
Utekla mi spousta příspěvků, takže mi zabere asi dost času se zpátky začlenit.
Zatím se držte.
Běda vám, jestli vás tu v neděli nenajdu v plné sestavě
Petr

Petře,pěkně si z té mé otázky vycouval ,uvidíme co s tím provede Alfard.
A i taková rekonstrukce může být romantická .
Tak ať se Vám vše vydaří a užijete pěkný víkend.
A já se určitě držet budu,tak né aby si přetrhnul tu naší abstinující nitku!!!
Bludička

Moc všechny zdravím. Já narozdíl od Petra stíhám číst toto zajímavé čtení - zvlášť osud Kamila mě zaujal - ale zase nestíhám reagovat. Moc na Vás všechny myslím a držím nám palce! Časem se jistě taky ozvu víc, ať Kamil není sám na ten babinec
Alfard
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Alfardo,no ještě že si se ozval.Alespoň víme,že jsme tak nějak v mezích normy OK .
Tak se chlapci nestrhejte a dejte vědět jak válčíte.
Bludička

No nevím jestli úžasný, když jsem se svým jednáním dopracoval až ke žloutence , zkomplikoval život ostatním i sobě. Dodnes nezapomenu jak se mě doktor v nemocnici ptal, vy jste se chtěl otrávit??? Já na něj hleděl... no nechápal jsem,..
no nejvíc mi pomohlo se dozvědět a trochu studovat lidské tělo, mozek, játra,co se s nima děje, ... při odvýkání jsem se snažil si ten rum zprotivit aby mi bylo zle a nešlo to, nebo nahradit třeba cigaretami, což šlo taky mimo mě, takže jedině nepít a jde to, řekl jsem si mám rád svá játra a uvidíme, všude bylo psáno, že chut po alkoholu vždy přejde, no a když jsem věděl, že je mi zle, lel jsem do sebe perlivou čistou vodu, i 4litry , no co už stalo se
Kamil

Kamile je pravda,že jste za své činy málem zaplatil tím nejcennějším a to životem.Ale dostal jste druhou šanci a tu jste nepromarnil a zabojoval.Myslím,že to dokáže málo kdo .
A víme oba jak snadné je do té propasti spadnout,nic nám nechybí,nic nás nebolí.Ale vyškrábat se zpět...,to je těžké a dost bolestivé.
Takže,držme si palečky ať zas nezblbneme...
Bludička

Stránka: 1...44454647484950...146
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter