Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...45464748495051...146
Dolů
Téma: Nesnáším to, ale nedokážu přestat
*
Re: Nesnáším to, ale nedokážu přestat Před 14 rok  
Ahoj všem úžasným tady!!!! Jen hlásím, že jsem v šíleném klusu, nic nestíhám a tak těžko hledám čas sem psát. Moje tři dny na záčatku týdne, kdy jsem si doma depkařila teď musím nějak dohonit :-/. Vše zatím ok, držím se, dokonce jsem se včera viděla prvně s přítelem měli jsme dlouhý rozhovor - myslím, že jsme si řekli všechno, co jsme si nedokázali říct za poslední dva roky. Tak vlastně nakonec na všem zlém je něco dobrého. No, uvidíme, zda vztah slepíme. Myslím na vás tady, držme se!!!!! V noci chci všem jednotlivě napsat, snad se k tomu dostanu, pokud ne, tak určitě zítra.

Lutzka
Lutzka

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Ahoj všem, já se také za dnešní absenci omlouvám, ale měla jsem zde celý den bratříčka ošetřovatele, který mě přísně hlídal, abych se nehla z lůžka Tak jsem opravdu měla povoleno jen na toaletku ale bylo to příjemné. Akorát si myslím, že baví víc marodit ty naše ošetřovatele než nás nemocné. Všichni (to si pamatuji i z dětství, když jsem byla nemocná a starala se o mě máma...) se tváří, že budou jak soucitně marodit s námi "chudáčky postiženými", jenže jen co ulehnou vedle nás, tak to berou opravdu zodpovědně a hned chrní Tak buď ještě večer nebo zítra. Jo a už je to zase o kapku lepší.
P.S. Kluci naši ztracení P + A, jsem ráda, že jste se ozvali a jste v pohodě a hlavně že vás neodradil náš babinec, který připomíná rubriku z časopisu Vlasta či Žena a život
Sisi

Ahoj,ahoj,
též zdravím.I já měla dnes hektický pátek,ale opět budu opakova,alespoň nebyl čas na blbinky .
No teda Sisi,už jsem ti chtěla závidět toho bratra pečovatele.Ale jestli je víc spící než bdící,tak to mám doma taky .Je fajn,že tě bacily opouští,má být zase pěkně tak hurá ven....

Lutzi,je moc dobře,že se tak držíš i když si měla teď trochu nervíky.
Určitě nám dej vědět jak vše dopadlo mezi tebou a přítelem.Jsem děsně zvědavá .
Teď jsem si uvědomila,že tykám.Jestli to neva mohly bychom v tom pokračovat?
Bludička

Ahoj, ahoj!!! Bludi, jasně, tykání je přijato . stejně to tady svádí si tykat a jsem na to i zvyklá z mého prostředí . Tak víkend zatím super. S přítelem se vše urovnalo. Čtvrteční rozhovor pomohl, už jsme se k tomu pak nevraceli v pátek domů přišel tak jako dřív. Sobota byla fajn, pěkně jsem se prospala četla jsem si, pak jsem byla na návštěvě u sestry a večer jsme s přítelem jeli k naším přátelům mimo Prahu. Zvládla jsem to o vodě a tak mám první týden za sebou. Začíná být venku hezky, tak se už moc těším jak přestěhuju kytky na balkón a ještě nakoupím další květinky a udělám si to pěkné. Přítel se rozhodl, omězit pokuřování pouze na víkendy - a s tím nemám problém a myslím, že bude pracovat i na změně ve všem co jsem si tu tak poplakávala.
No a co já a alkohol? Musím říct, že to včera svádělo k tomu dát si aspoň jedno pivko, ale pak jsem si řekla, že nemůžu narušit naší partičku! nějak jsem si neuměla představit, jak se sklopenejma ušima vám všem tady píšu - dala jsem si jenom jedno pivo. Asi bych se propadla... Tak jsem si ho nedala a mám dobrej pocit - tak vám tady na fóru děkuju!!!!
Sisi, co Ty? Už je vše dobré??? Cítíš se už dobře??? Doufám, že ano - jen musíš ty ant. dobrobrat...
Přeju všem krásný konec víkendu a těším se na pokec s klukama i holkama až se všichni vrátí

Zatím papa, Lutzka
Lutzka

Dobré ráno Lutzko.
Je fajn, že jste se s přítelem domluvili a přítel se rozhodl své pokuřování omezit pouze na soboty.
Neberte to však jako vyřešenou věc.Sliby jsou od toho,aby se porušovaly.
Je jedno jestli je člověk závislý na trávě či alkoholu.
Droga jako droga.
Bojím se toho, že ho toto omezení vyburcuje spíše k tomu, aby pokuřoval tajně a domů se vracel jako hodný napravený člověk.
Já to tak také dělával, přišlo ultimatum, já souhlasil a pak tajně v dílně popíjel slivovici.
Alfardo Vám jistě potvrdí totéž.
Proto prosím buĎte opatrná a ve střehu.
Mám vyzkoušené, že ze závislosti se nelze dostat snížením frekvence příjmu drogy(alkoholu).Spíše naopak.
Raději přítele mějte pod dohledem.
Nejlepší by bylo, kdyby abstinoval s Vámi.
Petr

Ahojky Lutzi.
Je fajn,že jste si vše s přítelem vyříkali,a že si měla příjemný víkend.Jak se říká:ve dvou se to lépe táhne .Ale bohužel,musím též souhlasit s Petrem.Určitě ví o čem mluví,sám si tím prošel.Takže důvěřuj,ale prověřuj....
Ale přeji ti,abychom se mýlili a vše vyšlo tak jak si přeješ.
A též tě chválím za první úspěšný týden bez alkoholu .
Bludička

Zdravím Petře.
Tak vidím,že víkend si přežil.Doufám,že rekonstrukce proběhla bez újmy na zdraví.
Já tento víkend tak nějak přetrpěla...Proč,to ale nevím.Nic mi nechybělo,ničím jsem se netrápila a přesto jsem měla divné pocity.Byla jsem nervní,roztěkaná,nesoustředěná,unavená.Strašně jsem si lezla na nervy,ale vůbec nevím kvůli čemu a to mě rozčilovalo ještě víc.Asi už z toho všeho blbnu.Tak snad s novým týdnem přijde i lepší nálada .
Petře a chtěla jsem se tě zeptat,ty se ještě držíš na tom jednom večerním pivku,nebo si ho už odboural?
Bludička

Ahoj Bludičko.
Večerní pivko jsem si dával své první 3 dny abstinence, od té doby jsem čistý.Říkal jsem si, že to nebude ta pravá abstinece v pravém slova smyslu a zkusil ho pustit k vodě.Šlo to.
Včera jsme měli delší výlet s rodinou na kolech a když si teĎ zmiňovala to pivko, míjeli jsme hospůdku na zahrádce,......
Odolal jsem, ale zase jako ten slintající pes.
Takže pořád je ještě co pilovat a dlouho bude.
O to víc, když teď přijde léto a chutě se zdvojnásobí.
Ale po návratu,ještě nikdy mi nezachutnala čepovaná ovocná minerálka tak, jako včera.
Takže si myslím, že to půjde, pomalu, ale půjde.
Říká se, že přelomový je 1 rok.Začínám tomu věřit.
Tu tvou víkendovou náladu znám.
Nic se nedaří, vše padá od ruky, všichni tě štvou,hlava je otupělá, radši zalézt někam do díry a nevylézat.
Takže vzhůru do nového týdne bez špatných nálad a abstinečních depresí.
Petr

Hurááá,tak teda neblbnu.Toto opravdu patří k abstinenci?Né,že bych z těch stavů byla nadšená,ale už jsem si myslela že mám nejspíš nemoc Šílené krá.. .
Díky,díky,že tu jsi .
Bludička

Bludičko,
mohl bych ti popsat i horší stavy, které se slučují s abstinenčními bludy, ale to už bych pak musel přesedlat na jinou skupinu našeho oblíbeného Dr.Chocholouška.
Stalo se mi to v ten osudný kritický víkend, kdy jsem měl opravdu depku jako hrom.Ve stručnosti - odnášeli to lidé a věci ,kteří se mi připletli do cesty, bohužel i hračky mých dětí, kteří a které za nic nemohli a jen smutně koukali co to ten šílený otec zase provádí.
Bludičko, nikomu ani muk Sociálka a čert nikdy nespí.
Petr

Stránka: 1...45464748495051...146
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter