Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...52535455565758...146
Dolů
Téma: Nesnáším to, ale nedokážu přestat
*
Re: Nesnáším to, ale nedokážu přestat Před 14 rok  
Co si tak pamatuji, tak jsem začala pravidelně pít po smrti otce, se kterou jsem se pravděpodobně dodnes nevyrovnala. Začala jsem mít deprese /ano, mám skutečnou depresi jako nemoc/ a ty jsem začala zapíjet, byla i období, kdy jsem pila pro opití, pak zase na zahnání deprese, na zábavu a tak. Jak jsem se pak cítila? když se nic nestane, nebo nic nevyvedu, tak se necítím zle. ale je to takovej začarovanej kruh. když se do toho přidá poalkoholová deprese.
Jak říká bludička, nechceme se toho alkoholu uplně vzdát.
Mova
Expert Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Žena Místo: Plzeň
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

ono je,nakolik jsi připadáš hluboko v depresi, a nakolik hluboko po přejití euforie z alkoholu , nakolik je to umocněné, a tomu by jses vyhla
Kamil

Bludičko, průser je asi v tom, že ti mladí neví, jak se bavit, z čeho se radovat, proč se smát, je to smutné.Musí mít k tomu berličky, chlast, trávu, a bojí se přestat, neví, jak by žili, netuší, jak je na světě hezky i bez toho oblbováku.
Liba

Líbo souhlasím,ale je to i tou dobou,kam se člověk koukne tam je chlast.Vidím to na mém synovi(14)když dávají reklamu na alkohol.Oni to tam tak vykreslí jakože je to ten nejlepší požitek,jak výborně to chutná a jak se po požití všichni úžasně baví.A syn reaguje,až mi bude 18,tak už se těšim až si to budu moct dát.Vraždila bych....
Reklamy na cigára stáhli a na chlast nechali,byla bych raději kdyby to bylo naopak.
Bludička

ono vyrustat ve vasi dobe (ted samozrejme nechcu nikoho urazit) a te nasi je dost velky rozdil.

jinak dneska jsem se konecne vyspal, sice asi jen 4h a potom nejake 3h prevalovani a kratkodobeho spani, ale pomohlo to. ted citim lehkou unavu, tak snad dneska do postele uz bez stilnoxu, ale nez se trapit, tak si ho vezmu.
takze dneska 3 den temer za mnou.
AlAn

Vím,že je to jiné než to bylo,a že to máte v téhle době těžké.Ale teď se neuraz,ale myslím si,že vy jako mladí jste dost nezodpovědní.Ale každá generace si sebou nese něco dobrého i zlého.
Ale ty asi zodpovědný budeš,jinak by ti bylo fuk co se s tebou děje.Tak se drž a pořádně odpočívej.
Bludička

samozrejme, ze nezodpovedni jsou, ale myslim, ze se musi vyporadat se spoustou nastrah, kterym Vy jste celit nemuseli. viz. jedno z mala ty reklamy atd. ale nechcu se moc rozepisovat, nemam bohuzel moc casu.
zatim to celkem jde, rozhodne lepsi pocity nez kdyz po ranu jedine co me postavilo na nohy bylo chlastani :/
AlAn

Je fajn,že je ti lépe.A myslím,že vše zvládneš.Zvláště když ti pomohou skvělí rodiče .
Bludička

Reklamy nebyly, ale chlast byl všude taky, pilo se stejně, a vůbec jsme netušili, co alkoholismus je za hrůzu, což Vy už to můžete vědět od nás, z jiných diskuzí, atd.Pařili jsme, ale radovali se, blbli, bývalo víc srandy, mizí lidskost, morálka, čímž i ta sranda, smích.
Liba

Líbo musím souhlasit.
Bludička

Stránka: 1...52535455565758...146
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter