Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...48495051525354...146
Dolů
Téma: Nesnáším to, ale nedokážu přestat
*
Re: Nesnáším to, ale nedokážu přestat Před 14 rok  
spíše snáším to a pomalinku přestávám!!
Kamil

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

No Kamile,aby z Vás nebyl špičkový sportovec ,kolo,tůry....No prostě super!!!!
Každý si musíme najít tu svou cestičku jak se odreagovat a nemyslet na blbinky .
Jsem ráda,že se Vám s námi bojuje lépe.
A pro Libušku tu nechte vzkaz,možná se s Vámi ráda sejde.Ona je tu na fóru takový andílek.Jak se někde objeví problém,přispěchá na pomoc a snaží se povzbudit a poradit.Tak žádný stud a hurá do toho .
Bludička

Zdravím Movo.
Jestli máš chuť se prát den po dni s náma,tak do toho .My se zatím držíme,ale jak se říká:Není všem dnům konec a ten čert na nás číhá vždy a všude .
Bludička

v první lize jsem už byl, té alkoholické
nedávno jsem taky nabyl dojmu, že už jsem můžu psát a třeba i trocha poradit, poté co jsem byl ve sračkách a tak, a pomalinku se i dostal z toho, ikdyž je to složité a dlouhá štreka
Kamil

No každý jsme někde začínal a tato štreka bude asi nejdelší ze všech co známe .Ale pustili jsme se do toho,tak se jí musíme po krůčcích snažit zdolat.My to dokážeme.....?
Bludička

Ahoj všem, tak jsem si přečetla vaše příspěvky na Snažím se abstinovat a nějak jsem z toho přepadlá a zdá se mi, že se tam ta debata s Ivanou nějak zvrtla. Nevím, co psát. Jen asi to, že někdy je pomoc odborníka opravdu nezbytná a neměla by se odkládat. My se zde můžeme navzájem podporovat, což je hrozně fajn, ale ve finále každý z nás kope za svůj tým. Asi je třeba rozlišovat, jak moc v tom člověk lítá a jestli je schopen zvládnout abstinenci sám. Dokáže-li člověk být ovšem objektivní, což ve většině případů asi úplně pod vlivem není. Tak se držte, moc zdravím - venku je zase nádherně, to sluníčko úplně nabíjí energií. Ale už tady toho pozitivního bylo o kytičkách a stromečkách napsáno hodně, tak ať se zase moc nerozplýváme někde jsem četla, že Ivetka Bartošová objímá stromy, tak abysme neskončili jako ona
Sisi

Přeji pěkné odpoledne Sisi.
A nebuď přepadlá,to ti určitě nesluší .
Je to těžké,je opravdu jak si psala na každém jak na tom s tou svou závislostí je.Mě kdyby se vůbec nedařilo a každý den byl pro mě za trest,tak pádím k odborníkovi.Nechtěla bych zažívat ty depky a stavy co jsem měla prvních 14dní bez pití.Teď mě sice taky přepadávají různé výkyvy nálad a nervíky,ale už je to jiné.A hlavně,Vím že už pít NECHCI!!!!!!!

A co máš proti Ivetce a objímání stromů??Začnu o tom uvažovat .
Měj se krásně.
Bludička

Ahoj Bludi, já mám jen takovou zvláštní reakci, jak je okolo mě hodně pozitivního, tak mě to začíná štvát a přijde mi to jako divadýlko Asi to mám z té práce s Američany. Ti jsou někdy tak teatrálně pozitivní a všichni se vzájemně utvrzují v tom, jak jsou dobří, , že by z nich člověk zvracel Taky nemám ráda zdrobněliny a jiné pitvoření no není to se mnou vůbe jednoduché a pak se mám pozitivně naladit No nic, jdu makat - píšu seminárku na téma Psychické poruchy
Sisi

ale smyslem fóra přeci není s vámi bojovat.
já potřebuji bojovat hlavně sama v sobě, sama se sebou, tělo s myslí.
Mova
Expert Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Žena Místo: Plzeň

Movo, máš pocit, že tady někdo s někým bojuje? Možná v jiných kategoriích zde na foru, ale tady v našem "chlívku" určitě ne.
Sisi

Stránka: 1...48495051525354...146
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter