Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...47484950515253...146
Dolů
Téma: Nesnáším to, ale nedokážu přestat
*
Re: Nesnáším to, ale nedokážu přestat Před 14 rok  
Ahojky,zdravím vás tu všechny.

Jen si chci postěžovat,že venku je tak krásně a jaký je hřích být zavřený v práci....Ale jinak mi je fajn.
A co vy,jak se daří?

Petře,a tebe chci upozornit,že tě doháním s abstinujícími dny.Už to budou další kulatiny,tak doufám že je bez újmy zvládnu .
Mějte se .
Bludička

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Ahoj Bludičko.
Moc Ti ke kulatinám gratuluji.
Je to skvělý pocit, no ne?
Už se taky blížím a moc se těším.
Je mi ze mně dobře.
V sobotu máme dvojitou oslavu narozenin.
Už se nikdo ani nepodivil, že nebudu pít.
A jak si vlastně zvládla ty tu šňůru po sobě jdoucích oslav?
Ani si se nepochlubila, jestli "výmluvy" zabraly?
Petr

Ahoj Bludičko, je nádherně, hned maji všichni kolem lepší náladu, co? Já se raduju z kytek co jsem si dala na balkón a jen chodim pozorovat, zda zase o kousek nepovyrostly. myslím, že Líba, jestli kouká na naše řádky, moc dobře rozumí .
Jinak moc gratuluji k další kulatině - jseš fakt dobrá!!! Já se sunu k dvěma týdnům, pomalu, ale sebejistě. Zatím jsem klidná a je mi fajn, roupy se žádné neobjevujou.
Užívej slunce střízlivejma očkama a krásné odpoledne přeju!!!!

Jo a pro všechny tady! přítel dneska říkal - " Já mám tolik energie, co jenom ty tři dny nehulím " Mám z toho radost a on to dá! Věřím mu.

Tak hurá do parků a vyhřívat se na sluníčku. Já jdu poklízet a tak.
Abstinenci zdar!

Lutzka
Lutzka

Luczko, příroda je zázrak, můžeš chodit každý den stejnou cestičkou po lese, vždy něco nového, hezkého objevíš.Já se v ní nabrečela, v tichu, kráse, pomohla mě moc.Na zahrádce mám už slimáky, hrůzy, včera jsem jim lila pivo!!!!do misky.Učím je chlastat, ale prý se utopí, tady mě chlast pomáhá.No, a v květináčích už to rozkvétá, zítra jedu na trh, dokoupit , doladit, ať to tu je v létě veselé.Mám tu vnuky, vrátili jsme se z lesa, špinavý, utahaný, já taky, na alkohol nemám čas ani myslet.A jdu asi taky spát, vstávám brzy, nemusím, celý den si užívám, někdy mě taky něco naštve až nasere, ale to je normál.Možná žiju příliš obyčejný život, ale je mě dobře.
Liba

Ahojky Petře.
Děkuji za gratulaci a je to opravdu dobrý pocit.Zvlášť když si uvědomím jak dlouho jsem to nepití odkládala.Stále jsem si myslela,že bez toho už to nemůže jít,a že ten alkohol ke mě prostě patří.A hlavně,jak moc mi umí pomáhat .Prdlajs...,jen si se mnou hrál.
A na ty oslavy jsem úplně zapoměla.Proběhly zatím jen ty svátky,ale dobrý.Trochu jsem tě poslechla a též se už nevymlouvala na léky.Prostě jsem jim řekla,že jsem přestala pít,že si myslím že jsem si na ten alkohol začala zvykat,a že mi prostě nedělá dobře.Sice jsem si své též vyslechla:nemachruj,jedna ti neuškodí a pod.Tak jsem jim řekla,že nechci aby ze mě byl za chvíli debil.Omlouvám se za ten výraz,ale on zabral a já měla pohodu.
A tobě přeji,aby si těch kulatinek měl ještě hodně,hodně,hodně......A ta oslava ať se vydaří a ty se pobavíš i za střízliva .
Bludička

Ahoj Lutzi.
No to je krásné číst ten tvůj pozitivní příspěvek.Vůbec tě neznám,ale úplně tě vidím jak se nimráš v těch kytičkách a posloucháš jak roste tráva .Moc mě těší,že se ti daří,jak s kytičkami tak i s přítelem.Moc ti to přeji.
Ale úplně ti rozumím,máme také zahradu a já se strašně ráda krtkuji v hlíně,je to pro mě úžasný relax.
Tak jen tak dál chlapci a děvčata,pěkně za sluníčkem dokud nám přeje .
Bludička

Ahojte super lidi!!!
Kamil

Zdravím Kamile.
A co Vy a jaro?A vůbec jak se máte?
Bludička

Ahoj Bludi, obnovil jsem koníček jízdu na kole a odpoledne jsem se trmácel lesy a kopci, jsem z Beskyd tak potulky je tu dost. Opravdu jsem si uvědomil, jakou sílu má i tato diskuze, kdy jsem na Vas myslel jak se asi máte a jak bojujem, taky jsem si vzpoměl na pani Libu jak psala, že jede do beskyd, bych třeba zavítal, snad by se nestyděl
Kamil

teď mi došlo, že já asi vlastně patřím sem? začínala jsem u fóra a tématu "Snažím se abstinovat" a teď mi vlastně došlo, že se nesnažím že patřím sem, že nedokážu přestat.
Mova
Expert Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Žena Místo: Plzeň

Stránka: 1...47484950515253...146
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter